Årsresumé - del 2

Maj

I maj kom sommaren till Uppsala

Vi var även på skumparty och så åkte jag hem igen och fick träffa kusinernas vovve, Sarek

Elvira kom på besök också, den kvällen var första kvällen jag träffade A dessutom! Vi spenderade även en dag i Stockholm med shopping, goda drinkar och god mat. Sen var det dags för henne att åka hem och slut på maj månad.

Juni

I juni kom även Elsa på besök, det må vara en bild på mig men hon står i alla fall bakom kameran! Sen kom mormor och morfar, de fick en guidad tur i Uppsala med mig som guide och sen kom även mamma, vi städade av hos mig och de tog med mig hem till Tranås

Väl hemma i Tranås köpte vi denna lilla boll. Kaninen fick namnet Simba men senare insåg vi att det nog var en tjej, aja namnet fick bli kvar ändå.

Denna pingla fick ju äran att ta studenten denna månad också, kul för henne men jobbigt för mig, vill ta studenten igen!

Juli 

I juli så jobbade jag mest men jag tog en veckas ledigt för att träffa Alexander. Åkte först till Uppsala innan vi dagen efter åkte till Arboga med hans vänner!

Cornelia visade mig ett riktigt smultronställe, denna kväll var definitivt inte enda gången denna plats besöktes i somras! Sen kom Alexander hem till mig i en vecka. Vi hann med supermycket kul, bland annat minigolf i Gränna!

Augusti

Augusti kom men solen försvann inte, det blev lite mer bad innan det bar hem mot Uppsala igen. Första kvällen tillsammans med vännerna bjöds det på ananaspaj och massor av skoj!

-D

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229