• Instagram
  • Nouw
  • Snapchat

Färger till barnrummet

Bebis

Vi har landat i att grönt kommer vara färgen vi använder i barnrummet. Vi tänker oss en grönton som liknar bilderna ovan. Vill gärna ha en fondvägg som är grön med moln på. Sen vet jag inte om resterande väggar också ska få färg eller förbli vita. Vad tycker ni?

Resterande färger i rummet blir grått, vitt och lite ek. Beroende på om vi får pojke eller flicka kommer jag nog ta in lite blått eller rosa. Tror det kan bli riktigt bra. Tänker mig grå gardiner, grå sänghimmel (jobbar på att övertala sambon att sänghimmel över en säng där bebisen inte kommer sova faktiskt är nödvändigt) och så vill jag ha vita lampor tror jag. Lite färgklickar på tavlorna och någon fin matta som jag inte riktigt landat i vilken färg den borde ha än. Dessa mattor alltså... Haha!

#nouw30daychallenge

  • Bebis
  • 572 visningar

Gillar

Kommentarer

ThejaCornelia
ThejaCornelia,
jag älskar den tonen grön! så fint 😍 snyggt med baby rosa ellr baby blå sen 👍🏼
nouw.com/thejacornelia
deniseeelarsson
deniseeelarsson,
ja tänkte också det att det skulle passa! ☺️
nouw.com/deniseeelarsson
MiHome
MiHome,
kommer inte in på dina inlägg som du lägger upp 😔
nouw.com/mihome
Mylittlestories
Mylittlestories,
så fint med grönt 😊
nouw.com/mylittlestories
deniseeelarsson
deniseeelarsson,
visst är det ☺️ så harmoniskt!
nouw.com/deniseeelarsson
Emelie,

Grönt är jättefint! Hade hittat en grön färg jag tänkte ha till barnrummet, men nu har vi ändrat planerna och det "nya" rummet kommer få vara kontor till att börja med. (Delvis för att vi helt enkelt inte kommer hinna bygga klart väggen för att göra rummet innan bebis kommer, delvis för att det är en del annat praktiskt med flytt av rum som helt enkelt inte klickar.). Så tyvärr blir det en helt annan färg. Målade om rummet som ska bli barnrum i mars, så känner inte att jag har lust att måla om det IGEN!

Så det får bli "mint macaroon" som färgen hette så länge. Så får det bli grönt när vi väl byter rum i framtiden.

svengelskan.se
deniseeelarsson
deniseeelarsson,
låter som en spännande färg! ☺️
nouw.com/deniseeelarsson
Dalamorsan
Dalamorsan,
Jättefina färger! Önskar vi hade typ 10 rum och kök, vill inreda och renovera!! 😅 Minstingen kommer inte få eget rum eftersom det är omöjligt att hitta större lägenheter här än treor. Så Oliwer som är stor får eget och bebis får bo med oss 😊
nouw.com/dalamorsan
IP: 2a01:4f8:140:2472::2