Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det blev en massa lussebullarikväll. Mycket goda blev dom! Nu ska jag smörja in mig med brun utan sol och lyssna på ljudbok och sova.

Likes

Comments

Allmänt

Ena sekunder tänker jag tyvärr ibland att, blogga vem fan tror jag att jag är. Som om någon är intresserad av mitt liv. O andra sekunden, men jag gör väl som jag vill och varför ska jag bry mig om vad andra tycker? Jag gör det ju för min egen skull.

Idag är jag ledig, väldigt skönt faktiskt och framförallt välbehövligt. Dock så känns det som jag håller på att bli sjuk... Tänker att jag är smart då och faktist tar det lugnt hemma och även skippar träningen, trotts att jag får ångest över det. Lättare sagt än gjort. Resten av veckan blir det jobb, men det blir kul. Ska även iväg på en liten utbildning eller vad man ska kalla det om företagets nya policy, väldigt intressant faktiskt.

Nej nu ska jag ta tag i mitt liv och ta mig till posten så jag kan hämta min brun utan sol som jag beställa förra veckan. Men först en dusch! Senare kanske jag träffar Fanny en sväng!

En bild på från från i fredags då man var lite fräsch.

Likes

Comments

Allmänt

​God morgon! Har precis ätit lite frukost och ska snart till gymmet och köra lite rygg och axlar. Klockan två börjar jag jobba. Det är så min dag ser ut idag!

Likes

Comments

Allmänt

​Denna dag började med en skön sovmorgon! Åkte sedan till Nora där vi gjorde en pang go lunch, stekt scampi i vitlök med färskpasta och babyspenat. Tog senare en sväng i MOS där jag fyndade dom gröna skorna som jag visa igår, en hatt och en skelett dräkt  som jag eventuellt  ska ha till lördag då halloween ska firas.

Nu står middag och träning på schemat! Blir nog även att jag sover hos Emma ikväll. Vissa kvällar är det så skönt att bara vara hemma själv, andra inte.. 

Likes

Comments

Hej! Detta är jag Denise Sandstedt på 19 år. Vad tycker jag om då? Jo jag tycker om att vara med vänner, pojkvän och familj, äta god mat, resa och träna.

Bilderna nedanför: 1. Är från en bra middag på Svenska Hamburgarköket som kan sin grej. 2. När vi bilade i USA på Highway 1 och stannade och kollade på den grymma utsikten. 3. Bild från en av mina bästa dagar i mitt liv. 4. När jag och Linn var på vår Thailand/Malaysia resa, här var vi i Langkawi.

Likes

Comments