Tacksamhet och längtan

Tre saker jag är tacksam för:

- Hösten. Jag vet att alla andra säger det. Jag vet även att jag kommer tröttna på den ganska snart. Men finns det något mysigare än att mysa under en filt framför en film med tända ljus? Och stora stickade tröjor <3

- Alexander. Att han alltid finns där i vått och torrt. Att vi aldrig kan vara arga på varandra i mer än fem minuter. Att han får mig att le genom att bara existera och att jag får skratta så mycket som jag gör med honom.

- Att jag har så fantastiska kollegor! Hade ett långt pass idag på jobbet och det var så lite folk men vi hade varandra och vi har haft väldigt roligt tillsammans. Det är viktigt tycker jag, att ha kul med sina kollegor.

Två saker som jag är nöjd med idag:

- Att jag la undan den kvarglömda väskan på jobbet. En stund senare, precis innan jag skulle gå från jobbet så kom kvinnan, ägaren till väskan, fram med tårar i ögonen och kramade om mig och berättade för mig att jag var en fin person både på insidan och på utsidan. Det gjorde min dag!

- Mig själv. Jag vet inte varför men jag har bara haft en bra känsla idag. Jag vaknade på bra humör och det har bara fortsatt. Har inte haft något att klaga på, inte ens finnen på kinden. Jag är bara 100% nöjd.

En sak jag längtar till imorgon: 

- Att ta tag i plugget. Jag vet inte riktigt men jag har väl varit lite svårstartad när det kommer till plugget. Jag ska ta tag i det och jag ska stå ut hela dagen imorgon. Det spelar ingen roll om det är tråkigt eller om det finns 100 andra ställen som jag hellre är på!

-D

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229