Vännen jag bodde hos under min tid i USA umgicks ofta med sina kollegor, och eftersom jag inte kände någon förutom henne i början brukade jag hänga på dem när de gjorde saker. Den här gången skulle de på en spelning med ett gammalt hip-hop band som hade typ en stor hit på 90-talet. Spelningen var på en mindre bar och biljetterna var svinbilliga, så när jag blev tillfrågad om jag ville följa med tackade jag ja, trots att hip-hop är sjukt långt ifrån det jag vanligen lyssnar på. Under tiden vi gjorde oss i ordning sänkte vi ett par glas vin och kände oss väldigt peppa på kvällen. Vid ungefär åtta-tiden mötte vi upp min kompis kollegor på en bar i närheten av stället där spelningen skulle äga rum och jag blev bjuden på allt, av någon anledning. En av min väns kollegor hade bjudit med en av sina vänner (E), som även han hade med sig en vän, Apotekaren. Vi var en stor grupp och jag minns helt ärligt inte ens om jag hälsade på någon av dem, eftersom jag mest minglade runt och pratade lite med alla.


Vid elva ungefär satte vi kurs mot baren där spelningen skulle äga rum, och här är mitt minne lite luddigt men jag minns att vi alla var väldigt pepp. Väl på stället blev jag återigen bjuden på en öl av E och vi pratade en hel del. Även Apotekaren hängde med oss eftersom vi tre inte riktigt kände så många andra. Vi dansade en stund och jag och Apotekaren flyttade oss liksom successivt närmre varandra. Först var jag inte ens helt säker på vem han var (hade både en och två öl i benen), men kom sedan ihåg att det var ju Apotekaren. Efter en stund dök ett par vänner till honom upp, en kille och en tjej, och jag började prata med tjejen. Eftersom det var så himla varmt och alla som var på scenen var dyngfulla bestämde vi oss för att gå bort från publikhavet och ta lite luft istället. Det var alltså jag, Apotekaren och hans två vänner, E stannade kvar på dansgolvet. Alla tre var så himla gulliga och liksom släppte in mig i deras gäng direkt, förmodligen hade alkoholen en hel del med det att göra men det var ändå trevligt att hänga med dem. Apotekaren köpte drinkar till alla (seriöst, det här med att bli bjuden hela tiden??) och vi tog oss aldrig tillbaka till publikhavet. Jag kastade då och då en blick ditåt dock eftersom min vän var väldigt full och jag ville hålla lite koll på att hon var okej.


I något skede började jag hardcore stöta på Apotekaren, har ett mycket olyckligt minne av hur jag plockar upp isbitar ur mitt glas och lägger in dem i hans mun, med min mun alltså. Av någon anledning tyckte han tydligen att det var helt okej och frågade om jag ville med på efterfest. Så när spelningen var slut och jag lyckades få tag på min kompis och resten av gänget bestämde vi oss alltså för att dra på efterfest. Som jag förstod det skulle vi alla till samma ställe men fick inte plats i samma bil, så Apotekaren frågade om jag ville åka med honom i hans bil. Sagt och gjort hängde jag med honom och vi hamnade på efterfesten. Min kompis och några till försvann tydligen på vägen så det var bara jag, Apotekaren, hans två andra kompisar och en kille till. Vi rökte lite weed och snackade mest, så det var en sjukt lugnt efterfest så att säga. Jag försökte få med alla på karaoke, men när den andra tjejen började må dåligt kände vi alla att det var dags att avsluta.


Apotekaren frågade om jag vill följa med hem till honom och vid det här laget hade det sedan länge varit mitt mål. Han var egentligen inte riktigt min typ, den kvällen hade han en blå skjorta och svarta välstrukna byxor med läderskor. Däremot fick jag känslan av att han var en genuint fin person, hans föräldrar var från Korea men han var uppvuxen i USA, jobbade på ett apotek (därav namnet) och hade liksom sin shit together. Typiskt en sån grej som i alla fall jag tycker är sjukt attraktivt, intelligens liksom. Sagt och gjort åkte vi hem till honom. Sexet var väl sådär, i ärlighetens namn, han tog liksom inga egna initiativ och jag fick hela tiden styra. Det är klart att det kan vara nice att få bestämma ibland, men jag vill gärna ha någon som bossar åtminstone lite över mig. Många pluspoäng för att han frågade mig om jag verkligen ville ligga med honom när jag var full, och jag tror på riktigt att han faktiskt ville vara säker på att jag visste vad jag gjorde.


Morgonen efter var förvånansvärt avslappnad, men jag ville ändå ta mig därifrån innan bakfyllan slog till. Mitt ständiga problem; jag vaknar och tror att allt är okej men vänta ett par timmar och jag kan inte röra mig pga bakis. Han beställde en Uber till mig (och betalade således för den), vilket var väldigt uppskattat från min sida eftersom han bodde i utkanten av staden. Det ösregnade ute men han följde mig ändå ner till gatan och väntade med mig med ett paraply tills bilen kom. Vi pussades lite snabbt hejdå och jag tänkte då att jag förmodligen inte skulle träffa honom igen, vi utbytte inte telefonnummer eller Facebook. Senare den kvällen kom dock ett Facebook-meddelande från honom, han hade alltså letat reda på min Facebook (vilket inte var så svårt eftersom jag kvällen innan blivit vän med hans tjejkompis). Han skrev och tackade för kvällen innan och frågade om jag var intresserad av att ses igen, men underströk också att det var helt upp till mig om jag kände för det eller inte. Jag trivdes med honom så tänkte att varför inte, och svarade ja.


Fortsättning följer...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som förmodligen många andra med mig är jag extremt svag för australienska killar, vet inte om det beror på att de ofta är väldigt chill och har en grymt sexig dialekt, men någonting är det. Den Australienska Tindern och jag matchade och han var väldigt trevlig att chatta med, precis lagom mycket humor och framförallt kom det tidigt fram att han var en djurälskare. Redan där kändes det sjukt lovande. Han skulle vara i USA ett par dagar och föreslog att vi skulle ses över en öl så han kunde visa mig bilder på sin hund, alltså på riktigt, han gjorde typ alla rätt. Första gången han frågade mig hade jag fullt upp med att dricka öl och skrika på TVn med min rumskompis, och tackade därför nej. I efterhand ångrade jag mig helt otroligt mycket och frågade om han kanske hade tid dagen efter, men då skulle han till Kanada över dagen och visste inte när han skulle vara tillbaka. Efter att ha velat lite fram och tillbaka och vi båda ändrat runt i våra scheman lyckades vi komma överens om att ses kvällen efter.


Eftersom hans bilder inte var sådär väldigt övertygande, han var liksom inte ful men inte heller wow-snygg (på bilderna då), hade jag inga större förväntningar på just den biten. Den största anledningen att jag ens ville träffa honom var för att han faktiskt var riktigt trevlig att chatta med, men jag var mycket inställd på att åka hem den kvällen. Jag lade heller ingen större vikt vid min outfit utan hade min standarduniform - svarta jeans, bandtröja och en rutig skjorta med blå Converse till. Vi bestämde att vi skulle ses utanför ett väldigt hipstrigt men trevligt ställe jag varit på tidigare i närheten av hans Airbnb, jag kom dit lite innan honom och satte mig på en bänk utanför och väntade. Ungefär 5 minuter efter tiden vi hade bestämt (han smsade och förvarnade att han skulle bli lite sen) dök han upp och jag blev mycket positivt överraskad. Alltså, han var verkligen asfin. Hade lite indie-stil men ändå väldigt städad, och liksom bara sådär fin. Vi hälsade och hade ett väldigt awkward moment när han gick in för ett handslag, jag för en kram och sedan lyckades vi få till någon form av kram med en kindpuss från hans sida. Vi hade flera liknande situationer, han påminde faktiskt lite om Hipster Tinder på den punkten, liksom lite awkward men på ett väldigt charmigt sätt.


Vi gick in på stället, fick ett bord och beställde varsin öl. Samtalet flöt på jättebra hela tiden och vi hade hur mycket som helst att prata om, dessutom var ju killen intelligent och allmänbildad! Jag drack väldigt långsamt för jag ville inte bli för full och tappa omdömet, som jag typ gör jämt annars. Problemet var ju bara att jag blev helt begeistrad av den här jäkla killen, det enda jag kunde tänka på var hur fin han var. Vi avverkade ett par timmar (som gick alldeles för fort) och han frågade om jag ville gå vidare till ett annat ställe. Jag ville ju vid det här laget utnyttja varenda minut jag kunde med den här fina människan, som för övrigt skulle åka tillbaka till Australien två dagar senare, så tackade snabbt ja till det erbjudandet. Vi spenderade ytterligare någon timme på nästa ställe, i princip enbart med att visa varandra bilder på våra djur. När klockan var runt tolv frågade han om jag eventuellt var intresserad av att följa med till hans Airbnb-lägenhet, och tja, ni fattar. Klart jag följde med, svag och jävlig. Vi gick förbi en bensinstation (för övrigt samma ställe där jag mötte Hipster Tinder) och köpte med ett sexpack öl. Promenaden till lägenheten tog ungefär 10 minuter och jag minns att jag fortfarande kände mig osäker på om han verkligen var intresserad eller om han faktiskt bara ville hänga. Jag vet, när en snubbe bjuder med dig hem klockan 12 på natten och det dessutom är en Tinderdejt, då är det nog rätt stabilt. Men osäkerhet osv.


När vi kom till lägenheten öppnade han varsin öl och vi slog oss ner i soffan. Efter att ha pratat en liten stund böjde han sig plötsligt fram och kysste mig, jag blev typ, förvånad men glad? Det var liksom inte ett ”moment” eller någonting utan i princip mitt i konversationen. Vi flyttade oss ganska snabbt till sovrummet och tja, det blev hyfsat svettigt om vi säger så. Han var väldigt mån om att jag skulle ha det bra och inte ett dugg självisk, vilket såklart alltid är uppskattat. Däremot påpekade han gång på gång att han inte brukade göra sånt här, att han var ovan vid ONS och en massa blabla. Sånt där får mig alltid att tvivla, när de hela tiden påpekar att de INTE är players, för då tror jag bara ännu mer att de faktiskt är det. Missförstå mig rätt, jag har ingenting emot players, snarare tvärtom när det kommer till ONS för de brukar åtminstone ha någorlunda koll på vad de håller på med. Däremot gillar jag inte när de försöker ge sken av att de inte är players när det är just det de är, då föredrar jag definitivt ärlighet istället. Därtill hävde han hela tiden ur sig grejer som ”jag är så glad att jag träffade dig” och ”varför finns det inte tjejer som du i Australien?”. Typiskt sånt som jag vet att en inte ska falla för, men som åtminstone jag ändå inte kan låta bli att bli lite smickrad över att höra. Önskar jag var mer cool än såhär.


Det var som sagt en sjukt svettig natt och jag sov inte jättebra, men han hade någon sorts lugnande effekt på mig. Jag kände mig liksom direkt trygg och avslappnad, och det är ju den känslan en saknar när en inte är i ett förhållande, tänker jag ofta. Morgonen efter sa han att han var sjukt ledsen över att behöva åka tillbaka till Australien nästa dag, och ville försöka ses igen den kvällen. Dock hade han redan lovat sin kompis att följa med honom till en annan stad ett par timmar bort över dagen, så han var inte säker på om han skulle hinna. Jag sa bara att han skulle höra av sig om han hann, annars var det lugnt.


Vi låg och pratade ett par timmar innan jag kände att jag behövde röra mig hemåt eftersom jag hade en massa plugg att ta itu med. Han erbjöd sig att skjutsa mig hem (typ hur många pluspoäng på det?!) och i bilen bad han mig lägga till honom på Facebook, vilket jag gjorde. När han släppte av mig pussades vi hejdå och han sa att han skulle försöka hinna tillbaka i tid den kvällen så vi kunde ses igen. Jag hade inga större förhoppningar, det har jag aldrig. Även i det här fallet hade jag rätt. Han blev kvar i den andra staden över natten, men skickade ganska stadigt meddelanden till mig på Facebook under tiden och frågade om jag inte skulle komma till Australien, sa att han saknade mig osv. Jag vill liksom tro på sånt här men jag kan bara inte med det, för jag blir ju alltid besviken. Vi fortsatte skriva lite efter att han åkt hem också, men hans svar dröjde ofta flera dagar och till slut kom inget svar alls. Fine, tänkte jag då och bestämde mig för att glömma honom.


På nyår kände jag mig lite sentimental (var hemma i Sverige då) och skrev gott nytt år till honom. Inget svar kom och jag tog det som att han verkligen inte var intresserad av någon vidare kontakt. Men, så plötsligt i början av februari kom ett meddelande från honom. Han bad om ursäkt för att han dröjt så med att svara och skrev att en av höjdpunkterna för honom förra året var att träffa mig. Jag hatar att jag är så svag, men jag vill ju tro på det. Svarade honom och har än så länge inte fått något svar tillbaka, en vecka senare. Grejen är att mitt nästa stopp ju är just Australien, men jag vetefan om jag vill försöka träffa honom eller inte. Han är så sjukt charmig men jag är ungefär 80% säker på att han bara spelar. Kanhända är detta en fortsättning följer.

Likes

Comments

För det mesta är jag en ganska nöjd singel, jag är i en period av mitt liv där det faktiskt är väldigt skönt att inte behöva ta hänsyn till någon annan. Men jag har ett problem, och det här kommer låta så otroligt arrogant, men jag har fan för många killar. Har till och med avaktiverat Tinder eftersom jag inte klarar av alla matchningar, och jag kan heller inte låta bli att swipa. Problemet är liksom att jag inte ens vet längre vad jag är ute efter. Vill jag ha en pojkvän? Vill jag ha en KK? Vill jag inte ha någonting alls? Vet seriöst inte. Inte heller fattar jag vad jag attraheras av längre, antingen är de så jävla snygga men har en värdelös personlighet eller så har de en superfin personlighet men ser halvbra ut. Visst, det är inte ett dugg PK och jag vet att jag är sjukt ytlig, men det är så jag lever just nu. Jag tänker inte ursäkta mig för att jag vill ha en partner som JAG tycker är vrålsnygg, eller för att jag vill ha någon som lever upp till de krav jag har på t.ex. personlighet och livsstil.


Missförstå mig rätt, det är inte så att jag är otrevlig på något sätt, eller dömer ut någon heller för den delen. Det är bara det att jag antingen tröttnar eller blir ganska kasst behandlad. Det där med tjejer som faller för "bad boys" är inte så jäkla ologiskt ändå, jag själv faller definitivt där. Killar som är "för snälla" får mig att gäspa ungefär direkt, medan killar som får mig att börja ifrågasätta mig själv och undra vad fan det är för fel på mig i många fall kan ringa mig när som helst och jag åker dit. Det är ett så märkligt fenomen. Jag är egentligen en väldigt rationell person och fattar absolut mitt egna värde och vad jag borde satsa på, men min hjärna är ju helt knäpp så det funkar inte ändå. Därför har jag nu ambitionen att minska ner på killfronten och inte vara så himla... fanatisk? Eller vad vi nu ska kalla det.


Helt ärligt dock, även om jag inte använder Tinder kommer jag fortfarande ha fullt upp. Seriöst, gillar killar alldeles för mycket och kan ej hålla mig.

Likes

Comments

På Halloween 2016 hade jag och min rumskompis bjudit in ett gäng vänner på förfest, för att sedan gå ut på klubb tillsammans. En av våra vänners pojkvän hade bjudit med två av sina killkompisar, ett par riktiga ”bros”, om ni fattar? Lite brötiga och douchiga liksom. Verkligen inte den typen av personer jag umgås med i vanliga fall men de var ändå hyfsat schyssta, bortsett från ett antal olyckliga kommentarer. Den ena av dessa killarna var tydligt intresserad av mig, men jag kände verkligen ingenting, inte ens efter att ha druckit vin kände jag någonting. Han var liksom blond, korthårig, hade en totalt intetsägande personlighet och var framförallt otroligt tråkig! Ni vet, när en liksom kommer på sig själv med att aktivt reflektera över situationens tråkighet.


Efter att ha hängt hemma hos oss en stund tog vi en Uber till klubben, som visade sig ha något sorts 70-talstema, vilket vi totalt missat. Jag hade ändå haft lite förhoppningar på att hitta någon att gosa lite med, men klientelet på den här klubben var absolut inte tilltalande. De enda straighta killarna som fanns att tillgå var de i vår grupp, varav två var singel, varav den ena var min kompis intresserad av. Vilket innebar att det egentligen bara fanns tråk-killen kvar till mig. Hela situationen på klubben var bara så miserabel, jag var full och uttråkad och vad passar då bättre än att plocka upp telefonen och öppna upp - Tinder! Jag skrollade igenom mina matchningar och insåg att en kille jag snackat med tidigare under dagen bara var någon kilometer ifrån mig - bingo!


Skickade iväg ett meddelande och han svarade inom bara några minuter. Han hade precis flyttat in i sin lägenhet och höll på att packa upp grejer, så när jag efter en stunds messande frågade om han ville ses var han väldigt på. Av profilen att döma såg han lite töntig ut, men han hade en bild som verkligen såg lovande ut och som sagt, jag var full och uttråkad. Vi bestämde oss för att ses utanför klubben jag var på, då han ändå skulle till bensinstationen mittemot och köpa ett sexpack öl. Jag hade inga problem att känna igen honom, på pluskontot var han dessutom mycket finare i verkligheten än på bild. Han hade en grå kappa, svarta byxor och ett par kängor som såg väldigt dyra ut. Överlag såg hela hans outfit dyr och välplanerad ut, till och med glasögonen. Jag kände genast igen typen, en riktig ärkehipster, med mustasch och allt. Inte för att jag klagade, han såg ju bra ut.


Mitt första intryck var att han var väldigt snäll, och väldigt awkward, fast liksom på ett gulligt sätt. Han var liksom hela tiden lite småförvirrad och ville att jag skulle ha det bra, men hade egentligen inte ett dugg koll på läget. Vi gick till hans lägenhet (obs igen, gå inte hem med folk du träffat för några minuter sedan när du är full osv) och tja, han verkade ha rätt ordentligt med pengar i alla fall. Lägenheten låg verkligen mitt i smeten i ett av de hippaste områdena i staden jag var i, den var dessutom stor och ljus och jag övervägde seriöst att fria till honom där och då. Bara för att få bo i lägenheten. Eftersom han precis flyttat dit efter två års masterstudier i Malmö hade han fortfarande inte hunnit köpa några möbler. Vi slog oss därmed ner på golvet och öppnade varsin öl. Han var lätt att prata med och vi hade flera gemensamma intressen. Han var uppvuxen i Utah i en mormonfamilj, vilket jag tyckte var sjukt spännande. Efter att ha pratat i ungefär två timmar böjde han sig fram och kysste mig. Han var förvånansvärt bra på det, med tanke på hans awkwardness i övrigt hade jag liksom förväntat mig att han kanske skulle vara lite osäker - men där hade jag fel. Vi avancerade till sovrummet och tja, den här killen visste verkligen vad han höll på med, han blev som en helt annan person och tog kommandot till fullo. Det fina var att han liksom var en perfekt kombination av bestämd och lyhörd, vilket är otroligt ovanligt. Ibland är det så sjukt att de som verkar osäkra och lite blyga är de som är helt crazy i sängen.


Han höll om mig hela natten och när jag vaknade på morgonen ville han inte riktigt släppa mig, men jag däremot ville fly innan bakfyllan slog till. Jag fick tag på en Lyft och han följde mig till ytterdörren (han hade tappat bort sina nycklar och kunde inte följa med ut, seriöst, förvirrad kille!) där vi sa hejdå. Medan jag väntade på min Lyft betraktade jag den förmodligen största jäkla ekorre jag någonsin sett. Herregud alltså. Jag åkte hem och missade precis killen som min kompis dragit med sig kvällen innan. Det var ju hans kompis som var intresserad av mig och tydligen hade han frågat efter mig resten av kvällen och undrat varför jag drog. Jadu, om du hade varit lite mindre douchig och lite trevligare kanske?


Hipster Tinder och jag hördes av och till men lyckades aldrig ses igen, jag frågade honom en gång men då var han upptagen. Sedan frågade han mig en gång men då var jag i Kanada, sista gången han hörde av sig hade jag redan åkt hem till Sverige. När jag tänker på det i efterhand inser jag att det här förmodligen är det närmsta jag kommit ett booty call, känns lite fint att ha åstadkommit det i mitt liv.

Likes

Comments

En kväll var det stormvarning i staden jag befann mig i och jag och min rumskompis bjöd hem en annan polare på vin och middag. Vi hade precis lagat färdigt maten och ställt fram den på bordet när strömmen försvann. Strömmen var borta ungefär i en timme och under den tiden hann vi få i oss en ansenlig mängd vin, det fanns ju liksom inte så mycket annat att göra där i mörkret än att dricka. Ungefär en halvtimme innan midnatt hörde Meow Meow Tinder av sig och frågade om jag ville följa med och fiska krabbor (skojar inte, det var vad han frågade) eftersom stormen i princip var över och det var månklart ute. Jag hade ju druckit X antal glas vin och tyckte att detta var en jättebra idé, även mina två vänner höll med och peppade mig att tacka ja. Såhär i efterhand inser jag hur otroligt godtrogen jag är, följa med en kille jag träffat en gång tidigare. Mitt i natten. Ut till en hamn. Utan andra människor i närheten. Jaja, sagt och gjort drog jag på mig ett par byxor istället för kjolen jag haft på mig och gick ut för att möta Meow Meow.


Han hade täckjacka och täckbyxor på sig, redo för krabbfiske. Vi åkte förbi en butik och köpte med ett sexpack öl innan vi styrde mot hamnen. Vid hamnen för det sjukt mörkt och i princip tomt på människor, utsikten över staden var helt fantastisk. Det var dessutom fullmåne och månen stod precis ovanför staden och ljuset visade silhuetter av skyskrapor. Meow Meow fixade med sina krabbfällor, jag stod mest bredvid och var fascinerad och drack öl. Han visade mig hur en kastar ut fällorna, som var små burar som liksom satt fast i något som såg ut som ett kastspö. När vi varit där ett par timmar hade vi fångat in maxfångsten (det finns regleringar som dels säger att krabborna måste vara en viss storlek, och att en inte får fånga fler än ett visst antal) och det började bli lite kyligt så han föreslog att vi skulle åka någon annanstans. Ingen av oss kände för att åka till en bar, men han visste ett ställe vi kunde åka till. Jag försökte fråga var vi skulle men han vägrade berätta, även här accepterade jag det bara och vi satte oss åter i bilen. Innan vi åkte delade vi på en joint. Jag fattar inte hur de kan både röka och dricka och sen köra bil, vill inte ens reflektera över alla gånger jag suttit i en bil med någon som förmodligen inte borde ha kört alls.


Vi åkte en stund innan Meow Meow styrde ner i ett garage, som han uppenbarligen hade passerkort till. Jag kände igen mig tillräckligt för att veta att vi inte var hemma hos honom, det var inte samma parkering. Han parkerade i garaget och vi tog hissen upp till markplan, där han låste upp en dörr som ledde in till… kattcaféet! Vi gick typ rakt in i kattrummet med alla katter. Seriöst. Det hela var så himla konstigt, men samtidigt spännande. Klockan var liksom ungefär två på natten och vi var på ett kattcafé. Han hämtade massa filtar och kuddar och tog med till slussen mellan själva caféet och kattrummet, det var tydligen den enda delen som inte var kameraövervakad. Vi planterade oss alltså där och öppnade varsin öl. Efter en stund tog han initiativet och kysste mig. Det slutade såklart med att vi låg. På kattcaféet. Hela situationen var så himla absurd med krabbfisket, hans struliga relation med flickvännen och att VI LÅG PÅ KATTCAFÈET. Det var stora fönster som vette ut mot gatan och hade någon gått fram och kikat in hade de lätt kunnat se hela showen, vilket gjorde det något svårt för mig att fokusera och det var väl kanske inte det bästa sexet jag upplevt. Och helt ärligt tror jag att jag absolut hade nöjt mig med att bara sitta i kattrummet istället, även om det såklart var nice att ligga också.


Vi stannade kvar en stund till och pratade innan det var dags att åka hem. Han släppte av mig utanför mitt lägenhetshus och sa att vi borde ses snart igen. När jag kom in i lägenheten låg mina två vänner i en hög bland kuddar och täcken på golvet och hade somnat till Vänner på Netflix. Jag stängde av TVn och släckte alla lampor. Innan jag somnade konstaterade jag att jag nog varit med om en av de märkligaste dejter (eller vad det nu var) i hela mitt liv.


Jag och Meow Meow höll kontakten under hela min tid i USA, men vi träffades bara en gång till ungefär två veckor innan jag åkte hem till Sverige. Han kom hem till mig mitt på dagen när min vän var på jobbet, vi rökte weed och låg. Jag vet inte varför men det hela kändes liksom… fel. Inte så att jag gjorde någonting jag inte ville, utan tror mer att jag helt enkelt inte var intresserad av Meow Meow på det sättet. Vi hördes inte alls på två veckor men när jag postade på Facebook att jag var på väg hem skickade han ett meddelande och var lite ledsen över att jag dragit utan att säga hejdå. Hela upplevelsen med Meow Meow var på ett sätt ganska lärorik, jag insåg framförallt att en person kan vara rätt på pappret men inte verkligheten. Jag hoppas dock att vi kommer fortsätta vara vänner och att jag kommer träffa honom igen i framtiden, för han är en himla fin person.

Likes

Comments

Innan jag träffade Meow Meow Tinder hade jag hyfsat höga förväntningar ändå, han var från Taiwan (men hade bott i USA de senaste sju åren), hade långt hår (som vi ju lärt oss är min svaga punkt) och lite rockig stil. Dessutom gillade han katter och verkade vara både lättsam och öppen, vilket även det tilltalade mig. Innan vi träffades frågade han vad jag var ute efter på Tinder och jag svarade ärligt att jag mest ville träffa folk, men finns attraktionen där säger jag väl inte nej till att ligga heller, även om inte det är mitt huvudsyfte. Ställde sedan samma fråga till honom och det visade sig att han hade ett öppet förhållande där hans flickvän bott utomlands ett tag men nu var tillbaka och ”things are slightly unclear”. Här ringde min varningsklocka ganska ordentligt, men när han föreslog att vi skulle ses och ta en öl tackade jag ändå ja. Jag kände fortfarande inte särskilt många i staden jag bodde i och tänkte att vänner är alltid najs. Han föreslog att vi skulle åka till ett ölbryggeri ungefär 10 minuter bort och erbjöd sig att plocka upp mig, eftersom det var bökigt att ta sig dit med buss. Jag skulle alltså sätta mig i en bil med okänd snubbe i ett land jag befunnit mig i cirka tre veckor. Självklart! Bad honom hämta mig vid ett gathörn ett kvarter bort från där jag bodde dock, för jag tyckte tydligen att det ändå var viktigt att inte visa exakt vart jag bodde.


Meow Meow Tinder plockade upp mig och vi åkte den lilla biten till ölbryggeriet. Han hade längre hår i verkligheten än de bilder han hade på sin profil och hade övre halvan uppsatt i en knut. Snyggare i verkligheten tänkte jag, men lade band på mig med tanke på hela den struliga flickvänsituationen. I övrigt hade han skinnjacka, svart linne och kamouflagemönstrade byxor. Helt godkänt. Ölbryggeriet var stort och hade en innedel och en utedel, det var dessutom tillåtet att ta med sig egen mat så folk hade stora picknickkorgar vid sina bord. Vi beställde varsin bricka med fyra smakprover på, ungefär lika med två öl. Detta är för övrigt en grej jag uppskattar extremt mycket med åtminstone den här delen av USA, all god öl! Tji fick jag som hade förväntat mig vattnig Budweiser, känns nästan jobbigt att behöva återgå till svensk öl igen. Hur som helst, Meow Meow Tinder och jag hade mycket att prata om, då även han var ute och reste mycket. Vi pratade länge om platser vi varit och platser vi ville åka till, konversationen flöt på bra utan obekväma pauser eller överdriven nervositet. Efter att vi varit på bryggeriet någon timme och avslutat ölen frågade han om jag ville följa med och köpa pumpor (detta var någon vecka innan Halloween). Han skulle nämligen köpa en hel drös till —>KATTCAFÉET<— han var delägare i. Fattar ni?! Delägare i ett kattcafé? Dog litegrand pga älskar katter! Jag hade inget bättre för mig så följde alltså med och köpte pumpor. När vi fyllt hela bagaget åkte vi vidare till kattcaféet för att lämna av dem och under tiden han bar pumpor fick jag gå in i kattrummet och gosa katt. Ja, jo, den här killen visste precis hur en ska få mig på fall. Någon halvtimme senare var han klar med allt han behövde fixa med och frågade om jag ville ta en öl till, och lyrisk efter allt kattgos tackade jag ja av bara farten.


Vi hamnade på en riktig dive bar som luktade kiss och var, av någon outgrundlig anledning, ändå fullproppad med hipsters. Jag antog att de var där för att se bandet som spelade den kvällen, det var inget jag hade hört talas om och kanske var det just därför alla hipsters var där? Min Tinder och jag slog oss ner vid baren, beställde varsin öl och han berättade att han var uppvuxen i Taiwan, hade bott några år i Kina och sedan hamnat här. Tycker det är så intressant med personer som levt i olika kulturer och få höra vilka likheter och skillnader de upplevt på olika ställen de bott på. Det är ju så vi lär oss förstå mer om världen och varandra, och det är ju viktigt och bra. Innan vi gick därifrån tog jag en tur till toaletten och alltså, jag fattar inte vad grejen är med att inte ha ordentliga lås (om det nu ens FINNS ett lås) på toaletterna? Fick sitta på toaletten och liksom sticka foten under dörren och hålla fast den så att den inte skulle åka upp. Det var seriöst den dagens träningspass. Efter att jag tagit mig igenom toalettpärsen gick vi tillbaka till bilen och väl där frågade han om jag hade lust att röka lite weed. Vid det här laget hade jag lärt mig att faktiskt uppskatta det och tänkte att det kunde vara trevligt så sa att visst, det kunde vi väl göra.


Vi åkte en liten bit tills vi kom till en parkering, som var ganska mörk, och han bad mig vänta i bilen medan han sprang upp och hämtade en joint. Jag satt alltså ensam i en fortfarande ganska okänd snubbes bil, på en mörk parkering ungefär klockan elva på kvällen. Jaja, han låste åtminstone dörrrarna. Flera veckor senare berättade han att han och hans syster blev rånade just där bara någon vecka innan han lämnade mig där i bilen. Eh… tack? Det gick i alla fall bra och vi åkte till en annan avlägsen parkering som låg helt i mörker och satt i bilen och rökte weed i flera timmar. Jag frågade honom lite mer angående situationen med flickvännen och han förklarade att det var därför vi inte kunde vara i hans lägenhet, utan var tvungna att sitta i bilen och röka. Just då gjorde det mig inte så mycket, det var ganska mysigt att sitta där och lyssna på regnet som vräkte ner. När han böjde sig fram och kysste mig blev det dessutom ännu mysigare, även om jag till en början blev lite förvirrad eftersom jag trodde att han inte var intresserad på det sättet. Här skulle kanske det etiskt korrekta ha varit att avbryta och säga att nej, stopp du har ju flickvän. Men å andra sidan hade de ju någon sorts öppet förhållande och jag resonerade helt enkelt som så att han fick ta ansvar för sina beslut. Jag ville bara hångla.


Han skjutsade mig hem efter ett tag och vid det här laget lät jag honom köra mig ända hem pga ville inte gå ensam mitt i natten ett helt kvarter. Väl hemma var jag fortfarande rätt gött hög och hade extrema munchies (beskrivna som ”jag har ett HÅL i magen, ett HÅL!!!”), varpå min rumskompis fixade en fryspizza till mig och jag meddelade högtidligt att det var den godaste jävla pizzan jag ätit i hela mitt liv.

Likes

Comments

När Ding Dong Tinder övergav mig började jag alltså svepa igen och matchade med en kille som verkade söt och framförallt hade en tilltalande presentation (tänk, jag sätter faktiskt vikt vid presentationen). Han var uppvuxen i olika länder och forskade inom det område jag själv studerar, han såg dessutom väldigt söt ut på sina bilder. Även om en av dem var av honom och random hund. Fattar ej vad grejen är med att ha bild på sig själv och en hund, seriöst, minst 90% av alla killar här har bilder tillsammans med en hund. Jag undrar mest vems hund det är, när det inte är deras egen? Är det en hund de träffat på gatan och bara ”tja, får jag låna din hund och ta en bild till min Tinderprofil med?”. Hur som helst, jag valde att bortse från den biten och vi började chatta lite. Dagen efter vi matchat skulle jag och min vän på ett stort Oktoberfestevent och jag nämnde lite casual att vi skulle dit och frågade vad han hade för planer. Det visade sig att även han skulle dit med sina vänner. Jag frågade då om han kanske ville ses och skickade mitt nummer (hade vid det laget fixat en amerikansk telefon) och han smsade mig när han kom dit. Min vän och jag hade då redan varit där ett par timmar och fått i oss X antal öl, och var på väldigt glatt humör. Oktoberfest Tinder hade med sig två vänner och vi hängde med dem tills området stängde och alla våra ölpoletter var slut (en fick köpa ölpoletter och ett plastglas som kunde fyllas på för en polett). De frågade om vi ville följa med till en bar och vi var vid det laget regelrätt fulla och tyckte att ja, det var klart att vi ville. Sagt och gjort satte vi oss i Oktoberfest Tinders väns bil och åkte till området med bäst uteliv i staden vi var i, ungefär 15 minuter bort. Ingen av oss ifrågasatte att vi satte oss i random människas bil med tre killar vi inte kände, inte heller funderade vi över om vår förare var nykter eller inte. Tjejer, jag försöker inte sätta exempel här, var säkra därute.


Vi kom fram till baren och mitt minne sviker mig något men jag är ganska säker på att jag enbart drack vatten för att nyktra till och bli lite mer människa igen. Mitt nästa minne är att vi återigen sätter oss i Oktberfest Tinders kompis bil och åker hem till Oktoberfest Tinder. Han bodde i en flashig lägenhet i ett hippt område och jag tänkte att den här killen har det nog ganska gott ställt. De andra rökte vattenpipa och jag och min Tinder hånglade i hans kök. Min vän hamnade i något sorts drama där hon var typ intresserad av en av min Tinders vänner, men han var intresserad av en brud som anslutit sig till oss tidigare och nu låg däckad inne på min Tinders sovrum. Dessutom var Tinderns andra vän intresserad min vän och de andra frågade hela tiden om hon inte var intresserad av honom alls. Hon var dock inte ett dugg kåt på honom och helt ärligt kändes hela situationen ganska knäpp, jag menar, vi hade inte umgåtts mer än några timmar! Det hela slutade med att jag fortsatte min hångelsession med min Tinder och min kompis slocknade på soffan efter att ha rökt alldeles för mycket vattenpipa. Vid fyra-tiden nyktrade jag till och väckte min vän och frågade om hon ville åka hem, vilket hon väldigt gärna ville. Killarna försökte få oss att stanna, särskilt min Tinder var väldigt mån om att jag skulle bli kvar, men min vän ville hem och sova i sin säng och jag ville inte ligga med den här snubben. Han var söt och så, men när jag tänkte på det insåg jag att nej, jag ville inte. Sagt och gjort satt vi i bilen igen och Tinderns vän skjutsade oss snällt hem. Väl hemma slocknade min vän på soffan (ironiskt nog, hon ville ju hem och sova i sin säng).


Morgonen därpå fick jag ett meddelande av min Tinder där han frågade om jag ville ses under dagen. Jag var sjukt bakis och svarade att kanske senare eftersom jag inte direkt var i skick att ta mig någonstans. Dessutom hade jag definitivt blivit förkyld och kände bara att jag i ärlighetens namn inte hade någon lust alls att gå ut den dagen. Det hela slutade med att jag avböjde hans inbjudan helt och stannade hemma och åt pizza och kollade på Disney-filmer hela dagen. Oktoberfest Tinder fortsatte smsa mig ett par veckor efter detta och bjöd ut mig, men jag kände mer och mer att jag inte var intresserad så tackade nej. Såhär i efterhand kan jag känna att jag borde ha sagt mer rakt ut att jag inte var intresserad, istället gjorde jag ungefär samma grej som Ding Dong Tinder gjorde mot mig. Hoppsan. Ungefär två månader senare hade han unmatchat mig på Tinder och jag tyckte bara det var skönt.

Likes

Comments

Jag träffade Ding Dong Tinder (ett smeknamn mina vänner delvis gav honom eftersom det rimmar med hans namn) igen bara någon vecka efter vårt första möte. Han skrev spontant en tisdagkväll och frågade om jag vill kolla på presidentdebatten tillsammans med honom (Hillary Clinton och Donald Trump). Eftersom jag inte hade några planer tackade jag ja och han föreslog att vi skulle ses på en pub i området där vi båda bodde, då de med största sannolikhet skulle visa den där. Jag är inte mycket för traditionella ”dejter” och blev nästan lite extra pepp av det någon okonventionella upplägget, presidentdebatt och öl liksom. Det var slutet av september men fortfarande ganska varmt ute så jag hade en blå klänning med vita prickar och en jeansskjorta på mig, han hade en batikfärgad t-shirt i alla färger, bruna shorts och flipflops. Den här gången hade han håret utsläppt och glasögon, och var inte alls jobbig att se på, om ni förstår vad jag menar? Inne på baren rådde en nästan kuslig stämning, jag var i en del av landet där majoriteten är demokratisk och det märktes att folk var mycket illa till mods gällande Trump och hans deltagande i debatten. Min dejt var även han mycket upprörd, vilket jag tyckte var ett attraktivt drag. Det är alltid attraktivt med personer som är passionerade, åtminstone när det gäller sådant jag själv håller med om. Detta var för övrigt debatten som genererade i cirka en miljard klipp där herr Trump utbrister ”WRONG”. Bottom-line, den var ordentligt disturbing att bevittna… Efter debatten gick vi vidare till ett mexikanskt hak i närheten och beställde in dubbla margaritas och nachos, och försökte lätta upp stämningen efter den mycket obehagliga debatten vi just bevittnat.


Vi hade även den här gången mycket att prata om, och det märktes att han var intelligent och allmänbildad. Ännu en margarita senare var vi båda hyfsat påverkade och kom fram till att köpa ett sexpack öl och gå hem till honom var en utmärkt idé. Sagt och gjort gick vi till snabbköpet och köpte öl, som jag betalade för - någon måtta får det vara, är definitivt mer bekväm med att dela lika än att någon annan ska betala åt mig. Hemma hos honom hängde vi först i vardagsrummet igen. Den här gången lade jag märke till den hemska gråbruna heltäckningsmattan i lägenheten, klarar ej heltäckningsmattor. Han rökte weed och jag välte hans bong typ två gånger och lämnade brännmärken i heltäckningsmattan. Sorry, typ. Tydligen hade han kommit över sitt ex lite mer vid det här laget och vi hade sex, och han visade sig vara väldigt aktiv när han kände för det. Till en början funderade jag lite över om det skulle vara krångligt att ligga med någon som är nästan en halvmeter längre än jag. Det var inga problem. Vi somnade och han var lika klängig som jag i sömnen, jag gillar när de är klängiga. Jag är världens klängigaste när jag sover och får alltid dåligt samvete när jag sover med okända (typ ons) för att jag är som en blodigel på dem. Brukar dock förvarna och säga att det är helt okej att vända bort mig när det blir för varmt eller jobbigt. Morgonen efter vaknade vi återigen sent och han fick skynda sig iväg till jobbet och jag promenerade hem, och tänkte att jag gillar nog den här killen litegrand.


Vi sågs flera gånger under tiden han fortfarande bodde i mitt område. Sedan flyttade han 45 minuter bort med buss och det blev mer sporadiskt. Tror jag var där tre-fyra gånger. Han introducerade mig till weed och första gången blev jag hög som ett hus. Alltså så hög att jag inte kunde prata engelska längre, hade ingen aning om vart mina kroppsdelar var och vandrade runt i hans lägenhet i vad jag trodde var flera timmar men som visade sig vara ca 7 minuter. Jesus. Till slut lyckades jag sätta mig ner bredvid honom och lugna mig. Vi kollade på Smala Sussie och jag lade märke till en massa nya detaljer jag aldrig tänkt på förut och tänkte att det var en hyfsat absurd situation jag befann mig i. Han var sjukt fin med mig hela tiden, även om han skrattade åt hur otroligt väck jag var. Sista gången jag träffade honom kunde jag känna att det var… urmjölkat. Vi rökte weed, kollade på film och låg. Morgonen efter hade han som vanligt bråttom till jobbet och jag tog bussen hem och tänkte att det inte riktigt kändes som innan. Fick det även bekräftat när han svarade mer och mer sällan på Messenger och svaren dessutom var ganska svala. Jag är ändå väldigt glad över att min första Tinder var Ding Dong, att det fick vara en vettig kille liksom. Såklart kan jag önska att han istället för att awkwardly sluta svara hade sagt rakt ut att han inte vill träffa mig längre, men vi var å andra sidan inte seriösa så jag klagar inte direkt. Fine, tänkte jag då och började svepa igen.

Likes

Comments

Jag hade varit i USA ett par veckor och kände att det var dags att ge sig ut i Tinderdjungeln. Skaffade därför ett konto och börja svepa, första intrycket var att hiking och hundar verkade vara grejen här. Matchade med en kille som verkade nice ganska snabbt, han hade långt hår och var två år yngre än jag. Jag tycks alltid falla för dem med långt hår, alltså jag menar, vem kan egentligen stå emot manbuns?! Det visade sig att han bodde i samma område som jag och vi bestämde att vi skulle ses och dricka öl på en bar i närheten. Innan jag gick hemifrån svepte jag en öl tillsammans med några vänner för att lugna nerverna lite, eftersom det här var min allra första Tinderdejt och jag var, helt ärligt, lite nervös. Eftersom vi bara skulle ta ett par öl lade jag inte ner särskilt mycket energi på kläder utan nöjde mig med svarta jeans, Converse och en t-shirt med bandtryck på. Jag hade ännu inte skaffat något amerikanskt telefonnummer och skrev därför till min Tinder att jag inte skulle kunna kontakta honom efter jag lämnat lägenheten, och han svarade att han skulle vänta på mig utanför baren. När jag kom dit kände jag igen honom direkt, han satt på uteserveringen och vinkade när han såg mig. Mitt första intryck var att han var lång, nästan två meter, och hade håret uppsatt i en låg knut. Han hade en orange Lacoste-piké, jeans och sneakers och såg bättre ut i verkligheten än på sina bilder. Jag tog initiativet till en kram och tänkte igen att shit, den här killen är typ dubbelt så lång som jag. Vi kikade på menyn och bestämde oss för att gå in och sätta oss vid baren, eftersom han ville konsultera bartendern och beställa in flera olika sorter. Vi hade pratat lite om öl på Tinder (det står i min profil att jag gillar öl) och jag hade nämnt att den enda amerikanska öl jag smakat tidigare mest påmint om vatten (Budweiser…), och han ville visa mig hur fel jag hade.


Han frågade mig vilken typ av öl jag brukade dricka och beställde in några olika, och tja, min bild av amerikansk öl ändrades drastiskt. Mikrobryggerier och IPAs säger jag bara! Konversationen flöt på bra och vi hade mycket att prata om, det visade sig att vi hade liknande syn på politik och delade värderingar kring det massa viktiga grejer. Till en början var jag övertygad om att jag bara skulle stanna några timmar och absolut inte följa med honom hem. Några öl i kroppen senare hade jag dock ändrat mig fann mig själv bli mer och mer flörtig, söka mer kontakt, se honom i ögonen och le onaturligt mycket. När baren stängde var vi båda ganska påverkade och bestämde oss för att gå vidare till ett annat ställe på andra sidan gatan. Här börjar mitt minne svika mig något men jag tror att vi tog en eller två öl innan även det stället stängde. Han betalade för allt hela kvällen, vilket kändes väldigt ovant men inte direkt så att jag klagade. Jag kommer inte alls ihåg om han frågade eller om jag bjöd in mig själv men det slutade med att vi begav oss mot hans lägenhet. I vår fylla och villa stannade vi flera gånger längs vägen och tog selfies, jag har inget minne av detta alls utan hittade bevisen i min telefon dagen efter.


När vi väl kom till hans lägenhet hängde vi i hans vardagsrum och lyssnade på musik en stund. Är ganska säker på att jag tvingade honom lyssna på massa svensk musik och försökte övertyga honom om vilket geni Thåström är. Inte helt säker på att han höll med. Efter en stund avancerade vi till hans sovrum, han bad om ursäkt för att lägenheten var stökig och sa att han skulle flytta två veckor senare. Jag brydde mig inte ett dugg, vid det här laget hade jag ett mål. Ett sexmål. Vi hånglade en stund och vi blev successivt av med mer och mer kläder. Han var välutrustad, vilket alltid är trevligt (sorry för ej pk-statement), och efter lite mer förspel började vi ha sex. Mitt i meddelade han plötsligt att nä, han var nog inte redo att ha sex än (jag påpekade dock att det var lite för sent för det). Han hade alldeles nyligen brutit upp med sitt ex efter flera år tillsammans och jag var den första han var med efter henne. Det hela var väldigt odramatiskt och inte på något sätt pinsamt eller obekvämt och efter att ha pratat en stund bestämde vi oss för att sova istället. Vi somnade ihopslingrade och jag sov inte ett dugg bra, han ryckte och pratade i sömnen och var allmänt orolig. Men det gjorde inte så mycket, att slippa sova ensam var värt så mycket mer just då.


Nästa morgon vaknade vi ganska sent och han var tvungen att skynda sig till jobbet och jag gick den 10 minuter långa promenaden hem, med sminket utsmetat i ansiktet och håret i en enda röra. Väl hemma skulle jag tvätta ansiktet och såg i spegeln att jag hade ett mycket praktfullt sugmärke på halsen. Härligt. Jag tror inte att jag någonsin i mitt liv tidigare har haft ett sugmärke men nu, nästan 30 år gammal, var det tydligen dags. Den kvällen skulle dessutom jag och min kompis äta middag tillsammans med hennes mamma och morfar så det var bara att täcka så gott det gick med en scarf. Jag skickade ett meddelande och sa att jag inte var jättenöjd med ”the hickey situation” på min hals. Fick en ängel-emoji tillbaka och han bad mig lägga till honom på Facebook, vilket jag gjorde. Han verkade vara en bra kille och jag kunde definitivt tänka mig att träffa honom igen. 

Likes

Comments