Helgen.. ☀️

Hej vänner❣️

Då var ytterligare en helg förbi på det nya året. Visst går det undan.

Status denna helg.

Träningen har fortsatt som vanligt. Med härliga PW. Eller nu ljög jag. Idag är faktiskt första gången som jag kände att det bara flöt på. Hua va kämpigt jag har haft det. Vi startade med vår nya livsstil för två veckor sen. Och sen dess så har det blivit 14 PW och 12 styrketränings pass. Resultat: jag har blivit starkare. Och jag har kommit över den första jobbiga tiden. Så nu borde det flyta på smidigt. Självklart så har jag mina dagar då jag vill kasta in handduken. Men helt ärligt så ångrar man aldrig ett träningspass eller att man hoppade över bullen. Kolla på denna skräckbild.

Kroppen klarar endast att bygga 2 kg muskler på ett år. Men 2 kg fett klarar den desto fortare.

Kosten är ju så oerhört viktig när man ska lyckas. Så just nu så äter vi så nyttigt vi kan. Tex sötpotatis, morot och broccoli tillsammans med kycklingfilé. Mängden är såklart viktig oxå så vi väger även maten.

Min nya tradition är att ta ett bad varje helg. Och då passar jag på att lägga en peeling och färga ögonbrynen. Mellis på badkarskanten oxå. Jag vet att 30g jordnötssmör inte kan kallas som ett mellis men då ska ni veta att jag äter tre mellis.

För första gången i mitt liv så tar jag min hud hälsa på allvar. Jag har annars alltid tvättat ansiktet med tvål. Vilken som helst. Och endast använt dagkräm. För några månader sen så började jag testa Filorga. Och jag är jätte nöjd. Jag tvättar även ansiktet med deras ansiktstvål.

Till halsen använder jag denna.

Men den största anledningen till min förbättrade hud är nog att jag alltid använder en ren handduk.

Köpte på mig ett gäng så att det alltid finns rena. Tips! 💁🏼‍♀️

Kram 🤗Gillar

Kommentarer