Header

Hejsan alla fina personer! Hoppas allt är bra med er, själv är de as as bra! Har precis fått hem paketen jag väntat på.

Så som ni kanske ser är de ena från AIK och de är just detta jag ska skriva om här. Om ni vill se vad som finns i de andra packet så får ni gå in på min instagram och följ gärna den om ni inte gör för där kommer upp lite annat än vad de gör här. Till exempel så kommer de upp mer gymbilder och jag uppdaterar oftare på insta än vad jag gör här. Men vad är de i AIK lådan då? Jo i år fyller aik 127 år och för att fira detta så har dem gjort en tröja som de arrangerade en tävling för och 127 fick äran att köpa denna tröja. Jag blev då en av dem som köpte den så de känns skönt! Så såhär såg den ut när jag öppnade den

Så de kom med ett ´kort från den tiden när dem använde tröjan, de var år 1901 detta var även året som AIK tog sitt andra sm guld på baksidan står de lite om detta jag tagit upp och avslutas med "2018 tittar AIK Fotboll tillbaka i sin minnesvärda historia samtidigt som klubben startar en ny era". Är riktigt glad att jag fick möjligheten att köpa denna tröja. Vet att de inte syns så bra på bilden men de står AIK över bröstet och AIk emblem finns med jag tycker de är riktigt snygg tröja och ser fram emot att använda den över säsongen!

Glöm inte om ni vill se vad som finns i de andra paketet får ni gå in på min instagram


Nu blir de plugga lite innan jag lägger mig och sover, hoppas alla får en bra sömn och haft en bra dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tja hoppas ni haft en bra fredag! Själv har min varit bra, jag har varit på möte med läkare och pratat om mediciner och lite sådant men jag har även gymmat. Körde armar idag och var helt slut efter gymmet!

Så de kändes as bra att vara tillbaka igen och ska köra hårdare än någonsin!

Efter gymmet så körde jag hem och åt, jag åt ägg och gurka riktigt gott!

Så till sist tänka jag bara säga att ni kan ta och följa min insta "derullandelivet" där jag kommer lägga upp mycket bilder från gymmet och sådant! Så får ni ha en bra helg så hörs vi:)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hejsan alla läsare, jag fick denna iden från detta blogg inlägg och kände att de kunde vara roligt att göra dessa frågor så gott jag kan! Så vi börjar med första och de är "dela med dig av dina skönhetsfavoriter" men jag har inte så många skönhetsprodukter som jag använder och är inte säker på vad de är hehe men men...

Så en produkt jag använder dagligen är vax, jag har använt vax riktigt länge för att få till mitt hår! Så de vax jag använder just nu är ett från d:fi och jag gillar de väldigt mycket! Jag har haft ett annat vax innan som tyvärr inte finns längre men de var de bästa jag någonsin haft! Så om jag jämför med de så finns de endast en skillnad mellan detta och de andra, de är att jag har mycket svårare att få till frisyren som jag vill med detta. Vet inte riktigt varför men så är de.

Så den andra saken jag använder dagligen är en handkräm från apoteket, då jag är väldigt torr och blir bara när de blir kallt och nu till vintern, så de jag gillar med denna handkräm är att den går väldigt lätt in i huden och man blir inte så flottig av de, jag är lite känslig när de gäller att bli flottig och jag gillar egentligen inte att smörja in mig😳 men de behövs nu iaf! Så de är ju bra att jag hittat en handkräm som fungerar på mig, vet ni någon annan handkräm som lätt går in och inte blir flottig efter man använt den så kan ni gärna kommentera!

Så de sista jag har med bland mina favoriter är då ett torrschampo från Schwarzkopf jag använder inte de dagligen men jag använder de flera gånger i veckan och jag trivs väldigt bra med de!

Så nu har jag försökt skriva så gott jag kan om mina skönhetsfavoriter och just nu håller jag på och försöker få klart nästa låt, jag vill bli nöjd med den och jag hoppas verkligen att många kommer lyssna på den:)


Så ni får ta hand om varandra och göra varje dag till den bästa dagen som möjligt😘


With the new day comes new streagth and new thoughts

Likes

Comments


Så de har alltså redan gått 23 dagar av 2018, de känns som de började igår. Men hur ser 2018 ut för mig? jadu jag brukar inte planera mitt liv så mycket egentligen men dock har jag ändrat mig nu, iår ska jag prova en helt annan sak jag ska nämligen sätta upp mål, inte bara för varje dag utan både långsiktiga och kortsiktiga. Vi kan börja med ett mål jag har nu de är med träningen jag har inte varit så duktig med att träna på ett tag, dels för att jag inte har haft tiden då jag har tränat långt ifrån min hemort men nu har jag bytt gym och gymmet är närmare så jag ska komma igång igen, så jag har satt upp ett mål till sommaren att klara en viss tyngd i bicepscurl. Detta är något som jag ger mig f*n på så nu är de dack att träna på riktigt! Jag ska börja äta bättre, jag ska inte ge mig förrns jag klarat detta mål. Om du inte klarar de då?` Det finns inte! jag ska klara de, ger mig inte förräns jag ska lägga ner allt för att klara de. Men jag har inte mål inom träningen jag har mål inom musiken också jag vill släppa minst 2 låtar till jag ska jobba för att göra de också! Så hoppas ni kommer lyssna på dem och tycka dem är bra! Har ni något mål skriv gärna vad då!😄


Om man har ett mål, tillexempel att man ska klara bänka 120kg innan sommaren då måste man ge sig f*n på att klara de och man ska inte tänka "om jag inte gör de får jag göra de till nästa år" för då kopplar du bort hjärnan och du presterar inte lika bra som du kunnat. Ge dig inte innan du nått dina drömmar och mål! Drömmar och mål är lite samma sak för mig bara de att drömmar kanske byggs upp av många delmål

Det är ett nytt år och nya möjligheter brukar dem säga så varför inte ta vara på året och göra de bästa av de, gör saker som gör dig glad och saker du tycker är roligt och försök att inte tänka så mycket på vad som är negativt med ditt liv utan tänk på de som är positivt! Vet hur svårt de kan vara men man ska alltid försöka tänka på de positiva och skita i de negativa.

Iochmed jag ska börja träna mer så kommer jag också blogga lite mer om hur de ser ut när jag tränar, hur jag gör med dem olika maskinerna och sånt så kan vi se om de blir någon skillnad till sommaren och om jag klarar mitt mål!


Ha de gott så hörs vi nästa gång! Ta hand om er och alla runt om er!😘💪

Likes

Comments

Hejsan, jag känner de var länge sedan jag skrev ett blogg inlägg. Så jag tänkte lägga ut en blogg om något jag har tänkt på länge. Det är att många inte tror på sig själva eller man gör kanske de men man vågar inte göra vad man vill eller vågar inte ha på sig vad man vill, för man är rädd för vad folk ska säga och tycka. Jag är sådan själv också men jag börjar att försöka bry mig mindre om vad andra tycker! För jag är den jag är kan inte ändra på mig. Det finns mycket i världen vi kan påverka men hur vi är som personer och hur vi ser ut. Vi kan däremot påverka vad vi gör och hur vi lever livet, vi kan göra de vi vill och följa våra drömmar eller så skiter vi i våra drömmar och bara bryr oss om vad andra hade tyckt. Jag har släppt en låt vilket jag är stolt över då jag har haft de som en dröm länge, att göra musik är något som jag tycker är roligt och jag gillar att göra de! Men alla gillar inte min låt och de finns folk som berättar att den är dålig men om jag hade brytt mig om dem hade jag förmodligen inte släppt fler låtar, jag väljer istället att se de som en utmaning, dem som tycker låten är dålig ska jag försöka få att gilla min nästa låt för livet är inte lätt, de är inte lätt för någon man möter uppförsbackar men även nerförsbackar de gäller bara att ge sig f*n att ta sig upp för backarna. Man kommer aldrig göra saker som alla uppskattar och alla tycker är bra men man kan alltid välja att skita i dem som inte gillar vad du gör och fokusera på de som gör dig glad!


FÖLJ DINA DRÖMMAR OCH SKIT I VAD ANDRA SÄGER!!!


Imorgon börjar skolan inte taggad att börja gå upp tidigt igen.... Har varit så skönt att kunna sova hur länge man vill men men så är de. Sen är de även en rolig sak som händer på fredag jag ska nämligen på slutprovning av en ny rullstol så de kanske blir ett blogg inlägg om de! Skriv gärna om de hade varit roligt att läsa om hur en sådan utprovning går till! Så får ni ha de bra så hörs vi när vi hörs


Har du inte lyssnat på min låt får du gärna göra de här😊

Likes

Comments

Okej så jag har länge haft dröm om att göra musik, så jag och min pappa började på en låt som tillslut blev klar. Vi blev nöjda så nu finns den uppe. Så Ni kan gärna lyssna på den!

Så var kan man lyssna på den? Spotify, Deezer, Tidal o på några mer ställen.


Hoppas alla har haft ett bra lov, bra jul och en bra nyår. Själv så var min jul och nyår helt underbar hade jätte roligt och jag är nöjd med allt det bar skönt att slippa skolan ett tag så jag kunnat vila upp mig! Men snart är de tillbaka och plugga igen:/ hur har lovet, julen och nyårn varit för er?

Likes

Comments

Varför jag inte har skrivit? 

Tja alla läsare, många undrar säkert var jag har varit och varför jag inte har lagt ut något på bloggen, jag har faktiskt inte lagt ut något på riktigt länge märker jag. ändå så har jag följare kvar haha, blev helt paff när jag såg att jag hade så pass många följare trodde inte de. Jag trodde typ jag skulle ha 1 eller 2😨 men de blev en glad överaskning när jag såg hur många jag hade kvar.

Så vad är anledningen till att jag inte har skrivit? Jo de är gymnasiet, jag har lagt ner all min tid på skolan och de har drabbat bloggen. Så nu kommer jag inte att lägga upp här så ofta de kanske inte ens blir en gång i veckan men jag ska försöka lägga upp någon gång då och då.

Hur har gymnasiet gått?

Jag tycker att de har gått bra än så länge hänger jag med iaf, eller klart att de finns lite saker jag tycker är svårt tillexempel fysiken och kemin är inte heller så lätt, men jag försöker att lära mig de iallafall!

Jag går teknik för er som inte vet de, jag vill bli civilingenjör inom datateknik så de kommer blir mycket plugg, de är både bra och dåligt, jag är inte den som är bra på att plugga för jag känner de finns så mycket annat jag vill hinna med😂 fast jag får försöka plugga lite och lite så blir de inte så mycket på en gång. Har ni börjat gymnasiet eller går redan? Skriv gärna vad ni tycker om den och om ni har något tips hur man kan göra plugg lättare och roligare. Jag brukar tillexempel sätta upp mål T.ex jag gör fram till matteuppgift 58 sen får jag titta på ett Youtube klipp (eller något annat) de funkar för mig!

Min dag

Vad har ni gjort idag?


Själv har jag varit på stan med mamma, och pluggat nu sitter jag här skriver blogg och väntar på att fifa ska uppdateras.

Vad gjorde jag och mamma i stan? Vi var först på sjukhuset och tog influensa vaccin, sen åkte vi till stan och tog en lunch. Sedan gick vi i affärer och jag hittade en tröja och kalsonger som jag köpte sen gjorde jag inte mycket mer.

Dagens köp plus min vinterjacka

Likes

Comments

Contains affiliate links

Tja! Jag vill börja med att säga förlåt att jag inte lägger upp varje dag, men de är rätt mycket med skolan! Jag går teknik och kommer ha mycket läxor men jag kommer skriva så mycket jag kan och idag har jag tid innan jag ska till Stockholm. Jag skrev någon gång innan att vi hade bokat biljetter och nu är de dax, imorgon klockan 08 flyger vi från Malmö till Stockholm och där ska jag handla lite kläder osv sen blir de derby (aik djurgården) så jag hoppas att aik vinner! Men de ska bli kul att handla och titta derby. Så vad ska ni göra i helgen?

Hur känner jag om första veckan i gymnasiet? 

Jag känner att de är roligt! Vi kommer ha många kurser som jag är intresserad av till exempel cad, matte osv men sen är de roligt att jag känner 2 som går i min klass sen innan och jag tycker klassen känns väldigt bra!

Men till en nackdel, jag kommer ha mycket läxor och det kommer vara mycket att lära sig så jag kommer inte ha samma tid att göra saker på fritiden, och de innebär också att jag inte kommer hinna skriva lika många blogginlägg per vecka som jag har gjort under sommaren men jag hoppas att de inte gör så mycket! Så jag tycker de ska bli roligt att gå gymnasiet och jag hoppas att jag klarar de galant!

Så idag fredag, var jag och gymmade, det blev ett bröst och rygg pass, de gick väldigt bra! Och det känns som jag kommer ha träningsvärk imorgon vilket är väldigt roligt tycker jag, eller de är inte roligt att ha ont utan de är roligt för då vet man att musklerna växer. Så detta var vad jag åt efter gymmet. Jag kom på att jag äter tacos rätt ofta och det är nästan bara den maträtten jag har lagt upp här, men tacos är väldigt gått! Det är en av dem godaste sakerna jag vet!

Så det kom inget inlägg igår, fast jag planerade att lägga ut ett inlägg där jag skrev om min nya jacka så orkade jag inte, jag var helt enkelt för trött!

Men de kommer här istället, så jag beställde en jacka från Jack and Jones (bomber jacka) som jag tycker är väldigt fin!

Ha en bra helg så hörs vi nästa gång!

Likes

Comments

Hej alla! Välkomna till veckans sista inlägg av veckans lista . Hoppas ni har gillat dem! Glöm inte gå in och läs @Friidaa & @fiddeli inlägg!

Så vad jag helst gör med min familj och vänner är väll, bara umgås! behöver inet göra något speciellt utan umgås räcker för mig! Detta blev ett mindre inlägg men hoppas att ni gillade de iallafall!

Likes

Comments

Tja allihopa och välkomna till dagens inlägg av veckans lista idag ska jag skriva om vilken kroppsdel jag har som favorit och varför. Så till och börja med vilken är min favorit? Jag måste säga mitt ansikte! De är jag väldigt nöjd med! Men jag tycker alla ska vara nöjda med sina ansikten och övriga kropps delar! Alla är perfekta på sitt sätt!


Okej så nu har jag skrivit om de, dax för gymnasiedagen så hur har min dag varit? Den har varit kanon! riktigt roligt att börja då jag har längtat efter de sen är de roligt att man kan lära känna nya folk både i klassen och i de andra klasserna! Så de ska blir roligt att fortsätta med detta!

Likes

Comments