Header

Hej på er! Först och främst vill jag säga hejdå 2017 och välkommen 2018, det har vart händelserik 2017 med många minnen och händelser, kan inte fatta att jag har jobbat ett år på mitt nya jobb samt jobbat hela sommaren 2017 jag är faktiskt stolt över mig själv att jag har orkat att jobba hela sommaren och inte tagit nån vecka semester men denna sommaren som kommer så ska jag ta mina första 4 betalda semesterveckor. Har haft en underbar jul och den firade jag nere hos min familj i Göteborg med min sambo samt med hans familj, samt så var jag snäll i år och fick julklappar, nyår blev firad här i Vänersborg hos min sambos bästa kompis då min familj kom också . Det flyter på jobbet ganska mycket och göra men förra veckan och denna veckan har det var ovanligt lugnt jobbar dessa sista 3 dagar samt nästa måndag sen så är jag ledig 2 dagar pga ska på en begravning. Jag hoppas att 2018 blir ett mycket roligare och bättre år samt att jag får många fler minnen av detta år. Ha en fortsatt trevlig kväll på er

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Ny vecka igen, och jag skulle nämligen börjat jobba idag men det blir på onsdag det ska bli kul att göra något nytt är hos min familj igen för i morgon ska jag till Sahlgrenska och göra nya insatser för mina hörapparater, jag hoppas att det blir bättre men jag kommer säga till de igen för jag tänker inte att åka tillbaka efter ett halvår igen så efter Sahlgrenska så åker jag hem till Vänersborg.
Men jag saknar mina kollegor på pingstkyrkans secondhand för det kändes konstigt och märkligt förra veckan att inte åka dit och jobba längre och göra sina arbetsuppgifter. 

Förra veckan så jobbade jag inom Göteborgs Sjukvårdstjänst inom Göteborgs Hockeycup, det var faktiskt kul och väldigt lugnt det är bara kul att komma ut och göra något, samt också så har jag vart ute och dansat i 3 dar i sträck Tors-lördag och detta har jag aldrig gjort först så var jag i Växjö,Götene och sist men inte minst Karlshamn fast sista kvällen var bara en tjejdanskväll det var riktigt kul. Men det tråkiga är att Växjöparken ska läggas ner, det var min första gång att vara där och dansa och jag tyckte att parken var väldig fin och mysig. 

Ha en fortsatt trevlig vecka och sköt om er därute. /Desirée


  • 49 Readers

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att ni mår bra och har haft en trevligt år 2016 med många minnen tillsammans med familj släkt och vänner? Det har jag haft har både roliga och tråkiga minnen från 2016. Kan meddela er som är vän med mig på Facebook eller läser min blogg, att jag har slutat på Pingstkyrkans Secondhandbutik Trollhättan 2016-12-30, det känns tråkigt det gör det men samtidigt så är det skönt för jag vill testa nya utmaningar i mitt liv och i arbetslivet. Har ju vart där sen 26/4-2016 och jag har lärt mig mycket nya saker och haft underbara kollegor som man har haft en bra kommunikation med, men nu så håller arbetsförmedlingen (min SIUS-konsulent) att hjälpa mig med att hitta något annat till mig, men nästa måndag den 9/1 så ska jag under tiden som min SIUS-konsulent letar efter något till mig så är jag med äldre tjej som är teckenspråkslärare och undervisar teckenspråk för högstadieelever, och detta ska bli roligt men det kan inte leda till någon anställning men det är alla fall något som jag kan göra under tiden min SIUS-konsulent hittar något annat till mig. Jag är lite nervös men det kommer att gå så bra. Jag har haft en underbar nyårshelg med min <3 och min familj samt 2 vänner, igår på nyårsdagen så tog vi det lugnt innan jag och min familj skulle till Folkets Park och dansa till härliga grabbarna i Streaplers, men man var något seg i kroppen när man hade fått i sig alkohol. Jag är just nu hos min familj i Göteborg - Lindome, har idag köpt nya dansskor eftersom mina gamla som jag hade på mig igår på dansen är sönder och det ser inte roligt ut, har länge funderat på att köpa ett par nya men har det har inte blivit av men idag blev det av och är jättenöjd med köpet av nya dansskorna. Så nu blir dans hela natten lång, fast jag får vänta tills på torsdag då ska jag till Växjö för 1:a gången och dansa har aldrig vart där, men har hört att det är väldigt fint, det tråkigaste är att det ska lägga ner Växjöparken.Undrar hur detta år 2017 kommer att bli för mig, jag har nog fundering på att göra en sak och det är att gå ner i vikt och börja att ta promenader och äta mer sundare mat. Ha en fortsatt god fortsättning på er allesammans. /Desirée

P.S Bjuder på en bildcollage på mina gamla dansskor och nya dansskor /Desirée

Likes

Comments

​Hej på er! 
Nu är det verkligen höst för det känns ute när det är kallt på morgonen och det blir allt mer och mer mörkare under kvällen, men samtidigt väldigt mysigt när man ser alla olika färger på trädens löv. Jag har lagt bloggandet lite åt sidan om eftersom jag gjort massor med annat, jag fortfarande kvar på Pingstkyrkans Secondhandbutik på Lextorpsvägen 977, stortrivs och gör samma arbetsuppgifter med avdelning barnkläder,  Under helgen som kommer ska jag jobba på lördag min sista lördag känner just att jag vill vara ledig på helgerna och jobba på vardagarna istället, nästa måndag ska jag till tandläkaren väldigt kul NOT! Jag känner på mig att det kommer att skrapa tandsten i min mun och efter det så kommer det att kännas, det gör väldigt ont och det är inte kul att ha ont efter det har tagit bort tandsten. Jag hoppas att det säger något positivt om mina tänder. 

Ha en fortsatt trevlig dag & kväll! 

/Desirée Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas att ni mår bra, jag har vart 2 veckors härlig semester. Först så har jag vart på Dansbandsvecka i Malung från söndag 17/7 tisdag 19/7 sen vidare till Örebro, sen veckan efter så har jag vart hemma i Vänersborg med ❤eftersom han har också haft 2 veckors semester. Då har vi umgåtts med vänner ifrån Sthlm med att ha också till Liseberg - Göteborg en heldag samt vart långt ifrån stan vänersborg och tagit det lugnt.
Efter det så har jag vart tillbaka och jobbat och gjort mina vanliga uppgifter och stått i kassan när butiken har vart öppen.
Jag trivs så jättebra på jobbet och det rullar som bara den med kommunikationen mellan mig och personalen.
Idag så är det är 8 års kalas, och i morgon så blir det överraskning för min ❤sambo.
Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans.

Likes

Comments

​Hej på er! 
Förlåt mig att jag inte har vart inne och bloggat på ett tag, kan säga såhär att det har vart mycket men säger inte vad. Jag är inte kvar på Cassels - Överby längre, slutade där 8/3 samma dag som det var min födelsedag fick reda på det en vecka innan jag skulle sluta utav min gamla mentor på Iris Hadar. Det funkade jättebra med personal och arbetsuppgifterna, det var inget problem utan det var något helt annat men det tar jag inte här på bloggen. Från 10/3 och fram till 22/4 så har jag vart på Iris Hadar och gjort lite olika arbetsuppgifter och sökt praktik i Vänersborg och Trollhättan samt vart ensam medan mina andra kollegor där var ute på praktik, sen lite annat. Men jag har faktiskt hittat en praktik plats från och med 26/4 så är jag på en Secondhand som ligger lite utanför Trollhättan som ligger vid Lextorpsvägen och Bikebutiken. Jag stortrivs där, första början av praktiken så var jag i avdelning Väskor men nu är jag i avdelning Barn & baby kläder med en underbar kollega vi har ett gott samarbete ihop, samt med bra kommunikation mellan mig och personalchefen. Första början så var jag där från 07.30-12.00 men har nu också varit med när de har haft butiken på torsdagar, och nu på torsdag är det min 3:e gång som jag är med och står i kassan. Så från och med nästa vecka så har jag ökat en timme så jag är på jobbet från 07.30-13.00 mån-fre och torsdagar 09.00-14.00. 
Jag är glad att jag har hittat den rätta praktikplats "jobb", jag gör mina arbetsuppgifter, och jag trivs med mina arbetstider som jag har. 
Förra fredagen så åkte jag ner till Gbg för att dagen efter så skulle jag jobba som sjukvårdare på Göteborgsvarvet, och det gick väldigt bra och det var bra väder för löparnas del inte för varmt eller kallt utan lagom. Och nu till helgen så ska jag till Thn för där är det Cruising då ska jag dit med min <3 och några fler.

Ha en fortsatt trevlig kväll på er där ute! :) 

/Desirée 

Likes

Comments

Hej på er!

Snart är denna veckan slut men inte ännu, igår så var det min härliga 24-årsdag det firade jag med att bjuda på tårta tillsammans med mina kollegor på Cassels sen så fick jag presenter samtidigt så var det min sista praktikdag på Cassels tråkigt men så är livet det är bara tar nya friska tag och leta efter nytt praktikplats. 
Men jag har haft det kul på praktiken med härlig personal och butikschef, samt haft härliga kunder i butiken.
Så igår hade jag en underbar dag med att fylla 24 år, och nu idag så är jag i Göteborg hos min familj och ska fira min födelsedag i efterskott med en god tårta.
Åker tillbaka till Vänersborg i morgon eftermiddag efter jag har vart på jobbet - Iris Hadar.

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Ses//Desirée

Likes

Comments

​Hej på er! 
Hoppas att ni mår bra, jag själv mår jättebra men har vart lite dålig på att blogga under denna månaden. Men nu är jag på gång igen med bloggandet. Det går jättebra på praktikjobbet - Cassels, i går var det mycket folk orsaken var att vi hade halva priset rea för de som är medlemmar + annons tidningarna. Det var så rörigt med all kläder som inte ens låg i ordning ​​​​så fick jag gå runt och städa i ordning kläderna, såsom byxor, tröjor, och annat. Idag har jag vart i Göteborg - Iris Hadar i ungefär 3 timmar sen så hade jag en tid att passa skulle till Sahlgrenska och göra ett avtryck (göra nya insatser) på bägge öron.

Ska i morgon ringa tillbaks till Sahlgrenska och boka en tid till att träffa en läkare samt göra ett nytt hörseltest. 
Ha en fortsatt trevlig kväll! 
Ses//Desirée
Likes

Comments

​Jag längtar redan till att börja jobba, "praktisera" ​​​på Cassels nästa vecka på tisdag, är mycket glad och lycklig. Är på jobbet och har förberett lite material som jag ska ha med mig till nästa tisdag då jag börjar jobba. Det är härligt väder ute sol och ganska mycket kallt men vi kan inte bestämma över det. 

Efter jobbet så ska jag åka till min familj en stund och kolla över mina brev som jag har fått denna veckan och se vad det är, ska hem med ett tåg som går 20.00 i kväll från Göteborg upp till Vänersborg. 

I helgen så blir det städ och tvättning, för vi har VVS personal som är inne i våran lägenhet och grejar med luftventilering orsak att vi ha radion i lägenheten, får se hur det blir när det är klart hoppas på en förbättring på detta. 
I morgon är det äntligen fredag, det är så härligt och gött med det. 

Ha en fortsatt trevlig dag och kväll! 

Ses//Desirée


 

Likes

Comments

​Hej på er! 
Idag är det onsdag, och jag har vart på ett Studiebesök på Cassels - Klädbutik som ligger på Överby i Trollhättan tillsammans med min handläggare på Iris Hadar, syftet med studiebesöket var att kolla hur det arbetar i butiken, hur det är med ljudnivån och massa annat. Kan meddela att nästa tisdag så börjar jag provjobba där i en månad 3 ggr i veckan från Måndag-Onsdag och 2 ggr i veckan från Torsdag-Fredag i Göteborg, på jobbet (Iris Hadar). Detta är för att se hur det fungerar för mig att vara där särskilt tanke med ljudnivån och hur det fungerar med kommunikationen mellan mig och Cassels personalen. Nästa vecka så är jag där Tisdag-Torsdag orsak att på måndag så har jag ett möte i Göteborg. Mina arbetstider är från 10-17.00 och en timmes lunchrast, 
Jag själv kände att personalen var mycket positiv, det var en härlig bemötande av de. Jag är mycket glad över att få provjobba där nu i en månad. 

Och i morgon ska jag till Göteborg - Iris Hadar och göra lite uppgifter inför nästa tisdag. 

Nu gör jag inget särskilt är hemma och väntar på min <3 ska komma hem, jag är något trött efter dagens aktiviteter, ska ju gå upp 06.00 i morgon bitti. Men snart är det helg igen då ska jag och <3 ska städa och göra rent i köket samt ska jag tvätta min vinterjacka och lite annat. 

Det blir mycket spännande nästa vecka med att åka till Cassels och jobba :D.


Ha en fortsatt trevlig dag! 

Ses//Desirée


Likes

Comments