Kevin Murphy har vært mitt favorittmerke en god stund nå. Produktene er helt fantastiske og jeg elsker hvordan håret mitt føles etter jeg har brukt produktene. Bare tanken på produktene kun er basert på naturlige ingredienser, at de ikke er testet på dyr, at de både har varmebeskyttelse og uv - beskyttelse. Det er nesten for utrolig til å være sant, men det er helt sant! Produktene er i en litt høyere prisklasse, men samtidig som at jeg slipper å tenke på ekstraprodukter som varmebeskyttelse eller sprayer som beskytter håret fra solen. Derfor ønsker jeg å dele hvordan jeg bruker produktene for å få en maksimal effekt av hvert eneste produkt.

young.again serien er for oss med tørt og sprøtt hår. Virkelig et stort kupp nå om vinteren, for både hud og hår trenger litt ekstra fuktighet og pleie i disse kalde månedene.

1. Young.Again.Wash. - Jeg skyller først håret med vann, deretter tar jeg en liten ert i håndflaten med shampo og masserer det inn i hodebunn. (Det er helt naturlig at det ikke skummer første gangen med shampoo, siden den hjelper med å bli kvitt talg og rester fra hårprodukter.) Jeg skyller ut sjampoen, før jeg påfører med en ny runde. Jeg tar ikke mer enn en ert i hånden og masserer det inn i hodebunn og så i lengder. Da skal alt av gamle produkter være ute av håret og håret er klar til å ta imot all fuktighet og næring som det kan fra balsamen.

Etter jeg har skylt ut sjampoen og før jeg tilfører balsam, så liker jeg å håndkletørke håret godt, for å få maks effekt når jeg har i balsam.

2. Young.Again.Rinse. - Jeg bruker sånn ca. en ert av balsam også, starter med å massere den i hodebunn før jeg fokuserer på lengdene. Sjampoen renser bort det naturlige fettlaget som ligger på huden, så det er viktig for hodebunn og få et beskyttelseslag for å slippe tørr hodebunn, eller andre plager. Balsam er viktig for å lukke skjellagene i håret, slik at man ikke skader håret unødvendig når man starter å føne eller style håret. Jeg liker å sitte med balsam i rundt fem minutter for å få en ordentlig effekt. Det er ikke et must, men virkelig å anbefale.

Fresh.Hair. - Jeg elsker tørrsjampo, men det hjelper ikke mye når man påfører den i fett hår. Derfor bruker jeg den alltid rett etter jeg har vasket håret og før jeg føner det. Dette gjør at jeg kun trenger å vaske håret 2 ganger i uka. Noe som er utrolig deilig. Tørrsjampoen vil hjelpe mye mer på et rent underlag enn med masse talg og fett. Om man sprayer håret med tørrsjampo i fett hår, så det ta maks en dag før den oljen har jobbet seg gjennom sprayen og får håret til å se enda mer skittent ut.

Young.Again.Oil. - Denne er fantastisk. Den gir en utrolig mengde med fuktighet, uten å tynge på håret eller får det til å se fett ut. Dette er en hårolje jeg anbefaler til absolutt alle, fordi den er fantastisk. Jeg påfører den fra ca. ørene og nedover for å unngå olje i hodebunn.

Dette er min hair care rutine, som får håret mitt til å se sunt og glansfullt ut hver eneste dag! Jeg anbefaler veldig sterkt å gå innkjøp av produkter som har både UV - beskyttelse og varmebeskyttelse i seg, man sparer tid, penger og miljøet. I en hektisk hverdag som de fleste har, så slipper man å føle at man ikke tar nok vare på håret sitt. Om man har produkter som hjelper til med flere ting på en gang, så kan man senke skuldrene og slutte å tenke på den varmebeskyttelsen man burde ha kjøpt. Håper dere alle ble mer inspirert til å ta vare på håret deres og tenker i gjennom hva produktene deres inneholder og hvordan de er testet.


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

For ca. seks måneder tilbake, så satt jeg å vurderte om jeg turte å ta testen. Jeg var nærmere 100% sikker på at det var matforgiftning og ikke graviditet som skyldtes den forferdelige kvalmen. Til min store glede, så viste det seg å være feil. Her får dere historien om hvordan jeg fant ut om graviditeten!

Dagen før:
Jeg skulle møte ei venninne jeg ikke hadde sett på evigheter og gledet meg utrolig mye til å dra på shopping og prate om alt som foregikk i livene våres, fremtiden og alt kvinner liker å prate om. Jeg tok t-banen til Oslo S for å møte hun, før vi ferdet videre i gjennom Karl Johan og opp rundt slottet. Vi shoppet i noen timer før vi fant ut at det var på tide å spise litt. Siden pengene bare fløy ut av kontoen, så tenkte vi at vi skulle spare litt penger på maten, så vi endte opp på Mc'Donalds. Vi satt der en god time, før vi fant ut at vi skulle sjekke noen flere butikker og ut vi gikk igjen. Etterhvert som minuttene gikk, så kjente jeg at jeg begynte å bli litt uggen. Kvalmen begynte å komme og jeg følte meg plutselig ikke så veldig bra. Jeg tenkte det var fordi jeg var sliten og sliter med lavt blodtrykk, så vi endte opp på Burger king, kun for å ta noe å drikke, slik at blodtrykket ville gå litt høyere opp. Kvalmen ble ikke bedre og jeg følte meg bare mindre og mindre komfortabel. Vi satt der helt til hun var nødt til å gå til toget. Deretter tok jeg t-bane hjem. Kvalmen ble bare verre og jeg var sikker på at jeg hadde blitt matforgiftet. Når jeg kom hjem, føltes det nesten ut som at det var slutten av livet, for så dårlig har jeg aldri vært før. Jeg sovnet opp i all klagingen min, noe jeg tror mannen satt utrolig stor pris på!

Samme dag:
Jeg våknet opp av kvalmen, men ting var ikke helt likt som gårsdagen. Kvalmen var mye verre, men suget etter drops og bløtkake hadde meldt seg. Noe jeg aldri har fått lyst på under tidligere matforgiftninger. Jeg trodde fremdeles ikke at jeg var gravid, men ble overtalt til å ta en test. Det tok tid før jeg turte å ta testen, for selv om jeg ikke trodde at jeg var gravid, så var jeg fremdeles redd for å få en negativ test. Noe som gjorde at det tok noen gode minutter før jeg klarte å manne meg opp til å ta den. De tre minuttene det tar å vente på et svar, føltes ut som en evighet, samtidig som at jeg ikke ønsket å se resultatet uansett. For jeg var jo selvfølgelig ikke gravid, det er i vært fall det jeg fortalte meg selv helt til de to strekene lyste opp i ansiktet mitt. Jeg var så glad at jeg ikke visste om jeg skulle le eller gråte, samtidig livredd for reaksjonen til den kjære mannen min. For hva nå? Hva om han ikke ønsker dette likevel? Til slutt, så måtte jeg gå ut av badet og jeg måtte fortelle han det. Han spurte om hvordan det gikk, om jeg var gravid eller ikke og jeg husker ikke om jeg svarte han, men han skjønte det i vært fall. Vi begge er heldigvis veldig glade for det og nyter hvert sekund av graviditen.

Fra den dagen, så har ukene og månedene bare flydd forbi og allerede neste uke, så er det tredje trimester. Vi gleder oss veldig til å møte den lille prisen vår.

Likes

Comments