Jag gick in genom dörrarna till Universitetet, fick ett schema, satte mig vid ett bord där det redan satt en tjej.

Kom igen Denise, hälsa på henne. Va inte så j*ävla fjantig. Du lovade dig själv att du skulle våga hälsa på folk idag. Du skulle skaffa vänner.

Tror ni att jag hälsade på henne? Nej. Vi blev kallade till trappan och där satt jag helt själv "Hälsa nu på personen bakom er, fråga vad hen ska plugga" Jag vände mig om men hon som satt bakom mig hade redan någon. Jag förblev ensam. Vi blev tilldelade våra klassrum. Jag gick dit, satte mig bredvid en annan tjej och återigen blir vi tillsagda att prata. V, tack för det samtalet vi hade då! Jag hoppas att vi kommer ha fortsatt kontakt för vi hade en bra dag tillsammans. Och J, kul att du frågade om vi ville äta med dig, du är fantastisk och mycket modigare än mig. Mina första vänner i Uppis. Samma kväll träffade jag S och M, ni har redan gjort min studietid fantastisk tjejer.

Det var kanske inte så svårt ändå. Vi är många i samma sits, många nyinflyttade och ensamma. Tänk vad viktigt insparken är till exempel? Tänk om man istället bara hade dykt upp på en föreläsning och bli tvungen att socialisera så? Jag behövde en spark i baken och det fick jag.

-D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Bjussar på några bilder från mina föregående dagar här i Uppis. Första bilden togs strax innan jag cyklade iväg mot min första dag på universitetet, så nervöst. Men vad mycket man har hunnit med sen dess. Träffade två helt underbara tjejer den dagen! Samma kväll drog även insparket igång och där träffade jag mina tjejer, vi har redan planerat hela vår studietid tillsammans och oj vad roligt vi kommer ha!! Under första insparkskvällen hade vi lite "lära känna varandra - lekar" innan vi drog mot Stocken (Stockholms Nation) för lite klubbande. Fredagen bjöd även den på inspark och klubbande. Förfest blev det först lite hemma hos mig med mina tjejer (❤) innan vi drog vidare till en fadder för fortsatt förfestande med hela laget och sen bjöd Värmlands nation på lite klubbande. Gårdagen spenderades även den med mina två favvotjejer och en mysig tacokväll med massa skitsnack och skratt! Så glad att jag har träffat dom. Denna dagen fick börja med en lång sovmorgon innan den övergick i städande efter igår kväll och sedan lite planering inför kommande vecka som är första veckan med lektioner och föreläsningar.

-D

Likes

Comments

//Byxor från Zara HÄR//Basic vitt linne Lager 157//Blazer från Shein//

Lite halvtaskiga outfitbilder kanske men det ska bli bättre.

Planen idag är att först diska. Jag saknar redan att ha en diskmaskin. Jag tänkte innan jag flyttade att "jag är ju själv så det blir inte så mycket disk" men åh så fel jag hade. Gör jag något annat än diska? Sen ska jag även plocka det sista som ligger slängt på golvet för tillfället. Har sagt att jag ska göra det sen dag ett men det har inte riktigt blivit av. Annars är dagens planering relativt tom men det börjar jag bli van vid nu. Jag gör knappt någonting. Igår var jag och handlade, det enda produktiva på hela dagen. Imorgon blir det andra bullar, hehe. Välkomstdag för lärarstudenterna vilket ska bli kul. Förhoppningsvis växer min umgängeskrets rejält så jag kanske kan börja socialisera igen.

-D

Likes

Comments

Där står dom. Dom nästan stirrar på mig, flyttkartongerna som ​signalerar att det är dags nu. Det är dags att lämna det gamla. kapitlet 2018 börjar snart och det är nu det börjar hända saker. Jag ska lämna mina tidigare 19 år av livet bakom mig, jag ska börja om. Fyra timmar, så långt bort kommer jag vara, fyra timmar från vänner, familj och släkt. Jag kommer inte längre springa in i någon gammal bekant på stan, jag kommer inte känna någon. Främmande ansikten är allt jag kommer att se.  

Jag ska bo ensam, helt ensam. Kommer ensamheten bli påtaglig? Sängen jag nu sitter i kommer jag inte sitta i längre, rummet där jag nu skriver detta kommer inte längre vara i mitt hem. Jag ska bo ensam fyra timmar bort från det som nu är mitt allt! 

Denna bild lades upp på instagram tidigare i december när det stod klart att jag fått min egen lägenhet. Den publicerades med texten "The face of pure happiness" Jag är inte lika glad längre, verkligheten kom ikapp mig. Fyfan vad tufft detta kommer att bli. Leendet på läpparna finns ändå där någonstans för nu börjar snart det nya kapitlet.

-D

Likes

Comments

Instagram@deniselundqvist