Söndag & sjukstuga

Aa, då var det söndag IGEN! Och denna lika tråkig som alla andra söndagar. Som det brukar vara alltså.
Idag åkte pojkvännen hem efter mer än en vecka här, tråkigt men samtidigt skönt då jag får hela sängen och täcket för mig själv. Tråkigt att man ska behöva sova själv, vilket jag avskyr mest av allt.. 😔
Ja, vad har vi gjort då? Nä, inte så mycket eftersom jag är i skolan hela dagarna så vi hinner ju inte göra så mycket under dagarna när jag kommer hem. Orkar ju heller inte hitta på något eftersom jag är såpass trött när jag kommer hem. Så vi har bara tagit det lugnt om dagarna, kanske spelat lite eller så har jag målat/skissat tatueringar och han löst korsord etc.

I lördags hade vi kalas för mor min då hon fyller år på måndag. Vi firade henne med presenter och smörgåstårta, nomnom.😍 Hon fick många fina presenter.
Av mig fick hon en mugg som det stod: Finns ingen mamma som du❤. Den blev hon superglad för.
Av Niklas fick hon en skylt där det stod: All You Need Is Love, och den blev hon också glad för.

Vill ni veta nått tråkigt då?
Jag har gått och blivit vrålförkyld.. 😖Ont i huvudet, svullen/ont i öronen/bihålorna, as täppt i näsan, fryser och svettas konstant, nyser som bara den och hostar. Usch och fy alltså. Jag orkar inte vara sjuk.. Hatar att vara sjuk.
Det är ju så förbaskat tråkigt att äta när man inte känner någon smak.. eller vad säger ni? Man känner ju bara konsistensen och om det är sött eller salt osv.
Vi har varit och har en sån sjukstuga hemma. Gått och smittats från den ena till den andra. Alla är nästan sjuka alltså, det är väl en sådan period nu där alla blir sjuka.
Är ni fria från förkylning?

Så vi får la se om jag blir hemma i några dagar, beroende hur jag känner mig i morgon. Vill ju inte gå till skolan och bli värre eller smitta ner alla andra. Man ska ju helst stanna hemma och vila. 👍

Har glömt och visa min nya klocka jag fick av pojkvännen för några dagar sedan, såå fin! #bortskämd Kan säga att den inte var billig heller. Han har alltså gått och köpt en klocka till mig för nästan 1000:-, men det är jag väl värd då. Jag förtjänar det bästa enligt han hehe! Och detta var heller inte alla hjärtans dag present, utan jag kommer få ytterligare på alla hjärtans dag. Herregud vad bortskämd man kan vara.. Måste ju ge tillbaka med, men så sjukt svårt att hitta nått.. Vet ju knappt vad jag ska köpa till han.. #kluven #fundersam

Nä nu ska jag och min sjuka kropp lägga mig ner och vila/sova. Godnatt på er!❤

  • 83 visningar

Gillar

Kommentarer