Operation

Hej. Det var ett tag sedan nu. Lite som hänt sen dess.

Vardagarna har rullat på som vanligt. Jag har varit på verksamheten jag går på. Det är en arbetsrehabilitering.
Har även fått två nya diagnoser, dock är det inte nytt men har äntligen fått diagnos för det, och det är
Generaliserad Ångest och Utmattningssyndrom. Kan kanske prata lite mer om det i ett annat inlägg.

Men det har varit denna vecka som inte varit sig lik. Jag har haft nageltrång i ungefär ett och ett halvt år. Konstant, hela tiden. Jag har använt allt från klämmor till naglarna till sprejer osv. Men inget har hjälpt i längden. Så då tog jag beslutet att besöka en läkare och de bestämde att de skulle operera. Då tänkte jag att det är väl inte en såån big deal, de ska väl bara ta bort halva nageln och så växer det ut sen. Men det var mycket mer än så.
Jag kommer dit på måndag och är sjuuuukt nervös. När de sprutade i lokalbedövning i tån ungefär tre gånger så låg jag och skrek och grät. GJorde så fruktansvärt ont! Sen började de operationen. Tog kanske en kvart ungefär. De gjorde ett dubbelingrep, alltså tog bort nageln och skrapade på båda sidorna. Sen var jag bedövad i ungefär 45 minuter, och sen började smärtan från helvetet. Har inte kunnat sova, kunde inte ens ligga ner första dagen, kan inte gå ordentligt och kan absolut inte ha skor på mig. Så har fått gå med en strumpa och skoskydd.
Har varit så sjukt trött och trött på smärtan. Idag är det bättre och jag har fått sovit och även fått starkare smärtlindrande.
Så alla som tror att detta inte är en sån stor grej, it is!

Gillar

Kommentarer

Louiseelinore
Louiseelinore,
Usch vad jobbigt med smärtan! Men hoppas det blir jättebra sen så det är värt det! 😊
nouw.com/louiseelinore
Sara,
Åh nej! var nog en sådan operation jag skulle behövt göra men verkar som jag slipper det eftersom tån är så mkt bättre. Hoppas din smärta är bättre idag 😊
sarakarlson.blogg.se
Frozenvanilla
Frozenvanilla,
Usch, vad jobbigt. Hoppas smärtan går över snabbt! 😊
nouw.com/frozenvanilla
beattriicee
beattriicee,
Det låter verkligen jobbigt med all smärta, styrke kramar! ❤️
nouw.com/beattriicee
tinafalkestad
tinafalkestad,
Vad skönt att du ändå fått dom två diagnoserna fasstställda så du vet vilka disagnoser du har!❤️ Åh fy vad hemskt med nageltrång, skönt att dom tog tag i de och fixade en operation, förstår att du hade mycket ont! Men skönt att de är på bättringsvägen ❤️❤️
nouw.com/tinafalkestad
Johannna
Johannna,
Usch vad jobbigt men ändå skönt att du faktiskt fått diagnos 💜
nouw.com/johannna
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ta verkligen hand om dig i massor nu vännen! <3
nouw.com/emmaengstrom
by_anniess
by_anniess,
Jobbigt med operation! och tufft med diagnoserna, men skönt du vet iaf<3
Också haft utmattning- och det var verkligen tufft. Var rädd om dig<3
nouw.com/by_anniess
Therese,
Skönt att få en diagnos. Kanske inte diagnosen man vill ha, och inte kul att ha det på papper, men det är skönt att veta vad det är. Jag har också GAD, men också recidiverande medelsvår depression, panikångest, social fobi och agorafobi. Alldeles för mycket enligt mig, men skönt att veta vad det är som gör att jag är som jag är och man kan läsa på och förbättra saker.

fyfan vad hemsk operation det där är. Har inte gjort sån själv, men en gammal pojkvän till mig gjorde det och det var så hemskt att se hur han led. Jag hoppas verkligen att operationen var värd det och att du kommer bli bättre snart!
devote.se/babustyle
Hannativeskog
Hannativeskog,
Aj aj aj aj de där såg inte alls skönt ut 😩
nouw.com/hannativeskog