bloggen finns nu mera på http://crazynisen.blogg.se

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min bror har kommit hit äntligen. Har trott att han skulle ha kommit för 2 veckor sedan men icke. Men nu är han här. Mamma, jag och bror kommer nog ha en ganska lugn helg. Han ska hjälpa mig att installera om min stationära dator och hjälp mamma med lite andra saker.

Bror har blivit helt kär i Poseidon. Ni skulle ha sett hans smile när Poseidon sov i han knä. Det är kul att se min storebror glad, det gör mig glad. Även fast vi bråkar så älskar jag honom. <3

Likes

Comments

Jag kommer inte ihåg ifall jag har berättat här på bloggen att jag går på BUP. Barn och ungdomspsykiatri. I 9an fick mina päron veta att jag skar mig.  Då tvingades jag till BUP första gången. Nu har jag gått där i 2 år. Under tiden har jag kommit närmare mina föräldrar, speciellt min pappa. Men har förlorat mycket sen dess. Mina bästa vänner förlorade jag. Men jag accepterar deras val, för jag vet att jag gjorde fel nu.

Men ialla fall så var jag på BUP idag (gick tidigare i STHML men har bytt till Eskilstuna men de kommer till Strängnäs 1 dag i veckan). Vi pratade mycket om att min pappa inte gillar tanken att jag har en flickvän. Jag satt faktiskt och grät på toaletten i skolan idag på grund av att min pappa inte gillar den jag är helt. Eftersom han ignorerar allt jag säger om Amanda och att jag ska till Katrineholm. Men jag ska ringa honom idag eller någon annan dag och prata om det. Vi ska ialla fall prata med honom om det på BUP.

Nu har ni fått veta lite om det...

Likes

Comments

Jag har haft en bra dag, eller det beror på hur man ser det. Lite nere har jag varit med det beror lite på min pappa. Han verkar inte gilla att jag är ihop med en tjej. Vill inte att han ska påverka mig men han gör det ändå.

Sitter med söta Poseidon i knät men för en stund sen var han inne i en CocaColakartong.

Likes

Comments

Har haft en väldigt lugn dag i skolan. Var på 2 lektioner eftersom jag inte skulle vara med på idrotten. Har problem med mina knän :(

Efter skolan var jag med underbara Johanna, vi hade det väldigt mysigt. Vi satt och sjöng, käka popcorn och jag drack kaffe <3 Syskonkärlek till Johanna! PUSS (vi är inte syskon men ibland känns det som det).

Likes

Comments

Igår funderade jag och mamma på att och till Tuna Park för jag vill till Carlings där (älskar deras personal) men så blir det inte. Jag skulle då ha diskat klart och dammsugit övervåningen till idag. Sen är vädret inte tilltalande. Men jag diskade klart men orkade inte dammsuga på kvällen. Så jag och mamma satt och kollade på en film. The Boondock Saints, jag fattade nästan ingenting av den men vi ska ialla fall kolla på 2an idag.

Om jag har pengar till nästa helg då ska jag åka till Amanda om inte då kanske man kan få iväg mamma till Tuna Park.

Måste fortsätta med den där jobbiga boken idag, boken från skolan :/

Likes

Comments

Igår var jag sjuk igen. Spydde på morgonen så jag var hemma. Blev lite förvånad när jag hittade Gaia och Poseidon liggandes bredvid varandra i fotöljen.

Likes

Comments

Tja!

Skolan går väl ok, har en bok jag måste läsa kom jag på nu. OMG det är onsdag idag och på fredag ska jag ha läst till sida 124 tror jag, och jag är på 30-nånting. I morgon ska jag läsa och ikväll med…om jag orkar. Måste orka insåg  jag nu.
Har börjat få ont i huvudet. Hade ont i huvudet i 1 år förut, det var när jag gick i 8an. Vill inte att det ska börja igen. Får hoppas på det bästa.
Det går jätte bra med katterna. De låg precis bredvid varandra hos mamma i fotöljen. De är så söta <3 

När jag kom hem från skolan idag drack jag kaffe och åt chokladboll! :) det var hur gått som helst!

Likes

Comments

Sitter i fotosalen i skolan. Vi kommer inte ha någon engelska på 6 veckor så jag har håltimme typ 2-3 gånger i veckan nu. Har precis haft fotografisk bild och ska snart dra till matsalen för att äta lite.

Fick veta även nu att underbara Viggo som jag brukar vara hundvakt åt har blivit sjuk :( Han ska opereras om ca 2 veckor.

Jag slänger in två bilder som jag tog nu på lektionen.

Likes

Comments

Jag är faktiskt stolt över mig själv idag. Hade ont i huvudet hela dagen. Håltimme innan idrotten som jag inte skulle vara med på. Jag stack inte från skolan! Om det hade varit förra terminen då hade jag dragit utan att tänka på det men inte nu. Jag har ändrats.

Huset är helt, katterna har inte rivit det. Är stolt över Gaia som inte har misshandlat Poseidon nu när dom var ensamma.

När jag skulle göra ordning midda till de söta katterna lät det som om de aldrig fick någon mat här, från Poseidon, han gnällde och mjaoa som bara den. Men efter att ha slukat sin skål med mat och halva Gaias skål då blev det lite tystare.

Jag ska snart dra mig mot sängen, är helt slut efter den här dagen. Ha det så bra!

Likes

Comments