Recap of 2020

Då börjar vi närma oss slutet av 2020 och jag tänkte sammanfatta året med en tillbakablick. För att det här inlägget inte ska bli för långt har jag valt att bara ha med två bilder från varje månad och jag kan säga att det var en utmaning.. Men vi startar från början!


JANUARI

Jag startade de nya året på Bali tillsammans med Paul. Vi hade en helt underbar resa och efter det åkte jag hem till Sverige och hälsade på. Där stannade jag i två veckor innan jag åkte tillbaka till Jakarta. Vi flyttade till en ny lägenhet och i slutet av månaden började jag att läsa en kurs i marknadsföring.


FEBRUARI

Under februari spenderade jag mesta tiden till att plugga men det blev också en liten trip till Singapore då jag var tvungen att fixa mitt visum. Jag minns även att det var här någonstans som Corona började och oj vad lite man visste då..


MARS - MAJ

I mars bröt pandemin ut och under flera månader så var vi under lockdown här i Jakarta. Skolor, restauranger och butiker var stängda och det hela känns bara blurrigt . Pauls fotboll ställdes in och allt vi gjorde var att spendera tid hemma, promenera och handla mat. Allt var så ovisst och dagarna bara rullade på men som tur var så hade jag mina studier att fokusera på och det höll mig sysselsatt.


JUNI

I juni firade vi min födelsedag och sakta men säkert började butiker öppna upp igen. Under juni avslutade jag även min kurs och gick ut med högsta betyg vilket gjorde mig riktigt glad.


JULI - SEPTEMBER

Under sommaren spenderade jag en hel del tid vid poolen och jag läste ut en hel del böcker. Planen var att åka hem till Sverige under juli - augusti men eftersom att läget var som det var så beslöt jag mig för att skjuta upp resan. Där och då kändes det så trist för hemma i Sverige verkade allt vara som vanligt medans vi hade varit i lockdown sen i mars. Men dagarna gick och Jakarta började återgå till det vanliga.


OKTOBER

I oktober pyntade jag lägenheten inför halloween och sen åkte Paul och jag på en minisemester här i Indonesien för att komma närmare naturen.


NOVEMBER

I november spenderade jag en hel del tid på mina sociala medier. Jag hade nyligen startat upp min Youtubekanal så det blev en hel del filmande och klippande vilket var superroligt. Jag klippte även mitt hår och denna gång blev det väldigt kort!


DECEMBER

Och så var vi inne i december och den här månaden har det varit fullt upp med att packa och att hitta ett nytt boende då Pauls klubb byter location. Utöver det så har jag försökt att njuta av december och försökt få lite julkänsla och jag tycker att jag har lyckats rätt bra här i lägenheten. Nu är vi inne på slutet av året och jag kommer att avsluta det på samma plats som jag startade det på vilket är på Bali och det känns helt underbart.

Om man ska sammanfatta det här året så har det minst sagt varit ett annorlunda år och är det en sak jag har lärt mig så är det att inte ta någonting för givet <3.


For my international readers, there is a google translate button that you can find if you go to the top left of the menu.


Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Så fin sammanfattning 🤩
nouw.com/linnealiebig
Mammatillthea
Mammatillthea,
Så bra sammanfattning 🤩
nouw.com/mammatillthea
agnesmathilda
agnesmathilda,

Älskar sådana här inlägg! Så roligt sätt att få ta del av ditt år på ❤️

nouw.com/agnesmathilda
sofiiaeklund
sofiiaeklund,

Älskar sånna här inlägg! Så kul att ha hittat din blogg under 2020!!

nouw.com/sofiiaeklund
hilmak
hilmak,

Insåg nu att det nog är snart ett år sedan vi började följa varandra, ändå lite roligt? 🥰 Många trevliga stunder trots ett tufft år!! <3

nouw.com/hilmak
Livetidubai
Livetidubai,

Så intressant inlägg! alltid roligt att se tillbaka på alla minnen man skapat, trots ett tufft år har det också funnits bra stunder 🙏

nouw.com/livetidubai
happyM
happyM,

Åh så kul med återblick på året!! Känns helt galet ändå hur snabbt det gått nu när man tittar tillbaka ❤️ Stor kram

nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,

Riktigt roligt att få se dina tillbakablickar ifrån året, känns verkligen som året startade bra sedan gick det ut för. Men otroligt mysigt år du haft trots allt! ❤️

nouw.com/beattriicee
oliviamalm
oliviamalm ,

Så himla fint och roligt inlägg!

nouw.com/oliviamalm
amaliev
amaliev,

Så utrolig mange herlige og fine bilder og minner! Herlig innlegg! 🤩🥰

nouw.com/amaliev