Det blir inte som förut

Vardagen , Familj, Funderingar, Foto

Hej!
Måndag igen.
Emil har varit hemma med barnen för de är sjuka och jag har jobbat. Jag ska jobba i morgon med och sen är det min tur att ta vab resten av veckan.

Nu går det faktiskt riktigt bra på jobbet. Det känns skönt att kunna göra något och faktiskt veta vad jag gör. Jag trivs så himla himla bra!

Men även om allt går okej just nu så känns det så otroligt deppigt. Jag är så trött på den här Corona nu.. Räcker det inte snart?
Eftersom det kom ut nya restriktioner idag och eftersom jag jobbar där jag gör, så har vi bestämt att det blir inget julklapps spel i år med mina systrar.. Och ingen julafton med mina föräldrar..  Det är så så tråkigt men jag hade aldrig förlåtit mig själv om vi hade chansat.
Så vi kommer fira våran jul här hemma bara vi, och det kommer bli mysigt det också. Jag kommer göra allt för att barnen ska få världens bästa julafton, trots att det är en pågående pandemi.

Vad är det folk inte förstår? De restriktionerna som finns är inte till för att någon har tråkigt och vill göra livet surt för alla, de finns där för att inte just dina nära och kära ska förlora livet i en jävla pandemi.
Hur svårt ska det vara att tvätta händerna? Hosta i armvecket. Gå inte ut om du inte MÅSTE det.
Vi handlar, för alla måste ha mat tillslut, men antingen så går Emil in själv eller så går jag in själv.
Ni som går i flock, hur tänker ni?
Var inte så fruktansvärt egoistiska. Det kommer en jul till. Ett nyår till. När vet vi inte, men det kommer.

Det som däremot inte kommer igen om ni ska vara så äckligt slarviga är eran mamma, pappa, farmor, mormor, farfar, din bästa vän, din kollega eller kanske ditt barn...

Tänk er för.

Jag var inte rädd eller orolig i våras när detta kom, men nu är jag det. Ni förstår inte hur många som insjuknar varje dag.

Jag kramar mina barn extra mycket. Försöker få extra mycket tid med mina barn.
För jag kan få skiten. Och ingen kan säga hur jag klarar av det...

Jag gör vad jag kan och måste. För jag vill se mina barn växa upp. Jag vill vara med, hela deras liv tills mitt liv har gjort sitt, och inte på grund av en pandemi

Kram Jessica

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Fint skrivet om hur du kramar barnen extra. ❤️
nouw.com/millasmat
Denjessica
Denjessica,
IP: 173.231.62.67