Japp, så är det, jag har bestämt mig för att sluta. För att först och främst läser knappt någon min blogg och får inga kommentarer. Dessutom har jag typ inget att skriva om. Men jag kommer behålla bloggen, och kanske börja blogga om nån månad eller så. Tack och hej!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att ha fått slippa skolan i en vecka har varit otroligt skönt. Och vad har jag gjort detta lov då? Inget! Haha, har inte ens tränat för har varit hos mamma och varit tvungen åka en massa buss och så och det orkar jag inte. Men i morgon har jag iallafall min sista match för denna säsong. Tråkigt för nu kommer jag ju inte ha något att göra längre. Vet inte ens om det blir en nästa säsong... Får börja gå till gymmet isåfall om man blir tvungen att sluta. Men nu ska jag om någon timme åka till stan och äta med mamma.

Likes

Comments

Tänkte dela med mig några bilder från stranden och hotellet där vi ska bo när vi åker till egypten, om 25 dagar!! Längtar så himla mycket så att jag håller på att svimma. Ok, kanske inte riktigt så mycket, men är så excited! Det ska bli så kul att äntligen komma till värmen efter denna vintern.! Hotellet heter iallafall Sunwing Waterworld Makadi Beach och ligger i Hurghada Egypten. Har inte tagit med någon bild men det är en massa rutschkanor och sånt där :DD Känner mig som typ fem år, men har aldrig varit på ett hotell med en massa rutschkanor förut. Så det blir nog kul! Dessutom är det all inclusive på hotellet!!!Oh happy day! Ska ''försöka'' vara nyttig fram tills vi åker med tanke på hur mycket jag kommer äta när jag är där. Vi åker iallafall på påsk lovet, det betyder tre (!) veckor i skolan sen semester!! Woop Woop. Ska nog snorkla och så där så det blir nog kul :) Har inte förstått ännu att vi faktiskt ska åka utomlands, känns som det är ett skämt!

Likes

Comments

Var på stan lite idag och kollade i butiker och åt mat med min syrra och mamma. Detta är iallafall vad jag fick med mig hem . En skjorta och kjol från h&m för sammanlagt 150:- kronor . Ska definitivt ta med de kläderna till Egypten :D

Likes

Comments

Så, nu har jag fått mina skor som jag köpt från tradera :) tror de kallas nike mid 1 eller något sånt. Älskar dem !

Likes

Comments

Sitter just nu i väntrummet hos tandläkaren och väntar på min tur. Jag är nog en av de få som faktiskt inte är rädd att gå till tandläkaren . Fast fan så ont det gör när man får in något i munnen då de tar en bild på tänderna. Sen ska jag kolla när min lillasyster spelar fotboll på en cup. Sen ska jag vidare till stan för att kolla i butiker sen ska jag bo hos mamma ett par dagar. 27 dagar kvar tills jag åker till Egypten !!:)

Likes

CommentsDessa skor från Jeffrey Campbell som kallas Coltrane är så sjukt snygga ! VILL HA!! Finns ett par med nitar också från JC, men har bara hittat dessa på en svensk sida. Sidan heter Zalando, som troligen ingen med en tv missat på grund av deras reklam. Dessa kostar 1625:- kronor, vilket är lite ''to much'' hade kunnat tänka mig betala som mest 1000:- kronor. Tråkigt :( Skulle kunna tänka mig att det är enkelt att matcha outfits med dem.

Likes

CommentsYES!! Om exakt trettio dagar drar jag till Egypten en vecka !! Är så sjukt glad :-) Har aldrig varit utanför europa så, och det verkar vara varmt i egypen då också!! Ska bo på ett hotell i Hurghada, som har all inclusive och en massa rutschbanor och sådant :) Nice! Även fast jag har en okej kropp, så måste jag lägga av med allt onyttigt tills resan med tanke på att det är all inclusive där ;) Missar dessutom inga nationella prov med tanke på att vi åker på påsk lovet :)

Likes

Comments