Dumlekakor, eyeliner och basker

Hej finisar!

Jag ligger i soffan för tillfället. Vaknade men en hemsk huvudvärk så denna dag kommer inte bli så händelserik precis. Vad har ni för er?

Gårdagen var en mycket bättre dag! Vaknade runt 10 och då gick jag upp och satte igång med bakning. Hade lovat A att baka dumlekakor så jag blanda ihop degen och hoppade in i duschen när den stod på kylning. Därefter åkte de in i ugnen och åh så goda de blev. Hade en nöjd sambo när han kom hem efter jobbet! Sen gjorde jag mig i ordning innan skolan. Jag vet inte vad det är men varje höst blir jag helt besatt av eyeliner, är det bara jag?

Sprang i alla fall runt i typ 15 minuter och letade efter ett paraply men hittade inget någonstans så jag tog bussen till skolan för att undvika regnet. Väl i skolan så hittade jag paraplyet i väskan, typiskt. Hade grammatik i två timmar innan jag gick hem och möttes av en fantastisk doft, A gjorde egen ost och skinksås och den var SÅ god! Sen spenderades kvällen i soffan med en bra bok!

Älskar denna kappan! Köpte den på H&M i förra veckan. Älskar även basker! Köpte denna i våras och den är flitigt använd och mer kommer den att användas skulle jag tro, så gulligt!

-D

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Guud vad mumsigt det låter, själv är jag sämre än sämst på att baka haha :'D KRAM fina <3nouw.com/emmaengstrom
Deniselundqvist
Deniselundqvist,
Åh det var supergott och dessutom superenkelt!! Kram <3nouw.com/deniselundqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229