Igår va vi en sväng åt Luleå för firande av Belle. En snabb sväng på Storheden för att sen njuta av utsikten uppe på Lulsundsberget!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För att bli lycklig så behövs endast lite bullar, snåttersylt samt två stycken hjälpredor!

Likes

Comments

Hittade massa träspill bitar som jag kände "detta måst göras nåt av". Tänkte först ställa den på en hylla i uterummet, men halvvägs i monterandet så inser jag hur tung den blev 😂 så det blev nåt att ställa lite ute"skrot" i istället. Har mängder av spillbitar kvar, så måst måste göras av dem senare också!

Likes

Comments

En tur in till stan blev det idag för att shoppa (va ju tanken) men efter barna vart less rätt fort så for vi hem igen och avnjöt vädret och grillade hamburgare istället. En middagsträff med johans bror och kusiner, himla trevligt var det!
Belle stanna en stund extra så då passa Elis på att länsa vinbärsbusken.. hehe.

Likes

Comments

Nu har vi landat på mysigaste platsen i Piteå! Här skulle jag kunna bo faktiskt OM jag skulle behöva flytta till en stad. Trots det är en stad så trivs jag de stunder vi är här och hälsar på.
Så igår gick vi över på ica och köpte nå fika och festis och satte oss ute i solen på kvällskvisten.

Likes

Comments

Idag var vi ner till stugan en stund och åt middag. Har ingen bild men altanen börjar vara klar! Trots att vädret inte varit på vår sida i sommar så ha vi åtminstone hunnit hjälpas åt och bygga ut altan i stugan. Nu hoppas jag vädret kan bli bättre så finliret kan göras och bli invigd!

Jag och barnen for under dagen till Rusksele och Vindelälven också, så det har varit myclet bilkörning idag. Vi fika hos mamma och moster i stugan och husvagnen, sen in till Rusksele för en glass och hälsa på min kusin Josef med respektive och barn. Himla kul att träffa dom! E&E var då himla förtjusta i hönsen och vaktlarna de hade på gården.

Likes

Comments

Då det inte blev någon Malåfesten i år så tog vi ändå och roade oss lite. Kubbspel och en massa skratt en lördagkväll!

Likes

Comments

Nyligen blev min farmor 70 år, storkalas med mycke tårta och mat. En underbar dag och jag fick träffa min 20:e kusin, lilla Lydia!

Likes

Comments

Midsommar var verkligen underbar! Ute i skogen med nära och kära. Dock kunde vädret ha visat sig från sin bättre sida.. men får hoppas det blir sommarvärme på semestern istället. Jag ha en stor plan, så jag ska bygga vidare på en koja som är uppe i träden. Byta ut lite och sen bygga på, men för det ska gå så får det gärna INTE regna som det gjorde ihelgen!

Mina små hjärtan har blivit 2 år också. Himlarns vad tiden går!

Likes

Comments

Jag ha verkligen bästa och härligaste hunden! Älskade Harry❤

Likes

Comments