Glasögon för alla stilar

I samarbete med SmartBuyGlasses

Något som är nytt för mig i år är att jag har skaffat glasögon och det hjälper mig inte bara att se bättre utan det är även en snygg accessoar och nu när vi börjar närma oss julen passar det väl inte bättre än att ge sig själv, eller någon annan ett par nya snygga glasögon? En perfekt julklapp helt enkelt!

SmartBuyGlasses hittar du de bästa erbjudandena på designerglasögon, solglasögon och kontaktlinser online och under Black Friday kommer det vara exklusiva Black Friday erbjudanden med 12 % RABATT på hela sidan, 15 % RABATT på glasytbehandlingar (blåljus blockering är ett måste!), 30 % RABATT på progressiva glas, och till och med ett köp 1, få 1 erbjudande från Arise Collective glasögon. Det kommer även vara riktigt bra Cyber Monday- erbjudanden med upp till 70 % RABATT på glasögon och solglasögon och 40% RABATT på slipade glas från Smartbuy Collection.

Erbjudandet kommer att gälla från och med den 27 november under en begränsad tid så då är det ett perfekt tillfälle att passa på att handla.Ni som följt mig ett tag har nog förstått att jag gillar att matcha mina olika outfits med ett par snygga solglasögon och det kan vara kul att ha ett par att välja bland som matchar ens kläder och ovan ser ni mina nya snygga solglasögon från Gucci som ni hittar här! Utöver Gucci så hittar man även märken som exempelvis Ray-Ban, Celine och Fendi. Dessutom så kan man välja ett tillval där man adderar styrka i glasen. Det finns verkligen någonting för alla och nedan har jag länkat några favoritglasögon- och solglasögon från deras hemsida.


Hos SmartByGlasses kan man få sina receptglasögon online och du kan enkelt prova dina glasögon hemma genom två enkla steg. Dem har ett virtuellt prova på verktyg där du först gör en selfievideo från din mobil eller dator där du vrider huvudet åt höger och vänster för att få en korrekt avläsning av din ansiktsform och sen är det bara att börja prova glasögon genom att välja det märke du är intresserad av och filtrera efter '' prova på virtuellt''. Välj ett par glasögon som du gillar och tryck på ''selfieläge''. Ett riktigt smidigt och enkelt sätt som hjälper dig att hitta dem rätta glasögonen så kika in på deras hemsida och börja prova redan nu, jag är säker på att det finns något för alla!

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,

Så snyggt! Klär dig så bra! <3

nouw.com/hilmak
oliviamalm
oliviamalm ,

Men jag dör vad snygga!! Du passar så bra i dina 😊

nouw.com/oliviamalm
ebbabrage
ebbabrage,

Men wow så snygga!! Du rockar dina 😍

nouw.com/ebbabrage
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,

Så snygga och du passade i dina! Jag gillade Ray-Ban brillorna med😍

nouw.com/emmeliesehlin
sofiahaag
sofiahaag,

Så snyggt, älskar dina!!

nouw.com/sofiahaag
amaliev
amaliev,

Åh, så utrolig fine😍

nouw.com/amaliev
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så snygga! Du passar verkligen sjukt bra i dina solglasögon ❤️

nouw.com/agnesmathilda
PurpleQueen
PurpleQueen,
Verkligen, älskar solglasögon! 😎
nouw.com/purplequeen
malinkirstine
malinkirstine,
Du äääääär så fin <3
nouw.com/malinkirstine
happyM
happyM,

Omg såååå snyggt!!!! Kram ❤️

nouw.com/happym