Lately

Hej hörrni det var ett tag sedan senast!! Dem senaste veckorna har egentligen bara handlat om att försöka kämpa sig förbi skolan och få klart allt som behöver göras. Tack vare det fina vädret har man också kunnat värva det med lite glassmys, grillad pizza och fruktmys!!

I torsdags var sista uppgiften någonsin i skolan klar, vilket firades med en grillkväll hemma hos Astrid med tjejerna i klassen. Blev ett riktigt lyckat avslut på skolveckan då iallafall jag var ledig på fredagen. Hela kvällen blev spenderat med ett fantastiskt gäng, och sedan avslutades kvällen med att Sofi som hos mig.

På fredagen sedan var det äntligen dax för något jag tålmodigt väntat på sååå länge, att sätta i mitt löshår!! Har pratat så himla länge om att jag vill ha löshår på min student och på balen då jag själv tycker att jag passar så bra i långt hår. Är så himla nöjd med både färg och längd nu i efterhand så nu vill jag aldrig ta ur det, hehe!

Hursom, nu är det måndag och snart är det bara en vecka kvar tills studentens lyckliga dag är kommen. Igår åkte halva klassen till napa, några till Rhodos och jag var den procentdelen som valde att stanna hemma. Har både student, begravning och provjobb att gå på och genomföra denna veckan så tyckte att det var mer värt att spara de 8 000 som resan skulle kostat för att göra det istället. Men jag är inte ledsnare för det då jag kommer vara ledig från skolan hela veckan precis som alla andra!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg