Nytt jobb, sprickor i axlarna & sthlm

Helloo, det var ett tag sen jag bloggade nu. Men hände ganska mycket under några veckor. I samma veva som jag skulle säga upp mitt jobb så ringde ett annat. Så fick ett nytt jobb direkt och började även jobba direkt. Så har haft ganska fullt upp.

I veckan var jag även på återbesök på sjukhuset för att se röntgenbilderna från magnetröntgen. Trodde helt ärligt inte jag skulle ha någon skada. Men det visade sig att jag hade spricka i båda axlarna så det blir operation till hösten. Börjar dock med ena axeln för annars kommer jag inte kunna göra något.

Just nu sitter jag på bussen upp till Stockholm för att äntligen träffa min saknade babe. Stannar i sthlm till måndag. Ska bara njuta och ta vara av tiden nu när jag är där uppe. Ska hitta på massa skojsigheter.

Men vi hörs senare, puss <3

Gillar

Kommentarer

Ogx

Wow måste bara tipsa om dessa fantastiska produkter. Har använt dom i säkert 2 år nu. Att dom hjälpt mitt hår när det är så slitet som det är (vägrar klippa av det). Kan verkligen rekommendera dessa. Och testat flera olika också, eftersom att dom har olika effekter. Mina favoriter är för tillfället argan oil shampoo och moisture + vitamin b5!

Gillar

Kommentarer

Söndagsmys med min pärla

Hellooo, hoppas söndagen och helgen varit bra för er! Själv sitter jag just nu och kollar hockey-finalen mellan Sverige och Schweiz. Skräll om vi inte vinner. Vaknade runt 12 idag eftersom att jag jobbade kväll igår. Har legat ute och solat en stund idag, hur skönt som helst även om det blåste lite.

Sedan stämde jag lite planer med Wilma om att åka och bada och ta lite bilder till bloggen, då hon också bloggar. Så hämtade henne efter att jag fixat mig och så åkte vi sedan till Iglasjön där vi var ett tag.

Åkte sedan och handlade lite gott inför hockeyn och sedan hem till henne för att käka. Bestämde även att Wilma skulle sova här så vi kollar hockeyn tillsammans.

Annars hörs vi senare, puss <3

Gillar

Kommentarer