Har haft en så bra helg! Fredagen var jag till Sello med mamma, blev en hel del shopping och en kanin. Snart har vår lilla Bernie en lekkompis!
Igår blev jag bjuden på mat i stan, en lite sen vändagdmiddag eftersom vi knappt såg varandra på vändagen. Allt för sällan man har tid med tumistid, efter hösten kanske det äntligen blir ändring på det!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mina dagar har bestått av jobb, träning och hemmasysslor. Inga konstigheter med andra ord. På jobbet har jag haft lite andra arbetsuppgifter vilker har varit jätte roligt, men mer om det senare! Igår var vi på bio med gulle, Fifty Shades. Kanske inte riktigt vad jag hade förväntat mig men helt okej!

Likes

Comments

hälsa

Blev lite akut imorse då jag plötsligt fick väldigt svåra smärtor i nedre delen av magen på vänstra sidan. Tänkte att det vara bara något tillfälligt och att jag kan stå ut med smärtan och att det går över. Kanske inte alltid så bra att försöka stå ut, till sist gjorde jag vad mina kolleger sa och gick ner till Hvc. Vägen är c. 200 meter lång, det var så otroligt lång väg just vid den stunden. Alltså jag grät medan jag gick. Aldrig haft sådana smärtor i hela mitt liv. De tog genast emot mig och gav värkmedicin och ringde sedan ambulansen. Kunde varken sitta eller ligga utan att de gjorde ont och allra minst gå eller röra på mig.
På sjukhuset satte de mig genast i dropp och gav mig ännu mer värkmedicin. Crp:n var normal och lika så alla blodprov. Senare var jag på ultra men vid det skede hade smärtan släppt så det visade inte heller något avvikande. Lite obehagligt att få sådana smärtor och sedan aldrig veta vad som orsakade det. Kan ha varit bara luft i magen, en cysta som "sprack" eller en tarmficka som orsakade smärtan. 

Tänker att det alltid är bra att dela med sig såna här fall eftersom det kanske nångång kan hjälpa er. Kanske ni förstår att genast söka hjälp och inte låta de pågå i en timme före man gör något åt saken. Dumt huvud så får kroppen lida 😅

Likes

Comments

vardagligt

Igår körde jag och Ida ner till Dalsbruk för att hälsa på Hannah och Danne. Vi blev bjuda på så mycket gott, speciellt efterrätten!! Daim pannacotta, så otroligt gott! Har inte på länge heller haft så roligt som vi hade, det var välbehövligt med lite skratt!
Nu skall vi mysa ner oss i soffan här hemma och kolla några avsnitt av Modern Family. Hoppas ni får en riktigt bra start på den nya veckan! 

Likes

Comments

Fredagssällskapet löste sig som tur! Hade Victoria hit på ett glas vitt, fanns mycket att tala om efter några månader "paus". Ser verkligen fram emot sommaren, att få ha henne som arbetskompis igen! Det var så vi lärde känna varandra och vi har även hållit kontakten ändå sedan dess. Det är roligt hur man emellan bara klickar så bra med en annan person även fast man är så olika.

Likes

Comments

vardagligt

Så var det fredag igen, veckorna går så otroligt fort. Har jobbat hela veckan och skall ännu idag några timmar på jobb sen tar jag helg.
Dagens program är ännu lite oklart, ett bankmöte som väntar (tråkigaste i världen) sedan är planen att klämma in en träning i något skede.  Ikväll är jag ensam hemma så kanske jag får någon hjärtlig själ och hålla mig sällskap, lite tråkigt att sitta ensam hemma en fredagkväll.
Ni skall alla ha en trevlig helg!

Likes

Comments

kost, hälsa, träning

Har blivit nykär i avocado, finns inget godare än avocado och tomat på rågbröd. Ett nyttigt och mättande morgonmål. Mår så bra för tillfället, mina matvanorna har blivit mycket bättre vilket leder till att jag har mer energi och motivation att träna. Det var ett bra beslut att byta gym, nya träningsrutiner gör gott!

Likes

Comments

vardagligt

Under de senaste dagarna har jag äntligen hittat tillbaka till gymmet igen. Nytt gym och nya träningsrutiner! De blir nog jätte bra, är så mör i kroppen efter två träningar. Ingen bra idè att börja så häftigt efter 3 månaders paus.

Annars då? Fredagen var vi med Sofia och Fripu på Escaperoom in till stan, så roligt! Lördagen var vi äntligen och kolla på Solsidan med gulle, helt okej men hade kanske förväntat mig mer av filmen. Söndagen spenderade vi båda hemma på soffan eftersom Jami stukade foten på lördagen. Så välbehövligt att få ha lite tumistid emellan! Synd att de bara blir av vid sådana tillfällen haha. 

Likes

Comments

gulej

Hade Kimi och Ilona på besök igår, kvällen var så lyckad! Åt tortillas och drack Jamis goda drinkar! Kvällen slutade såklart på dansgolvet och roligt hade vi! Har dock aldrig haft en sån krabbe som idag. Nu tänker jag nog ligga lågt en stund och ta tag i träningen igen. Känner att kroppen behöver lite rutiner och framför allt mer motion!

Likes

Comments

gulej

Nyåret var så lyckat! Blev kanske lite mera gäster än vad vi hade tänkt oss men bara roligare blev det! Tusen tack till alla som deltog och gjorde kvällen så bra! Gott nytt år allihopa 🎉

Likes

Comments