Är i en riktigt dipp just nu. Skulle ha gått och tränat men är så otroligt trött nu på fredagskvällen trots att jag sov en timma mellan 18 och 19. Jag vaknade av att Johan (mammas sambo/plast pappa) kom hem igenom ytterdörren. Så frågade jag om jag skulle på träningen och jag svarade ja. Men samtidigt som jag sa det kände jag att det va något jag inte orkade alls. Sen låg jag i soffan ett tag där jag hade sovit, blev tillsagd att plocka undan min disk och bara det krävde enorm energi och kraft. Bara lite senare kom Johans föräldrar som ska bo med mig och min bror i veckan medans mamma och Johan åker till Grekland. De är så otroligt glada människor. 

Jag önskar jag va så glada som dem och kunde tvinga ner mig själv till träningen som Caitlin gör. Varför kan alla andra men inte jag? Det är ju denna jävla sjukdom. Jag vill ha bort den! Eller ja dessa jävla sjukdomma är det väl... Jag orkar inte med dem. Orkar inte med att inte ha lust, att inte kunna vara glad hela tiden, att vilja sova och att vilja äta konstant. 

Sen ska man väl inte jämföra sig men just nu ser jag så mycket jag vill ha men som jag känner att jag är hindrar från att ha och inte kommer få förän om en lång tid. Det känns skit pissigt och jag vill bara gråta. 

Ska gå och sätta mig med resten av familjen nu se om jag kan komma på bättre humör. 

Hejdå för tillfället.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag hade jag en jättebra dag men självklart så behövde den förstöras när jag kom hem efter träningen som jag idag inte tränade på.

Så idag vickade jag i skolan. Det var jättekul. Jag lyckades få den stökigaste klassen att lyssna på när jag förklarade en power point under lektionen och de verkade förstå. Sedan lyckades jag hjälpa tre elever som skulle ha matteprov imorgon. Hade även två till lyckade lektioner. Så var riktigt nöjd. Sen va det kul att vara i Valhalla trots att jag inte tränade. Så när jag va på väg hem var jag ivrig att får berätta om min dag. Men då kommer jag in till en gråtande mamma. Hon grät för att jag hade glömt min cykel hjälm. "Snälla Anna. Jag orkar inte behöva oroa mig över att du ska ramla av cykeln och slå ihjäl dig. Jag försöker hjälpa dig men du måste hjälpa mig orka det också." Asså tycker hon bara överreagerar så sjukt mycket. Jag blev så sur för jag va på så himla bra humör när jag cyklade på vägen hem och tyckte det skulle bli jättekul att få se mamma och Johan (mammas sambo) men nej. Så fick det inte bli...

I det stora hela va det väl mitt fel att jag glömde hjälm från början. Men jag hade det jättestressigt och såg den inte så då tänkte jag inte på att ta med den heller. Överreagerar jag kanske? Vet bara på att jag blev på ett förjävligt humör nu. Får se vad jag kan göra för att bli lite gladare innan jag lägger mig.

Godnatt.

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp 2min innan mitt larm på grund av att lite av min mens hade läckt. Är det någon annan som också vaknar av sånthär eller är det bara jag? Fick hoppa ur sängen och springa till toan, sen bort med sängkläderna, och bädda sängen. Blev glatt överraskad att jag gjorde allt så snabbt utan att det kändes jobbigt. Sen gick jag upp och åt frukost, det blev klassikern; gröt med frukt och nötter plus ett löskokt ägg och en kopp te. Tog även min fluoxetin tablett :(. Sen gick jag ner och plockade upp mina rena kläder som jag hängt på tork dagen innan. Nu sitter jag här och skriver. Är ändå stolt över morgonen, kunde bara ha slängt in kläderna i garderoben och skitit i att byta sängkläder, men det gjorde jag inte.

Resten av dagen ser så ut att jag ska till BUP, sen har jag lite mail att skicka iväg samt så ska jag ringa till en hudläkare för att få en tid till att behandla min acne. Ska även till en grekisk delikatess butik som jag jobbar med för att prata om "framtiden". Kanske gå förbi stan lite också, får se vad jag känner för och vad jag har tid med.

Mat: 6:30 frukost (hemma, mamma, Johan, Alex). 9:30 två platta persikor och lite nötter (hemma, ensam). 12:30 1/4 pizza (ute, ensam) 15:30 en banan och lite nötter (hemma, ensam). 18:30 linssoppa (hemma, mamma, johan, Alex).

Ha en bra morgon om du läser detta!

Likes

Comments

Så igår träffade jag Lisa och vi fikade vilket var riktigt kul och så jobbade jag mina två foodora pass. Direkt när jag kom hem tog jag en snabb dusch och sedan in i bilen för att åka till några familjevänner och äta middag. Hade egentligen ingen större lust till att göra det då 4 timmars cykling gör en trött (trots att jag har en el cykel, men batteriet räcker ju inte för alltid). Men jag hade ju sagt att jag skulle dit så jag följde med ändå, jag va även rädd för vad jag skulle ha gjort om jag va kvar hemma kväll, antagligen hade jag bara ärtit upp allt gott och halv gott som fanns hemma och tittat på nått dåligt tv program. Så att följa med var ändå det bättre alternativet. Sen kom jag hem och sov, orkade inte göra något annat.

Mat: 8:45 två smörgåsar, äggröra, yoghurt med musli och frukt. 11:15 sallad och äggröra. 14:15 pasta med svamp. 14:45 chokladmuffins. 19:00 3 tacos rullar, lite tillbehör. Äppelpaj. 

Idag vaknade jag kl.7:30 för att åka iväg till jobbet (varje söndag jobbar jag som sim- och vattenpolotränare i Valhalla. Åt snabbt två mavkor, glömde borsta tänderna, och sprang iväg till bussen. Träningarna var lyckade, barnen hade roligt och såg sedan fram emot nästa träning som är på torsdag för vattenpolo gruppen. Efter det blev jag hämtad tillsammans med min bror av mamma då han hade en spelning i mölndal 10min efter att hans träning slutade och jag skulle iväg och jobba för foodora en timma senare. Var jättetrött och hungrig när jag kom hem, fanns nästan inget att äta dock, så vid 10.45 fick jag snabbt steka 3 ägg och äta lite gröt som fanns kvar sen i fredags. Sen tog jag med mig 3 smörkakor och ett paket torkade blåbär som jag kunde äta under passet (runt 14:00). Under passet blev jag jättesugen på pizza, detta hände när jag stog och väntade på att hämta upp en pizza. Så sen när jag kom hem, utan att för en gångs skull blivit blöt under passet, beställde vi pizza (runt 17:00). Åå vad gott det var! Hade verkligen längtat till att få äta det. Så ja totalt blev det 4 mål idag. Skulle kanske behöva plannera lite bättre. Men hade inte tid idag och igår kväll. Tror jag jobbar lite för mycket, för jag har nästan ingen tid för mig själv känner jag. Jusst nu jobbar jag liksom alla dagar i veckan. En normal person gör ju inte det riktigt... 

Aja ska ta och sticka lite nu, overall har dagen inte varit så deppig idag vilket är bra. Men ja jag är fortfarande trött och har inte haft stor lust. Bye bye till dig som läser, annars är det väl till mig själv. 

Godnatt. 

Likes

Comments

Så idag har jag aknat med lust skulle man kunnna säga. Planen är att jobba mina två shift för foodora från 12:00-14:00 och 15:45-17:45. Där emellan ska jag träffa Lisa, en kompis som flyttat till Hjo och kommer till Göteborg idag. 

Mat: 8:45 frukost. 11:15 pasta med sås. 14:20 macka och banan. 18:45 middag. 

Likes

Comments

Att ha en psykisk sjukdom, vad exakt är det egentligen? Varför har just de diagnossystemen som finns idag rätten att säga till en individ att de är psykiskt ohälsosamma? Det må va sant. Det är inte bra att vara bulimiker, att självmant kräkas när du känner att du ätit alldeles för mycket och hela kroppen svämmar över utav skuld (detta är då en utav mina "symptomer"). Det är heller kanske inte så bra att kritisera sig själv hela tiden och att känna att man tappar lust och inte orkar med saker. Men i den stunden så känns ju det man gör ganska skönt. Det är bekvämt och skönt att ligga i sängen hela dagen. Det är gott att få stoppa i sig all den mat man älskar då det finns så himla mycket god mat i världen! Just i stunden är det ju bra, det är som att leva i en annan värld där man glömmer bort hur livet faktiskt ser ut. När man sen återvänder kickar skulden in. Men varför gör den det egentligenn? Varför accepterarr man inte att man legat i sängen hela dagen ocg inte gjort någonting? Varför accepterar man inte att man åt hela kakpaketet, och hela chips påsen, och bullarna? Jag tror att det är för att man själv (jag) anser att jag borde vara en produktiv människa, en fit människa som tar hand om sin hälsa, någon med energi, någon som är glad hela tiden, någon som inte har en ätstörning eller är deprimerad. När jag läser detta så tycker jag att denna person påminner om någon ovärklig filmkaraktär som aldrig behöver gå på toa heller. Det är egentligen omöjligt att vara så perfekt, och ändå så strävar jag mot att vara det. Frågan är bara varför. Jo för man vill passa in, man vill känna sig duktig. Man vill få beröm. Det är ju inte direkt så att du blir berömd om du säger att du kollat på alla saganomringen filmerna på en och samma dag. 

Att sträva efter acceptans och beröm tror jag triggar en innre press som gör att man försöker va på ett eller ett annat sätt. Man försöker vara någon man egentligen inte är. Och därför så måste man ta till åtgärder när man inte är som man "ska" vara. Till exempel: "Jag har ätit för mycket. Då kommer jag bli tjock. Om jag blir tjock får jag inte beröm, men om jag har en fin kropp så får jag det. För att inte bli tjock trots att jag åt all mat kräks jag.", "Jag vill inte gå till tärningen. Då anses jag som lat och omotiverad. Jag går ändå men blir på dåligt humör. Jag anses som deprimerad.". Det kanske inte är så att man är sjuk, man kanske bara är annorlunda från det normala. 

Kommer prata mer om "symptomer" från vardera sjukdom och hur de skulle kunna tolks annorlunda. 

Godnatt.

Likes

Comments

6:30 Gröt med frukt och nötter, 1 ägg (hemma, Mamma, Johan, Alex)

10:00 6 kakor (i skogen, ensam)

10:20 2 dubbel mackor (skogen, elever)

11:30 2 korvar (skogen, elever)

14:10 godis (på väg hem på cykeln, ensam) -trött, ensam-

15:00 1 paket oreokakor, godis (hemma, ensam) -trött-

Likes

Comments