Header

Jag har inte gjort ett inlägg på länge men jag tänkte börja om från början nu. Den här gången tänker jag att skriva om en utav mina favorit serier, "SKAM". Den är så sjukt bra. jag bara älskar den. Jag själv tycker att de lyckas med att förmedla hur "vissa" ungdomar har det. det gäller förstås inte alla ungdomar. Det är nog det som får serien att bli så bra, de visar hur vissa eller många ungdomar har det. En utav mina favorit karaktärer är Chris. han är så sjukt sjukt snygg. Och ja jag erkänner jag har stalkat upp han på de flesta sociala medier, på snapchat, instagram och twitter. Det är de som jag har hittat i alla fall hehe:). Om du inte har sett skam "vilket jag tror att de flesta har gjort" så gå in och kolla den. Det är bara lite tråkigt att NRK inte får sända skam utanför Norge, så vi som har sett klart säsong 3 får vänta ett tag. Men NRK säger att de jobbar med det här för det är många som har klagat. Ha en fortsatt trevlig vecka. BYE!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

å herregud! jag vet att det var länge sen jag la upp något men jag har bara inte kunnat. men nu ska jag börja att lägga upp så mycket som det bara går. jag tänker börja med att prata om tatueringar. jag tycker det är så sjukt snyggt med vissa inte alla men med vissa. t.ex. som de ovanför! skulle gärna vilja ha någon av de när jag blir äldre. texten kan vara vad som helst bara jag gillar det. men kanske blir fåglarna. men vem vet jag kanske inte ens vill ha någon av de när jag blir äldre men just nu vill jag ha de, men vi får se.

​min kusin har en sådan tatuering fast på ryggen det kanske jag skulle vilja ha fast inte på ryggen utan på handleden. men vi får se sen. aja jag hoppas att gillade detta inlägg ses så snart som möjligt!! BYE!!

Likes

Comments

!. har du ett mellannamn?

svar: nej

2. vad är ditt favorit ämne i skolan?

svar: jag har inte direkt ett men om jag måste välja blir det so och spanska.

3. din favorit låt just nu?

svar: jag har två favorit låtar en av är cheap thrills med sia, den andra är love is the name med Sofia Carson.

4. vad skulle du kunna döpa dina barn till?

svar: jag har inte tänkt så mycket på det men kanske Chanel. tycker det är ett så fint namn.

5. vad gör du på fridtiden?

svar: på fridtiden så dansar jag och spelar teater.

6. favorit semester?

svar: det måste vara när jag åkte till Gran Canaria sommarn 2k15 med min familj och min kusin och hans familj.

7. talar du ett annat språk?

svar: kurdiska, engelska och spanska.

8. hur många syskon har du?

svar: jag har en lillasyster.

9. favorit youtuber?

svar: jag har ganska många men om jag måste välja en blir det Therese Lindgren.

10. vilken telefon har du?

svar: jag har en iphone 6 guld.

det var min  lilla tag hoppas att du vet lite mer om mig. förresten kan du gå in och kolla in min insta. heter: deryabatti. vi hörs senare. bye bye

Likes

Comments

åååå gud vad jag längtar till sommaren!!!! jag har bestämt att den här sommaren ska bli den bästa sommaren någonsin. när sommarlovet börjat så ska jag vara med kompisar och sedan så åker jag till Bulgarien. jag längtar så mycket till det. vi får hoppas att jag blir lite brun.

​det här är hotellet som jag kommer att bo på.  det kommer att bli så roligt! det heter hotel kristal golden sands bulgaria. aja vi ses en annan gång. vi ses!!!

Likes

Comments

​som ni såg i förra inlägget så snackata jag lite men nu så tänkte jag snacka lite om dessa två par skor som jag verkligen vill ha. tycker de är så fina. Adidas skorna med guldiga detaljer fick jag tips från min kompis @Smillablom. jag har en annan kompis som har Adidas skor med svarat detaljer, de är också fina men det skullen ha varit coolt att ha med guldiga detaljer. de andra är ett par nike air force som jag tycker är ur snygga men egentligen behöver jag inte nya skor jag har redan ett par som är ganska nya men jag vill ändå ha de här skorna. okej idag blev två inlägg så vi kommer ses så snart jag kan okok!!! bye bye!! love you!! 

Likes

Comments

​hejsan idag så tänkte jag bara snacka eller skriva lite. T.ex vad ni tycker om skolan, om ni tycker att det är okej att skolka, om ni ens bryr er om att få bra betyg eller att lära sig. jag bryr mig väldig mycket om skolan. det är skolan som avgör hur din framtid blir kan man säga. nu säger jag inte att skolan är det viktigaste i livet men det kan vara någon av de viktigaste sakerena i ditt liv. jag bryr mig om var jag får för betyg, och om jag får ett ganska dåligt betyg så kämpar jag för att få högre. om det är så att man inte bryr sig om skolan så kan jag ha det svårt att hjälpa till för det är ditt beslut om du vill eller inte lyckas med skolan. men om du har ångest eller något över skolan ska man prata med någon som kanske kan hjälpa dig. om du vill kan du skriva till mig här så kanske jag kan hjälpa till man vet aldrig. men bara fortsätt försök för du måste veta att du är bra i skolan men det är bara du som inte inser det. kom ihåg det!!! ses snart igen!!!

Likes

Comments

​hejsan på er, som ni ser på de här bilderna så kanske ni förstår att jag verkligen gillar tumblr bilder på hår. jag älskar de!!!! jag tycker bara de är så fina. AJA! men nu är det så att jag har påsklov eller det började igår asså måndags. och jag tycker att det är så skönt med lov nu. jag behövde det. har du påsklov? hur har det varit hittills? hoppas att det har varit bra för det har i alla fall mitt varit! men vi ses senare bye bye!!!

Likes

Comments

hejsan på er jag ber ännu en gång om ursäkt till varför jag inte har bloggat på länge. men nu har jag påsklov och det känns super bra. jag kommer att lägga ut mycket men det kommer säkert inte komma varje dag. för jag kommer att var med kompisar. familjen osv. men hur har eran dag varit? min har varit fantastisk. jag har varit med några kompisar och bara haft det bra hoppas att ni också har haft det bra!!! jag älskar bilder med citat på, jag verkligen älskar de!!! här kommer några exempel på vilka bilder med citat som jag älskar!!

Likes

Comments

​hej på er. jag vet att jag inte har bloggat på länge men de senaste veckorna har jag haft så himla mycket att göra. och jag vet att jag förlorar läsare men skolan måste komma först om jag vill att det ska gå bra i framtiden. nästa vecka har jag bara skola i tre dagar, måndag, tisdag och onsdag. torsdag och fredag är jag ledig. sen så är det påsklov! YAAAAAAAAY!!!!!!!!! under påsklovet kommer jag att ha saker att göra men jag kommer att försköka att lägga upp så mycket som möjligt. AA, nu vet ni alla fall hur det ligger till. TREVLIG HELG!!

Likes

Comments

​hejsan på er! jag vet att det var lite längesen men jag har haft massor av saker att göra den här veckan. jag har haft 2 prov och 2 läxförhör och ett prov är kvar, den är nästa vecka. men det är äntligen HELG! JAAAAA!! nu är det bara att vila upp sig. och det är mello final ikväll. ska ni kolla? för det ska jag i alla fall. har har själv ingen favorit men om du har en skriv nere i kommentarerna. men jag tror att det kommer att komma flera inlägg idag, hejdå!! 

Likes

Comments