Ögonblick från mars

Då var vi inne på sista dagen av mars och ovan har jag delat några ögonblick från månanden. Det bästa med mars har helt klart varit att få komma hem till Sverige och jag är så glad över att få uppleva den svenska våren i år. Nu håller jag tummarna på att vädret levererar i april så man kan njuta ordentligt medans man är här!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Favorites online

Innehåller affiliate-länkar

1. Här 2. Här 3. Här

4. Här 5. Här 6. Här

7. Här 8. Här 9. Här

Startar denna måndag med att länka lite favoriter som jag har kikat på online. En trenchcoat är ett måste i garderoben nu till våren och jag gillar både den långa (nr 2) och den korta (nr 7) trenchcoaten som jag länkat ovan. Den gråa kepsen (nr 4) är också en favorit.

Har du någon favorit?

Gillar

Kommentarer

En härlig dag

Vilken underbar dag det blev igår! Det var strålande sol så jag mötte jag upp min kusin Jessica som jag har saknat att hänga med! Vi bestämde oss för att promenera runt stan i Örebro och vi valde helt klart rätt dag då det var hur varmt och skönt som helst.


Vi slog oss ner på Mocca Deli för en lunch och det blev premiär på uteserveringen. Där satt jag med endast en tunn stickad tröja utan att frysa så då kan ni ju förstå hur varmt det faktiskt var. Vi tog en varsin pasta och vi båda blev imponerade av hur goda dem var!


Sedan köpte vi med oss en varsin is chai latte som vi sippade på medan vi gick runt i lite butiker och vi hittade en hel del fint som jag tyvärr inte kunde köpa då jag inte har plats i resväskan. Ljuslyktorna ovan tycker jag exempelvis är så himla fina! Hur som helst så blev det en riktigt härlig dag och jag hoppas att vädret fortsätter leverera medans jag är hemma i Sverige! Hade ni lika fint väder där ni bor?


For my international readers, there is a google translate button that you can find if you go to the top left of the menu.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer