Redan pyntat granen??

Godmorgon på er! Hoppas ni sovit bra! Min sömn är ju som vanligt dålig. Ska nog börja ta mina sömntabletter mer regelbundet och se om det hjälper mig att sova bättre.

Ska faktiskt gå ut och gå en runda nu på morgonen och se hur mycket jag orkar då jag senaste tiden bara klarat av att gå 15 min pga smärtan. Sen blir det väl antingen lite frukost eller om jag tar en tidig lunch.

Var faktiskt inne i Kalmar i Tisdags för att jag skulle till sjukhuset, men träffade sen min syster som jag inte sett på lääänge!! Det var så skönt att kunna göra lite annat för en gångs skull då jag varit fastbunden till hemmet och inte orkat träffa så många. Vi strosade runt i lite butiker och käkade sen lunch på 4Kök. Köpte lite saker med mig hem från stan också som ni kan se nedanför.


Hade fått ett presentkort på en frisörsalong inne i Kalmar och hade inga behandlingar jag behövde göra så köpte lite produkter istället. Även om jag stortrivs med OGX produkterna så tänkte jag prova lite nya saker denna gången. Har verkligen noll koll på vad det är för produkter, men tog några som passade min hårtyp.

Eftersom att jag redan har börjat julpynta här hemma sen 2 veckor tillbaka, inklusive granen. Så kände jag att jag behövde mer röda kulor. Och ja det är en julkalender där bakom ;) Man blir aldrig för gammal för sånt, plus att det blev någon ny detta året som jag inte provat!

Annars hörs vi kanske senare idag, puss.

Gillar

Kommentarer

Mrs.Luziano,
👍🏽 jobbigt med dålig sömn, jag sover också dåligt ibland.
www.instagram.com/mrs.luziano/
deniselarsson
deniselarsson,
ja men verkligen, man vill ju inte behöva va trött om dagarna för att man inte kan sova! Hoppas det löser sig för dig!
nouw.com/deniselarsson
Josefineruppel
Josefineruppel,