Jag vet att det är fel, fel på alla sätt för mig. Det går inte ihop i mitt huvud. Jag förstår inte det hela, förstår inte anledningen med ett öppet förhållande. Ändå lyckades jag hamna där. Som den andra tjejen.. Från en början umgicks vi bara, som vilka vänner som helst. Vi klicka så otroligt bra. Men jag tänkte fuck it, han har flickvän. Även om det handlade om ett öppet förhållande. Vi fortsatte umgås, käka frukostar, middagar, bara hänga eller hitta på andra roliga saker. Han ringde mig flera gånger om dagarna. Ville ses ofta och det gjorde vi. För vi klicka så himla bra, han hade blivit en nära vän. Till slut kom dagen, dagen då vi båda skulle festa. Festa för första gången tillsammans. Vi skulle egentligen mötas upp ute. Men han överraskade mig med att komma till förfesten. Blev så himla förvånad och framför allt glad. Vi kramades länge och vi hade bland de bästa förfesterna. Alla hade så himla roligt ihop. Jag märkte att han var rätt berusad, han ville hela tiden jag skulle sitta i hans knä eller var ständigt nära mig. Han säger till mig precis innan vi ska åka att nu kan vi inte hålla på så där ute. Fine tänkte jag. Det förstår jag med. Där är ändå så mycket folk ute som vi båda känner och han är ju faktiskt i ett förhållande. När vi väl kommer ut kan vi ändå inte hålla oss från varandra. Med lite alkohol i kroppen blev vi båda extremt kärleksfulla och det blir en del pussar och kramar. Jag försökte ändå dra mig undan, men det gick liksom inte. Blickarna vi gav varandra betydde bara en sak. Vi ville ha varandra. Natten tog slut och det var dags att bege sig, vi åkte hem tillsammans… Kläderna åkte av, plagg för plagg medans våra läppar möttes. Där låg vi sedan tillsammans helt nakna i sängen och var på väg att göra det jag absolut tänkt nä till. Han la sig försiktigt på mig och där efter blev det bara vildare och vildare. Vi ville ha varandra så mycket på alla vis. Det var nafsande, naglar mot hud och extrem njutning. Han lyfte in mig i duschen där det även fortsatte, han höll mig uppe på ett sätt jag aldrig sett någon annan göra. Känslan var magisk. Just där och då fanns det bara han och jag, ingen flickvän inget annat. Vi somnade senare tätt in till varandra, inte ens när vi vaknade kändes det konstigt. Han ville fortfarande ha mig nära.

Efter han gått kom känslan, känslan när man gjort något extremt fel. Även om saken i sig egentligen inte är fel, så är ett öppet förhållande inget jag tror på… Vad fan gav jag mig in i….

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det var festival.
Ett bekant ansikte hade dykt upp. Attraktionen mellan oss kunde man nästan ta på. Ändå var vi båda för blyga för att närma oss varandra och det blev bara några få ord där vi knappt våga kolla varandra i ögonen. Tiden gick, vi båda fick mer alkohol i kroppen och äntligen våga han ta steget. Han ställde sig kusligt nära och jag kunde inte motstå att kyssa honom där, mitt bland allt folk på festivalen. Den där pirrande känslan i hela kroppen när något känns så otroligt bra och rätt. Dagen fortsatte, vi dansade med vänner, varandra och drinkarna blev fler och fler. När vi väl kom ut på klubben blev det mer drinkar, dans och skratt, att ständigt stå nära varandra. Natten blev till morgon och det var dags att ta sig hem. Vi satt oss i en taxi som tog oss hem till mig. Vi gick direkt ut på balkongen för en cigg och massa snack. Vi skrattade så vi båda fick ont i magen. Våra blickar möttes , vi log generat och vi kunde inte motstå varandra, vi kysste varandra som om inget annat fanns. Denna gång med mer hunger, jag satt mig gränslande över honom och vi fortsatte kyssas intimt. Hans skjorta knäpptes upp och där efter gick allt så fort. Kläderna åkte av, vi hade inte ens en tanker på att ta oss in. Jag kunde inte tänka på något annat än hans nakna kropp, vi låg där ute på balkongen. Smärtan som egentligen uppstod i både knä och rygg spelade ingen roll just där och då i stundens hetta. Vi ville bara ha varandra ännu en gång. Känna av våra nakna kroppar mot varandra och älska just där och då. Efteråt låg både han och jag där på balkongen helt nakna i en evighet för att bara få hålla om varandra, morgondagen fanns inte i våra tankar ,Vi tog vara på den tid vi hade kvar innan det var dags för honom att åka hem igen…

Likes

Comments


Otroligt mycket tack för responsen till bloggen.
Så roligt.Men, vi gör ju faktiskt annat än att ligger med män på vår fritid, haha.
Så därför ber vi er att mejla oss era sexakter med spännande detaljer.

har du eller en vän varit med om något helt magiskt eller kanske en floppnatt, Dela med dig.
Alla inlägg kommer självklart vara anonyma,


Melja oss på
Naknasanningen@Hotmail.com eller skicka ett meddelande här på Nouw.com.
Vi är extremt nyfikna & kan inte vänta tills att få läsa era historier.
( enbart sanna berättelser såklart)


Tack ännu engång.
Stor kram till er.
Likes

Comments

Vi var slitna efter gårdagen. Den bästa gårdagen. Tanken var att vi bara skulle chilla, kolla film och käka gott. Vid 12 snoret fick vi den briljanta idén att dra ut. Briljant och briljant, kommer ut och inser att det här aldrig kommer funka. Inte nyktert i alla fall. Drinkarna trillade in, shotsen kom fram och det blev bara mer och mer, vi dansade natten lång. För att sen dricka ännu mer, någonstans i detta börja det bli väldigt mycket alkohol i kroppen. Sliskiga killar försökt slingra sig likt ormar runt en, de förföljde en vart man än gick. Skriker till en vän om hjälp. Plötsligt står min räddare där. Hur kommer jag inte ihåg och minnesluckan sträcker sig så långt att det första jag minns är när vi står innan för min dörr. Kläderna åker av, vi kan inte få nog av varandra. Det här var inget mjölksex. Det var hårt, svettigt och helt galet. Skadorna på våra kroppar var lätt värt det. Ingen av oss har nog varit så viga i hela våra liva. Det var en blandning mellan allt, ståendes, liggandes, sittandes, bitandes, naglar som sjönk in i huden för känslan var så skön. Nafsandet i öronen och stönen som uppstod. Det galnaste fyllesex jag någonsin haft. Frågan är hur kunde han och jag hamna där? Och sluta upp med det bästa fyllesexet någonsin. Jag skulle ju inte….

Likes

Comments

Det var en sommarkväll i Stockholmsskärgård där jag spendera några veckor av semestern. Du hade din stuga lite längre bort från vår. Från första gången vi sågs, märkte jag hur du tittade på mig. Jag blev varm i kroppen, med det där leendet var det svårt att inte bli generad. Du våga inte ta steget till att tala med mig. Efter några dagar frågade jag varför du inte pratade med mig, jag har ju sett hur du tittade på mig. Du blev helt ställd och kollade upp på mig och log. Några dagar gick och vi hade fruktansvärt kul tillsammans. En av kvällarna valde du och jag att smyga iväg, vi hamnade uppe på ett loft. Du kom sakta emot mig, la din ena hand mot min kind och kysste mig. Dina kyssar var magiska. Kyssarna ledde till att du knäppte upp min blus och jag tog av dig din tröja. Där stod du och jag i mörkret med nakna överkroppar som vi lätt smekte. Du böjde dig framåt mot mina läppar och kysste mig igen. Kyssarna blev mer intensiva och händerna fumlade på varandras kroppar. Min kjol åkte av och jag knäppte sakta men säkert upp dina byxor, jag fick rysningar i hela kroppen. Vi la oss ner på golvet och dina byxor åkte av. Där låg vi nu i våra underkläder och kunde inte slita oss ifrån varandra. Kyssarna blev mer och mer heta och mina trosor blev våta. Du smekte mig med vana fingrar och jag tog av dig dina kalsonger. Du la dig på mig och jag kände hur du gled in. Det var så fruktansvärt skönt och där höll vi på i flera timmar. Jag kallar inte detta att vi hade sex utan det var mer som att älska på ett loft i en sommarnatt.

Men romansen var kort och inte ens en blick av dig fick jag se för dagen där på åkte jag min livs längsta tågresa hem för att aldrig ses igen.

Likes

Comments

Jag såg hur du tittade, typ hela tiden.
Fast samtidigt var du för blyg för att jag skulle orka reagera & le tillbaka.
Vi hade aldrig träffats innan, & resten av folket var också nya ansikten.
Jag tackar för alkoholen som gjorde det lite lättare att slappa av och bara vara.

Hur vi hamnade utomhus i spöregn efter 8 timmar på samma fest är än idag ett mysterium & ett försök till skydd tryckte du mig mot den stora ladan..
& helt plötsligt stod vi och kysstes. du var främmande men ändå log jag.
& momentet när vi kommer in bland dem andra igen, applåderar alla & jag ville bara gömma mig, jag skakade av mig den pinsamma minuten, fortsatta dansa med shoten i handen.


& i ett främmande hus med främmande människor & ett främmande du, hamnar vi. du & jag på toaletten med låst dörr & lampan släckt. Dem andra säger att vi spenderade 2 timmar där tillsammans, för mig kändes det som kanske, 40 minuter. kan det va rimligt?
& här skall egenligen allt dedär smarriga från akten skrivas, fast
Om jag hade kunnat ta en shot mindre eller druckit ett större glas vatten & haft minne om sexakten hade jag gjort det, men eftersom minnet är blått så triggar det mig ännu mer till att få träffa dig igen för att göra en repris.

vi tog ett steg ut från toaletten på vingliga ben, & ett mysterium startades, vart hade vi försummat min telefon?
Vi försökte försiktigt leta med ficklampa utan att någon skulle märka & helt plötsligt står hon där , min vän, med ett leende på läpparna & frågar, vad sysslar ni med?
öhm min telefon är borta fick jag tyst fram, & hon ringer den..
den hittas på en släckt toalett under den blåa badrumsmattan som vi på något vis rullat runder på under nattens gång,
För smärtan i min rygg & min telefon gick i kras.
Telefonen hade förmodligen legat under oss & Rutan hade på något vis skrapats mot golvet skrattat som skapades efter att jag tittade på telefonen och tillbaka på honom är obeskrivlig.Likes

Comments

& jag som precis var på vårdcentralen & tog ett klamyda- test & så väljer jag att samma kväll göra samma tabbe som alltid. Knulla utan kondom.

Vad hände med förspel, vad hände med kindness innan han bara tryckte in den.. typ i ett torrt litet hål?
Det lär ju sluta som en fundering iallafall.
​Vi kramades, vi log, jag drack drinkar & så kom slutet på natten, och helt plötsligt gick jag med skorna i ena handen & mat i andra, påväg hem till honom. Han är inte ny, eller jo till en viss del, men jag vet iallafall vem killen är.
​När vi klev in hemma hos honom småpratades om ja, inget vettigt vad jag minns, för då hade ja kommit ihåg det.
​kläderna flög av & akten började, mitt i allt dedär som faktiskt va bra så slutar han, lägger sig bredvid & låtsas som ingenting. Med mitt vemodiga jag log jag tillbaka och la mig lite kallt under täcket..
Vad gör han tänkte vad vid några tillfällen men hade inte modet att säga något. ​
han gör såhär vid flertal tillfällen tills jag insåg att vi inte kommer komma längre än såhär.

& eftersom jag var torrare än sandpapper, för förspelet existerade inte de andra tillfällen när han tryckte in den heller, var det inte längre skönt & min vagina gjorde fan ont alltså.

Ett samtal senare & jag valde att ta på mig mina kläder & vandra hemåt.
Vi har pratats vid 1 tillfälle därefter, där han med en kraslig vänlighet berättar att han nekat att vi har haft sex för sina vänner för att jag enligt honom nekat det på morgonen till en vän..
På så vis.

Likes

Comments