Så har meditation hjälpt mig 

Idag tänkte jag prata lite om meditation då det är ett ämne jag brinner för och verkligen tror på och av egna erfarenheter har det hjälpt mig till att bli en bättre version av mig själv så därför vill jag sprida dem till er!


VARFÖR MEDITERAD JAG?

Jag mediterar för att landa i mig själv, se klarare och hitta en balans. Vi lever i ett stressigt samhället och det är lätt att glömma bort att ta hand om oss själva och lyssna till vårt inre. Jag började meditera i en period när jag hade mycket inre stress och i vissa perioder kan jag tänka mycket framåt så mitt mål med meditation är att kunna vara mer i nuet.


HUR MEDITERAR JAG?

Jag startar alltid min morgon med att meditera 5-10 min och det är det första jag gör när jag vaknar. Jag har en plats där jag alltid sitter vilket är på en kudde framför mitt stora fönster. Jag börjar alltid med att ta ett djupt andetag och sen slår jag på en guidad meditation. Det finns ingen bättre start på dagen om du frågar mig!


HUR HAR DET HJÄLPT MIG?

Att meditera hjälper mig att tänka mycket klarare och lyssna till mitt inre. Det hjälper mig att kunna lokalisera mina tankar och känslor vilket gör att jag kan acceptera och gå vidare. Om jag tillexempel känner än känsla av oro kan jag genom meditation sortera tankarna och komma fram till vad det är som ger mig oro i kroppen, och när jag har gjort det kan jag sen släppa den känslan och gå vidare och tack vare det kan jag vara mer i nuet.


MINA BÄSTA TIPS TILL DEN SOM VILL BÖRJA?

Meditation behöver inte vara så komplicerat som många tror. Allt du behöver är 5 minuter av din tid, det räcker! Om du är sugen på att prova på meditation så har jag tidigare gjort en inlägg med mina 5 bästa tips som du kan läsa här!


For my international readers, there is a google translate button that you can find if you go to the top left of the menu.


Gillar

Kommentarer

Jovana
Jovana,

Älskar meditation! Önskat alla vågade prova det. Meditera, ta hand om sig själv, unna sig massage, unna sig egen tid är så viktigt!

nouw.com/jovana
evelinajosefines
evelinajosefines,

Åh nu måste jag bara testa meditation!! 🥰

nouw.com/evelinajosefines
beattriicee
beattriicee,

Vad kul att få läsa, man kanske borde testa att meditationera för att se om det funkar bra på en själv 🥰

nouw.com/beattriicee
isabylund
isabylund,

är 100% med dig i hur GRYMT meditation är!! Fattar typ inte ens hur eller varför men på något vis gör det underverk!

nouw.com/isabylund
Hilma
Hilma,

Gud vad inspirerande! Att meditera är nog verkligen en konst och något att träna upp. Jättebra att du kan använda dig av det! <3

nouw.com/hilma
celinelundqvists
celinelundqvists,

Har verkligen inte tålamodet för att meditera! Wish I did men nä 😟

nouw.com/celinelundqvists
sofiahaag
sofiahaag,

Ååh jag vill verkligen börja meditera! Just för att liksom inte bli stressad i mina egna tankar eller göra saker större än vad de är. Att man då kan liksom komma in i ett lugn och meditera. Ska verkligen försöka börja!!

nouw.com/sofiahaag
oliviamalm
oliviamalm ,

Jag borde verkligen börja meditera 😊

nouw.com/oliviamalm
amaliev
amaliev,

Vil virkelig prøve meditering, så tusen takk for fint innlegg og tips! 🥰

nouw.com/amaliev
KateOgembo
KateOgembo,

Jag mediterar ibland vill dock göra det oftare och mer regelbundet, jag mår så bra av det och man märker verkligen skillnaf🥰

nouw.com/kateogembo