Jag tänker inte vaccinera mig mot Corona!!

Jag ser hur många köar på VC för att ta vaccinet.
Jag känner bara NEJ jag tänker inte göra det.
Vaccinet är inte beprövat och det ta åratal att framställa ett vaccin känner jag.
Det finns alltid en risk för biverkningar, det kommer man inte ifrån och även om man tar vaccinet så känner jag att man inte är utom fara iaf.
En som tog vaccinet på VC kom in med mask men gick ut utan då känner jag att då man inte mycket innaför pannbenet heller.
Så snabbt går det inte bara för att du fått vaccin .
Kommer ni ta vaccinet?
Jag förstår många äldre, jag ligger själv i riskzon men valt att inte ta det.
Jag är mer isolerad en vanligt och handla bara det jag måste, umgås inte med några nya människor och beställer mer från nätet en förr, är noga med att hålla avstånd och tvätta händerna hela tiden noga.
Jag har inte burit mask nån gång och tänker fortsätta med det.
Jag ser hur många använder masken fel, den används fler gånger en den ska och då kan det vara.
Jag är glad att i de butiker jag varit i så påminner de folk att hålla avstånd vilket är bra gjort tycker jag.
Tycker många är ändå väldigt duktiga med det.

Tack för att ni läser min blogg/ Anna ⚘

  • 51 visningar

Gillar

Kommentarer

Ulvelotta
Ulvelotta,

Jag ska absolut vaccinera mig. Känns som en självklarhet för att kunna fortsätta leva någorlunda normalt. Dessutom så tror jag inte att biverkningarna är så farliga om man jämför med att tex dö, som man kan göra av sjukdomen. Jag har även en blodgrupp som kan vara mer risk, har astma och en gång hade jag lunginflammation, vilket var det vidrigaste jag haft. Sen känner jag att jag vill resa i framtiden, och jag vill inte vara den som smittar äldre eller riskgrupper, om jag bär på smittan. Och likväl som vi utrotat mässling, påssjuka och rödahund med vaccin så måste vi utrota denna sjuka.. Men man gör som man vill.

nouw.com/ulvelotta
Evaeliasson
Evaeliasson,

Jag håller med föregående, vill vi återgå till ett mer normalt liv så är det nog vaccin som gäller. Tar det inte bara för min skull utan även för alla i min omgivning.

nouw.com/evaeliasson
Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,

Jag är själv i riskgrupp men tyvärr kommer jag inte ta det.

Vill ha mer utredning på vaccinet, inget jag bara tar.

Jag har tillräckligt med sjukdomar och hade inte orkat med den till, jag är väldigt känslig dessutom.


nouw.com/densaknadefamiljen
lottashullerombuller
lottashullerombuller,

Jag kommer att ta vaccinet, det är självklart för mig att göra de, jag förstår dig och andra som är tveksamma är det själv emellanåt men kommit fram till att både för mig och mina medmänniskor så är det bästa att ta vaccinet. Ett ansvar kan jag tycka vi har att ta vaccinet samtidigt som jag kan förstå er som tvekar eller säger nej tack.

nouw.com/lottashullerombuller
Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,

Jag har läst massor och jag även pratat med läkare. De många som går före en då där jag bor så går de allra sjukast först och de som jobbar inom vård och omsorg och även de äldre som bor på hem eller ha hemtjänst.


nouw.com/densaknadefamiljen
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Tänk om. Givetvis ska du vaccinera dig. Jag kände skepsis men min make har förklarat för mig. Vaccineras behöver vi för samhällets överlevnad. Vi sägs behöva 60-70 procent som vaccineras för att vi ska få stopp på detta pandemi

nouw.com/stenhagenbettan
Millasmat
Millasmat,

Det har ju gått fort med vaccinet och det är svårt att veta allt. Men hur vet man hur man mår om man blir sjuk då? Jag Kände en viss skepticism först men jag har sett hur de som blivit lindrigt sjuka mår nu efteråt så jag kommer att ta vaccinet. Ändå fortsätta att vara försiktig som jag alltid varit. Tvätta händerna har jag alltid gjort noga. Men det är nog många som tänker som du gör.

nouw.com/millasmat