Vi måste leva NU

Måndag:

Idag har vi mängder med planer. Först ska jag till skolan. Har föreläsning mellan 12-14. Sen har vi egentligen lektion mellan 16-18 också men jag har valt bort den idag. Mest för att jag inte vill gå... men även för att jag inte skaffat litteraturen än eftersom att jag väntar på svar om jag får byta kurs. I alla fall så ska jag och A passa på att storhandla nu när vi ändå har bilen här hemma. Vi åker ut till jobbet och gör det efter skolan och därefter åker vi ut och lämnar den i Harbo igen.

Tisdag:

imorgon har jag ännu en lektion i skolan. Denna gång om kulturen. Det är ändå lite spännande så beroende på om jag fått svar eller inte från studievägledarna så tänker jag nog gå. Denna lektion är mellan 16-18 så innan det hinner jag väl ta igen lite plugg. Går jag inte på lektionen så är det även visning på en lägenhet som vi tycker mycket om så kanske kikar vi in där! Ska få anteckningar från fredagens lektion av en klasskompis och så vill jag även skriva om de anteckningar som görs idag.

Onsdag:

Jag har faktiskt inga riktiga planer uppskrivna i kalendern. Jag har vissa punkter från förra veckans to do list som fortfarande inte är avbockade så jag ska väl försöka bocka av lite där. Och sen vill jag bara ta det lugnt. Helgen var ju fullspäckad hemma i Tranås så jag vill hinna pusta ut lite någon gång också.

Torsdag:

Efter en ledig onsdag blir det fullspäckad torsdag. Nej inte riktigt kanske men det är föreläsning mellan 9-11 och sen en lektion mellan 16-18. Därefter är planen att träffa upp Ines och spendera kvällen tillsammans på Stockholms nations dansgolv!

Fredag:

Jag är faktiskt ledig på fredag. Och skönt är väl det om det blir utgång på torsdag. Jag har inga planer denna dag utan vi tar det som det kommer. Funderar på att överraska A med en datenight kanske.

Lördag:

Jag ska faktiskt jobba på lördag, 13-22. Det är faktiskt ett extra pass som jag inte hade på schemat men det är ju alltid skönt med lite extra pengar. Speciellt om vi ska flytta och så. Det är ju inte precis gratis...

Söndag:

Helt ledig dag igen. Troligtvis trött efter jobbet på lördag och i full fart med att förbereda inför veckan efter. Det är säkert lägenhetsvisningar på söndag också, har inte riktigt hunnit planera in dem än bara.

-D

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Låter som en jättefin vecka vännen! Stor kram! ❤️nouw.com/missjohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229