Ny mobil, julbak och Kvällsåk med Wilma

Hellooo på er!! Vaknade för några timmar sedan och hade fått hem ett paket redan nu på morgonen, så kunde ju inte startat bättre! Haft ganska mycket för mig dom senaste dagarna så därför det inte blivit några inlägg här. Men har ganska många på lager.

I fredags var jag uppe tidigt trots 2h sömn då jag skulle åka in till Karlskrona och köpa en ny mobil då min var så dålig att den dog vid 82% plus att skärmen var trasig och har ändå haft den några år nu så kändes rätt att få inköpa mig en ny. Trots att den inte var på rea under Black Friday så ville jag åka in så tidigt som möjligt för orkade verkligen inte gå med min gamla mobil längre, och tur var det, för fanns bara en kvar av den jag skulle ha!

Åkte hem och fixade med den nya mobilen vilket blev Iphone 8 Plus. Så nöjd!! Sen åkte jag faktiskt in till Kalmar för och kolla lite plus att äta, var väl nästan enbart därför jag åkte in ,hehe.

Blev lite shopping på nätet också, eller ah, lite och lite vet jag inte om jag kan säga. Men julklapparna är fixade förutom till min bästavän. Så det är extremt skönt, och så blev det några julklappar till mig själv också. På kvällen var jag inne i Karlskrona igen med Wilma och två kompisar till. Åkte runt och träffade lite folk, sjukt rolig kväll och så behövligt

I helgen har jag varit hemma och julbakat med mamsen och så gjorde vi även langos. Typ en av mina favoriträtter för att det går att variera så mycket. Verkligen en riktig myshelg med andra ord.

Gillar

Kommentarer

Loveandgelato
Loveandgelato,
Ååå lussebullar
nouw.com/loveandgelato
deniselarsson
deniselarsson,
ja dock inget fan av det direkt, hehe 😅
nouw.com/deniselarsson