Hos oss har vabruari verkligen slagit till med full storm. Förrförra helgen hade Anton öroninflammation, förra helgen var jag dålig, och hela veckan har barnen fått vara hemma för Simon har haft hög feber och varit riktigt snorig, och igår började Anton hosta utan dess like. Sån där riktig torrhosta så han fick ingen vila alls imellan. Han vaknade inatt och sa att han hade ont i magen, antagligen på grund av allt hostande.

Idag vaknade han upp med feber, men Simon vaknade för ovanlighetens skull UTAN feber. Ja ni hör ju. Det är rena rama sjukhuset här för tillfället. Det enda jag gör är att ge medicin hit och dit och ta tempen och trösta. Så ja, februari har verkligen slagit hårt på oss här hemma.

I morse innan Anton fick Alvedon, han var varm och näsan slutade inte rinna. Så då ville han ha två papperstussar upp i varje näsborre ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är vi lediga här hemma! Vi har tagit det lugnt nästan hela dagen, vilat, lekt, ätit lunch med Elisabeth och varit ute en sväng i kylan. Vi öppnade upp sandlådan för första gången i år och den var lite halvt stenfrusen men barnen lyckades bråka ordentligt med farandes ändå haha, jisses. Jag slår vad om det kommer bli många sköna fighter mellan dessa bröderna framöver.

Idag har vi även pappan i huset hemma. Han vaknade upp med ett öga som såg ut precis som att han fått en snyting! Antagligen är det en ögoninflammation eller en vagel. Men ont har han och hela ögonlocket hänger nästan igen ögat så han ser inte värst mycket heller. Stackarn!

Likes

Comments

Godkväll kära ni!

Igår kväll så gick allt åt pipsvängen. Anton vaknade vid nio och var helt otröstlig. Han påpekade att han hade ont men kunde först inte berätta var. Jag tänkte att han kanske hade ramlat på förskolan och hade ont på grund av det. Men till slut efter väldigt lång tid, mycket tårar så pekade han på örat. Han hade så himla ont i örat och bara grät och grät och sa aj aj aj. Vet ni hur mycket mammahjärtat brister när ens barn har så ont? Usch. Jag ville kräkas.

Jag hade bara suppar hemma med smärtstillande, vilket Anton totalvägrade. Han tycker det är så himla otäckt. Vi fick i honom 1 tablett men det var allt. Men jag kan verkligen inte säga att det hjälpte. Vi sov med tio minuters mellanrum och Anton bara grät och hade ont. Vid halv fem somnade han en timme. Vaknade med feber så det stod härliga till och var skakig och grät. Vi sov en timme till och sedan vaknade han av smärtan igen.

Jag ringde vårdcentralen som ringde upp först vid elva igen. Innan det åkte jag med ilfart till apoteket för att köpa flytande Alvedon. Skyndade hem och gav Anton direkt jag kom innanför dörren. Febern hade fortfarande inte gått ner. På Vårdcentralen finns ingen akuttid så de tycker att vi verkligen borde åka till akuten med honom. Robin och Anton åker iväg och resultatet blir en sprucken trumhinna och penicillin.

Det var först på eftermiddagen innan jag skulle åka till jobbet som han faktiskt började piggna till igen. Då busade han lite med Simon och kunde stå upp själv utan att skrika av smärtan! Så förhoppningsvis så försvinner detta ganska snart och förhoppningsvis så har han mindre ont imorgon! Vilken pers. Nu sitter jag här på jobbet och dör trötthetsdöden. Huvudvärken är ett faktum och jag börjar fundera på hur tusan jag skall orka köra hem.....

En bild på hjärtat från i somras, när han var glad och nöjd i sina solglasögon!

Likes

Comments

Dagpass hela denna veckan. Mycket märkligt. Det händer ju aldrig! Men i och med att vi skulle ha enhetsdag denna veckan så fick resten bli dagpass med. Men jädrar vad trött man blir... Hua.

Likes

Comments

Hej vänner!
Barnen har varit helt galna de senaste nätterna. Simon känner hat inte igen över huvud taget för tillfället. Så fort han inte får som han vill så blir han helt rosenrasande och panikgråter av ingenting. Anton är som vanligt, vaknar och har petat sig i näsan mitt i natten så att blodet sprutar hua. Jag blir tokig!

Barnen och Robin har spenderat dagen hos hans mamma och pappa. Jag har sovit nästan hela dagen eftersom jag ska jobba inatt. Så nu har jag precis lagt Simon, packat ihop det jag behöver ha med mig och kikar lite på tv med Anton och Robin.

Likes

Comments

I söndags märkte vi att barnen började få feber och Anton fick en hosta utan dess like. Som alltid när han blir förkyld. Så igår blev det vabb för min del och även idag. Simon har haft feber hela natten och Anton hostar vidare. Så idag kom barnens farmor hit på lite lunch och för att baka med barnen ❤️ så himla mysigt.

Likes

Comments

Det är verkligen med skräckblandad förtjusning som jag nu insett att jag måste plocka bort ALLA kläder i 74. Simon passar ju inte ens i den storleken lägre! Han Har har bara 86 och nu måste jag börja plocka fram 92 för 86 börjar nog snart bli lite tajt.

Men alla dessa kläder i 92 känns det ju som att jag nyss rensat bort från Antons garderob! Jag känner igen vartenda plagg och tycker att det inte alls var längesen han hade detta på sig. Godegud. Nu rensar jag Antons kläder med och han har ju 110/116 nu 🙄 dessutom blir det ännu mer surrealistisk när jag hittar kläder som varit Camerons! Jag är för gammal helt enkelt.

Likes

Comments

Vi hade en fantastisk kväll igår på Starbowling när vi firade Hanna! Barnen blev passade av Elain här hemma. Det var riktigt lyckat. Förutom en liiiiten liten incident. Patrik ska skoja med Robin när han bowlar och får istället klotet rätt i trynet. Alltså.... Näsblod och världens mest svullna läpp. Jag har aldrig sett en sån fläskläpp! Ja ni ser ju bilderna.

Likes

Comments