It's a good week...

Hej

Gårdagen avslutades med tacos med pulled pork, så gott men även vääldigt kladdigt. Vi provade ett nytt te, som vi redan innan vi köpte det visste att det skulle vara äckligt och så rätt vi hade! Det smakade som utspädd varm choklad ungefär, blä.

Idag tog jag sovmorgon, som vanligt. A var hemma idag så vi tog en lång mysig morgon framför FRIENDS innan jag var tvungen att ta mig till skolan. Där träffade jag först min grupp för att planera vårt fördjupningsarbete och sen hade vi även föreläsning i två timmar. Denna veckan handlar allt om bedömning av elevtexter så det ska jag sitta med hela dagen imorgon! Lite spännande måste jag erkänna, man får en liten hint om hur vardagen kommer se ut i framtiden.

Till middag idag blev det pizza. Pizzabakeren rekommenderas starkt om du bor i Uppsala! Lite tjockare botten och sååå goda pizzor. Sen har vi passat på att internetshoppa lite idag, cybermonday och allt! Nu sitter A och spelar medan jag jobbar lite. Doch ska jag nog ta och bädda ner mig i sängen snart, har haft så ont i huvudet hela dagen och det vill inte riktigt ge med sig.

Började måndagen med CONFIDENCE på läpparna, det borde ni också göra. Hit me up!

-D

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229