Alla har rätten till att känna sig nöjd

... men vad skulle min omgivning tycka och säga om jag gjorde det?

Vill dela med mig om mina tankar och åsikter kring ett ämne som jag finner väldigt intressant och spännande, och jag gissar på att jag inte är ensam om den saken. Ämnet handlar så klart om plastikkirurgi! INNAN jag går djupare i det här, så vill jag först och främst påpeka för er högt och tydligt att jag tycker att ALLA är fina precis som de är!!! ❤

.............................................................................

För mig kretsar inte plastikoperationer bara om så kallade "duckface" läppar eller bröstimplantat, utan också om att det är en hjälpande hand för de människor som har råkat ut för en olycka. Det finns ju dock en annan typ av olycka också, personer som inte är nöjda med över hur de ser ut, det vill säga de med dåligt självförtroende och självkänsla.

Jag anser inte att plastikkirurgi är okej för den ena men inte för den andra, det måste väl ändå vara allas rätt att ha ett bättre och starkare självförtroende? Alla människor förtjänar att få känna sig vackra och fina, kunna säga "Men wow! Tusan vad bra jag ser ut!" högt till sig själv. Det finns oerhört mycket att lära sig och läsa om plastikkirurgi, en bra hemsida att läsa på om detta är https://www.alerisplastikkirurgi.se/.

Kan inte undvika att påminnas om en kommentar som jag fick en gång, "Jag är typ plastic fantastic, men du är ju värsta natural beauty" . Jag tycker att den kommentaren känns ganska passande att utgå från nu, för vad är egentligen naturligt? Jag vill nog säga att jag kopplar naturlig look till att vara osminkad/ofixad, annars tänker jag att någons utseende och hur personen ser ut i övrigt är 100% naturlig. Oavsett plastikoperation eller ej.

Det finns väl inget som säger eller visar på att någon människas kroppsdel är fejk eller naturlig, om man har den där känslan inom sig att "det här är jag" så är det absolut någonting som man ska uppmuntra. Jag tycker inte att man är "fejk" för att man gör ett ingrepp på sin kropp, det är väl knappast därför folk vill göra det, utan mer för den anledning att de har en bild framför sig på hur de ser sig själva, och den bilden skapar glädje hos dem, alltså för att äntligen få uppleva känslan och få vara sitt naturliga jag.

Jag har själv haft tankar som gått fram och tillbaka om detta ämne, velat hit och dit. Något som jag då har vart intresserad och nyfiken på, har varit just något av det populäraste ingreppet läppförstoring med injektioner. Jag har inte gjort någonting än, för jag tycker att det är väldigt viktigt att läsa på så mycket som möjligt först! Det är väl ingenting man gör helt spontant, det rör alla ingrepp tänker jag att man tänker igenom det noga först. För er som vill läsa mer om läppförstoring med injektioner, kan gå in på https://www.alerisplastikkirurgi.se/ansikte/lappforstoring/.

Om det så ska behövas ett litet ingrepp för att någon ska må bättre i sig själv, så tänker jag bara, hellre det än att personen ska gå runt och må dåligt! För det är nog inte bara jag som lärt mig att det är först när personen i fråga innerst inne och personligen tycker och känner att han/hon är fin, som komplimanger och svar tas emot med äkta glädje.


"Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always."

Ta hand om er och ha det bäst, puss och kram! ??

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229