Längtar så jag nästan spricker!!

Hej på er!

Denna dagen har inte varit så händelserik precis. Vad har ni haft för er? Vaknade upp i morse av allt oljud utanför. Vi bor precis bredvid stadshuset som håller på att byggas ut så det låter väldigt mycket därifrån. Bestämde mig för att ligga kvar och dra mig. Satte på netflix och gjorde en iskaffe och bara tog det lugnt.

A hade skola på förmiddagen och köpte med sig mackor från subway hem. Så gott! Sen dess har vi städat och packat eftersom att vi åker hem till mina föräldrar imorgon. Jag har även hunnit med att plugga lite eftersom att jag inte lär hinna med så mycket i helgen. Jag har även pratat med studievägledaren och jag kan förhoppningsvis börja läsa en annan kurs om 1 vecka, så skönt att det verkar lösa sig!

Fick denna bild på min lilla bebis förut. Längtar så jag nästan spricker efter att få mysa med henne imorgon!!

Planen är i alla fall att ta bussen ut mot Alles farfar i Harbo runt halv 12 för att hämta bilen. Därefter åker vi hem och hämtar våra grejer. Sen åker vi vidare mot jobbet. Jag måste lämna min sommarpiké där senast söndag så det fixar vi imorgon innan det blir lunch och dags att påbörja vår roadtrip hemmåt. Väl hemma väntar familjen med mormor och morfar med en god smörgåstårta, YUM!

Ha det bra!

-D

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229