Helgens Bilder

Förlåt för dålig uppdatering men har verkligen inte haft någon tid eller ork för det. Men nu kör vi igen!

Började Fredagen med att åka över till Öland och spela match mot SSG och drog med mig 3 poäng hem vilket var skönt! Extra skönt att jag kunde spela hela matchen utan något avbrott pga min axel!


Och både Lördag och Söndag så spenderade jag dagarna med att jobba. Alltid skönt med lite extra cash i plånisen. Man må ju älska att jobba som frukostvärd och få gratis hotellfrukost, heaven! Dessutom brunch också!

Hann även gå och titta på herrarna som spelade innebandy match. Och guuud så förbannad jag är. Det är alltså två sekunder kvar av matchen och motståndarna gör mål med ​7 UTESPELARE!! ​ Man får vanligtvis ha 6 utespelare om man har tagit ut målvakten. Och domarna blåser mål för det? Och enligt regler så kan man inte lämna in en protest när det finns tydliga bevis dvs film, foton!!! ​Det betyder att innebandy förbundet godkänner att man får spela med 1 utespelare för mkt. 

Var bara tvungen att få skriva av mig för är så frustrerad över detta, STOR JÄVLA SKANDAL!! 

Och förlåt för dålig kvalité på bilderna, är från mobilen...

Gillar

Kommentarer

Dagen

Hallå på er! Sitter just nu och käkar lite tacos samtidigt som jag kollar ett avsnitt av Baywatch. Det enda jag har gjort än så länge är att jag har städat lägenhetstrapporna så tjänade ihop lite pengar där, alltid behövligt med pengar. Och jag måste verkligen ta tag i att städa mitt egna rum, kommer ju knappt in där....  Så det är väl de jag ska göra idag.

Men vi hörs lite senare, puss

Gillar

Kommentarer

Rensa tankarna

​Åh det var så skönt att få komma ut och ta lite ren frisk luft! Att bara få koppla bort allt och verkligen inte känna något utan bara ta det lugn. Så behövligt. 

Gillar

Kommentarer