Long Time No see

Wow, bara ''ett'' litet tag sen man sågs här. Och då pratade jag om mitt nya jobb jag hade fått, vilket också är det största faktorn till att jag faktiskt fick lägga undan bloggen åt sidan en stund för att jag själv skulle hinna med vad som hände i mitt liv.

Kan väl kort sagt säga att jag jobbade i stort sett hela sommaren med vissa lediga dagar som var riktigt bra, med såväl mycket sol och bad, VM som följdes i stort sett vart jag än var, festivaler med underbara vänner, plus nya vänner.

Tog en veckas semester i slutet av Augusti för att åka iväg och ta det lugnt nere i Grekland med min syster. För att sedan fortsätta jobba fullt ut. Och så min operation som jag också berätta om i mitt förra inlägg där jag fick reda på att jag skulle opereras i höstas. 12 Oktober, då blev det av. Men mer om den operationen i ett annat inlägg. Och just nu sitter jag här 23.09 och kom på att jag kunde börja blogga igen, är ju ändå sjukskriven ett bra tag framöver och då kanske suget kommer att jag vill fortsätta på längre sikt. För jag tycker att det är skönt att få skriva av sig och älskar att ta bilder att få dela med mig av.

Såååå, följ gärna med mig här på bloggen så hörs vi.

Gillar

Kommentarer