Nya tag kanske? Varit borta från bloggen ett tag nu och känner att jag börjar både få suget för det och tiden. Hänt ganska mycket på sista tiden sedan vi sågs sist. Tagit studenten? Hur sjukt och hur skönt? Äntligen får jag komma ut i arbetslivet även om jag arbetat vid sidan om när jag pluggat. Jobbar extra för tillfället och försöker klura ut vad jag vill och vad det är jag vill göra först, har så mycket jag är sugen på, men vart ska man börja?

Håller även på att ta körkortet, så därför passar det att jobba extra så jag får lägga fokuset på körningen som jag hade sagt att jag skulle göra efter jag slutat skolan. Så mitt mål är att jag ska ha körkortet i min hand innan jag fyller 20 år i april. Så det känns faktiskt skönt att ha något att gå efter.

Eftersom att jag inte lagt upp några inlägg på 1 år kanske? Om det inte är mer, så kanske jag slänger upp '' det bästa från 2017'' då jag har ganska mycket bilder från detta år, plus att alla bilder från datorn som jag trodde försvann helt för ett halvår sen nu har hittats så kanske det blir något sånt, eller om jag till och med kanske gör en liten filmsnut av det och lägger upp här? Vi får se helt enkelt.

Men har det så bra så hörs vi, pussssBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Dessa är några serie som jag antingen har börjat kolla på precis eller som jag kollat på sen innan. Men man tröttnar aldrig, så grymt bra. Sen kollar jag även mycket på andra svenska serie också. Men dessa tre kan jag verkligen rekommendera. 

Likes

Comments

L.A Girl - Concealer

Hittade bara ena färgen på Jfr. Mina första åsikter är att Classic Ivory är mer i den rosa tonen, visste att den skulle vara lite i rosa tonen men det var ganska mycket rosa. Så jag tyckte porcelain som var den andra jag köpte var bättre i färgen. Men som sagt har bara testat på handen så kan vara helt annorlunda på ansiktet, återstår att se helt enkelt. Bra pris för dom också, endast 69 kronor. 

Likes

Comments

Hej på er,

Sitter just nu i skolan och ska börja lektionen snart. Kort dag idag, börjar nu och slutar efter 2. Om jag hinner så ska jag gå in till stan och köpa puder, annars får jag ta de imorn.

När jag kommer hem så ska jag göra klart inlämningen har bara lite kvar att skriva på den så det är bra. Det roliga var att igår när jag skulle börja med den så började jag inte på den förens runt halv tolv och skrev på den till 1. Man kan väl säga att jag jobbar som bäst på kvällen/natten. Sen har jag inte så mycket planerat, vi får se lite när jag kommer hem om jag orkar göra något mer.

Annars så hörs vi senare,

Puss & Kram

Likes

Comments

Hallå på er, hoppas ni sovit gott för det har jag gjort! Det var så skönt att få sova ut idag. Och börjar dagen med lite frulle, så just nu sitter jag och mumsar i mig lite av de. Idag måste jag plugga, för har en inlämning som ska in imorgon och inte ens börjat. Så det är de ända jag måste prioritera just nu..

Men vi hörs lite senare, 

Puss & Kram 

Likes

Comments

Godkväll på er, hoppas ni har en bra lördagskväll!

Är hos min bror för tillfället och ska spendera kvällen där då han har vakten. Så vi sitter och kollar efter någon film man kan kolla på, har ni några tips? Så vi ska käka lite gottgott och så drar jag hem runt elva-tolv.

Började dagen med att stiga upp vid 5 för jobb, usch va trött jag var.. Och så åkte jag hem vid 12 och hade huvudvärk så somnade direkt när jag kom hem och nu är det över, tack och lov.

Men vi hörs imorn,
Puss & kram

Likes

Comments

​Sitter just nu och ska börja kolla igenom bilderna från dagens fotografering, samtidigt som jag kollar på idol och håller koll på hur det går på matchen som jag inte gick till. Inte alls taggad på att jobba imorgon, usch att få gå upp vid 5.. Jaja få ta de som det kommer, ska fortsätta kolla igenom mina bilder nu, byebye

Likes

Comments

Instagram@deniiselarsson