Idag fick jag en present från en underbar människa 😚 Jag som är helt tokig i nagellack 😍 Tack snälla finaste Paola! ❤💅

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 63 Readers

Likes

Comments

Det var precis en vecka sedan mitt senaste inlägg. 😮 Har haft otroligt mycket att göra..

Galet att julafton och nyår är över och att det redan är den 7:e januari! Hoppas att alla hade en underbar och perfekt jul/nyår!

Denna bricka är köpt på in&finn 😍
Önskar er en fortsatt trevlig kväll! 🌹

Likes

Comments

Önskar er alla ett riktigt gott nytt år!! 🎉🎉🎉🎊

Likes

Comments

Inatt kl. 00:00 lämnar jag år 2016 bakom mig. Har både haft motgångar men även bra saker har hänt. Jag och min pojkvän fick bla. en egen, första lägenhet på Södermalm och vi trivs otroligt bra. 😄 Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år 2017!! 🎉🎊🍾🍾

Likes

Comments

Denna fina ljuslykta från Mats Jonasson fick jag av min svärmor. 😍 Den ger ett sådant fint sken runtom när man tänder ljuset.

Likes

Comments

Idag var vi på sjukhuset för att min pojkvän skulle röntga sin handled för att se hur det har läkt efter sin operation han fick genomgå i oktober.

Det visade sig att det har läkt fint men att det inte är fullt läkt, men han slapp nytt gips (vilket har varit extremt jobbigt för honom).

Det som händer nu är att han ska ha en ortros fram till den andra operationen när de ska ta bort stiften och även efter det i ca 3 månader till. Sedan är det full rehabilitering för hans del.

Så galet att han ska ha behövt gå igenom allt detta pga att de missade att han hade bruten handled i akuten i mars detta år! Ett halvår senare får han beskedet att den har varit bruten, benet har växt fel och måste opereras.

Hursomhelst så är jag otroligt glad efter allt kaos eftersom det har läkt på bra och han slipper gips!

Min fina älskling köpte två semlor på Gunnarsons som tack för att jag varit så snäll och hjälpt honom med allt. Han är så fin!

Självklart kommer jag göra allt för honom när som helst!

  • 109 Readers

Likes

Comments

Så himla fina 😍 köpta på jbhome 👌 Skulle vilja ha stora tavlor i alla varianter!

Likes

Comments

Vill bara tacka Angelica Fehrm ännu en gång för att ha valt ut min blogg, till veckans blogg. Uppskattas verkligen, tusen tack! 🌸

Länk: http://nouw.com/angelicafehrm/veckans-blogg-avslutad-28270284?cache=477249735

  • Inredning
  • 97 Readers

Likes

Comments

Mamma fick även ett ljus från WoodWick som nu får pryda hennes hem. Luktar så otroligt gott, rekommenderas! Så fin som dekoration också👌

Likes

Comments

Ljuset från WoodWick doftar så himla ljuvligt och låter som om man sitter framför en brasa, så avslappnande. Tack älsklingen min! Lyktan fick vi från min moster, så fin! 😍

Likes

Comments