VLOGG - Julpyntar lägenheten

Hej på er, nu finns en ny video uppe på min Youtubekanal där jag julshoppar och pyntar lägenheten. Jag pratar även om hur vi ska fira jul och nyår. Hoppas ni kommer gilla den och glöm inte att prenumerera på kanalen!


Gillar

Kommentarer

What to watch this Weekend

Hej på er, hoppas allt är bra med er och att ni är peppade på helg! Min helg kommer att spenderas hemma framför en massa mysiga julfilmer och om du har tänkt att göra desamma så har jag listat några filmer och serier som man kan kolla på!


HOLIDATE

Först ut har vi den här mysiga filmen som finns att se på Netflix. Jag såg den för någon vecka sedan och det är en sån där feel-good film där man får sig ett gott skratt! Lite kort så handlar den om två singlar som bestämmer sig för att vara varandras plus en under alla högtider men med tiden så kommer riktiga känslor fram.


THE PRINCESS SWITCH 2: SWITCHED AGAIN

Uppföjaren av The princess Switch finns nu ute på Netflix och den har jag planerat att se i helgen. Om ni har missat den första filmen tycker jag ni ska kolla på den först för den var verkligen riktigt mysig. Det handlar om två tjejer som möts av en slump och inser att dem ser identiska ut och efter det så bestämmer dem sig för att växla liv för några dagar och nu i uppföljaren verkar det som att dem växlar liv igen och att en ny tjej kommer in i bilden.


THE HOLIDAY

En klassiker som jag tittar på varje år är The Holiday! Det är helt klart en utav mina favoritfilmer och om ni har missat den så bara måste ni se den! Den handlar om två kvinnor som byter hem så den ena får testa på att leva livet i Los Angeles i en stor villa medans den andra får testa på livet i England i en liten stuga mitt ute i ingenstans.


THE QUEEN'S GAMBIT

Känner ni att ni inte vill kolla på en massa julfilmer så kommer här ett riktigt bra tips! The Queens Gambit är Netflix-serien alla pratar om just nu och den handlar om en tjej med en stor talang för schack och i serien får man följa hennes resa från att hon bor på barnhem till att hon blir vuxen. En riktigt fin och sevärd serie!


Gillar

Kommentarer

Christmas shopping & New haircut

Hej på er, hoppas allt är bra med er!

Dagarna bara rusar förbi och vi är redan inne på torsdag så jag tänkte att vi kunde kika igenom min kamerarulle för att se vad jag haft för mig i veckan.


Igår (onsdag) var jag och kikade på lite julpynt till lägenheten och jag var bland annat inne på Zara Home som har så mycket fint. Jag köpte en julslinga därifrån och idag har jag faktiskt börjat julpyntat lägenheten. Jag har filmat allt så i helgen kan ni förvänta er en ny video på min Youtubekanal!


Jag hittade den här fina klänningen inne på Zara och hade inte det varit den perfekta nyårsklänningen?


Jag har även varit hos frisören och resultatet kan ni få se senare men det blev mycket kortare än vad jag hade tänkt. Som tur är så växer mitt hår väldigt snabbt så till jul är det förhoppningsvis i den perfekt längden!


Jag hittade den här bilden i min kamerarulle så här kan ni se en liten sneak peak på hur håret blev men jag kan visa bättre bilder i senare inlägg!


For my international readers, there is a google translate button that you can find if you go to the top left of the menu.


Gillar

Kommentarer