Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag sov hos meela igår, hade det super mysigt!
Kom hem relativt tidigt imorse så jag har städat och lagat mat.
Hoppas Ni har de super bra

Likes

Comments

Vet inte riktigt hur jag ska starta detta inlägg & jag vet inte om jag ska publicera det, men jag känner att jag bara behöver vräka ut mina känslor någonstans.

Det är tre år sen min bror dog.
min älskade Storebror Christian, det tog hårt på hela min familj.
min mamma, jag & min syster fick ett hemskt besked en helt vanlig helg. den absolut värsta dagen i mitt liv.

min mamma stod i duschen och sköljde ut hennes hårfärg, mammas mobil ringde gång på gång självfallet kollade jag vem det var och det var min andra storebror Marcus flickvän. jag tänkte att jag låter bli att svara. någon minut senare ringde det på dörren, där står Sarah (Marcus flickvän) och ser helt förstörd ut. Hon berättar hur Marcus ringde henne och berätta att något hade hänt Christian osv.
Vi visste direkt att det hade med hans mc att göra för innan så såg vi i tidningen att det stod om en mc olycka och vi skämtade och sa att det säkert va Christian. mitt hjärta stanna, alla dessa frågor åkte runt i mitt huvud. vi går ut för att åka till sjukhuset . så ringer mammas telefon med någon och hon brister ut "HAR CHRISTIAN KÖRT IHJÄL SIG"? .
där vändes hela mitt liv upp och ner. mamma sitter på marken, min syster springer iväg och Marcus flickvän står och kramar mig, jag kunde inte gråta.

den värsta dagen i mitt liv, för tre år sen och jag minns allt i minsta lilla detalj.

min familj har gått igenom så mycket, vi är starka. vi står på våra svaga och skakiga ben men vi står.
vi bråkar, skriker och slåss men vi älskar varandra.
Jag är så stolt över varenda människa i min familj, för jag älskar er gränslöst mycket.
Vi klarar detta, vi klarar allt.

Likes

Comments

hela dagen har jag i stort sätt vara hjälpt Pappa med tomten och det blir så himla fint och han sliter så hårt! är så stolt över han.


Likes

Comments

Har varit på lite dåligt humör dom senaste dagarna, vet inte riktigt varför. så jag har inte haft någon lust att blogga.
just nu sitter iallafall jag och pappa i bilen påväg hem från Kristianstad, ungefär två och en halv timma kvar. har inte tagit några bilder för jag har sovit istortsätt hela dagen.
ha en super bra dag

Likes

Comments

Är helt klarvaken och klockan är 02.25, igår & i förrgår somnade jag runt 05.00, låter kul ellerhur? tog inte med mina sömntabletter/lugnade så har jätte svårt att sova.

men iallafall så var jag på stan medans pappa var på jobbet idag och köpte två tröjor, halsband, örhängen & en jacka! När jag letade efter bilder online hitta jag inga och gav upp så ska leta mer imorgon. Sen när pappa slutade jobbet så gick vi en liten promenad i världens finaste park, den var otroligt mysig, sen åkte vi lite utanför Kristianstad och kollade lite på netonet för jag letar efter ett bra objekt till min Canon 1100D som är Bra att filma Med, hittade dock inget. Vi ska ha en filmkamera någon stans så får väl använda den om jag skulle vilja lägga upp en video haha.

förlåt för detta otroligt random & dåliga inlägg men jag hade inte tid eller ork att skriva något annat.Likes

Comments

stadium 50kr (rea)

hm 10 kr

hm 10 kr

​partaj 30 kr

Likes

Comments

Hej, medans pappa var på jobbet idag så gick jag på stan & köpte lite saker så bilder på det kommer senare ikväll!
just nu sitter jag och pappa på en sushi resturang som heter ko-san, helt okej sushi faktiskt :)

Likes

Comments

Min pappa jobbar i Kristianstad i veckorna så jag brukar följa med honom ner, vilket jag ska i veckan så jag har precis packat klart!

Likes

Comments