Fjärde September

Hej!

Började min morgon i soffan med lite frukost framför några avsnitt av idol som jag missat. Mådde fortfarande inte helt hundra i morse så skrev till min lärare om det fanns möjlighet att göra det diagnostiska provet en annan dag istället. Sen har jag mest legat i soffan eller sängen och kollat på serier. Jag har även påbörjat städningen av sovrummet. Vi har så mycket grejer överallt!!

Dagens outfit har varit denna fantastiska pyjamas från Hunkemöller som jag köpte när A och jag var på Mall of Scandinavia i förra veckan. Det är kaos i lägenheten just nu eftersom att Alexanders mamma håller på att flytta över alla sina saker till sin kille. De ska försöka få ut så mycket som möjligt nu i helgen när jag och A ändå är hemma hos mina föräldrar så att det inte blir för mycket folk runtomkring.

Måste tipsa om denna också! Har velat testa den sååå länge men glömmer att köpa den varje gång jag är och handlar men idag kom jag på det när A var på Ica så han fick med den hem. Smidigt och väldigt gott. Hade önskat att man provat den tidigare, hade varit perfekt en varm dag.

Hoppas att ni haft en bra dag

-D

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Låter mysigt<3 krya på dig finis!nouw.com/ineees
Deniselundqvist
Deniselundqvist,
Tack så mycket <3nouw.com/deniselundqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229