• Instagram
  • Snapchat
  • Nouw

Vardag, Praktik, Offentlig upphandlare

Hörrni, snart är det fredag igen. Kan inte förstå vart dagarna tar vägen. Idag är jag själv på praktiken, det var jag igår också. Har fått ansvaret för vår inköpsmail och så sitter jag med lite egna uppgifter. Några direktupphandlingar och några avrop. Igår hade jag ett möte helt på egen hand. Tror ni jag var nervös?! Jag tror det gick bra ändå, lyckades ge svar i alla fall.

Lias har varit själv den här veckan på förskolan och det har gått bra. Väldigt ledsen när Martin lämnar men det lättar som tur är efter ett tag. Han har givetvis blivit snorig men ingen feber i alla fall som tur är. Får väl räkna med att han är snorig större delen av hösten nu.

Förresten, i helgen händer något så roligt. Ska uppdatera er på lördag. Det är en hemlis ett litet tag till!

Gillar

Kommentarer

Vardag

Jösses vad tiden springer iväg. Dagarna på praktiken går så fort sen när jag kommer hem är det bara att äta, leka med Lias, lägga honom och däcka i soffan. Hej vardag!

Idag börjar inskolningen för Lias samt 18 månadersbesök på bvc. Första gången som jag inte ska vara med. Det känns riktigt konstigt. Får lite dåligt samvete helt ärligt. Jag vet att hans pappa fixar allt precis lika bra men känns ändå som jag borde vara där. Fler som känner igen känslan?

Längtar redan tills kvällen när jag får pussa på min älskling igen. Eller ja, båda mina älsklingar!

  • Vardag
  • 107 visningar

Gillar

Kommentarer

Praktik, Offentlig upphandlare

God morgon! Jag sitter på bussen på väg till E-hälsomyndigheten. Dagarna där går verkligen jätte fort och jag trivs hur bra som helst. Tyvärr kan jag knappt säga något om vad jag gör då allt är sekretessbelagt. Än så länge gör jag inte så avancerade saker men fått börja nosa på att öppna anbud, skicka ut frågeformulär och liknande. Allt är så roligt och jag är helt säker på att jag kommer stortrivas som upphandlare!

Utöver jobbet så ska jag förbi banken idag. Sen ska jag försöka plugga om huvudet orkar mer ikväll. Vill inte Martin träna ska jag klämma in ett pass på gymmet också.

På tal om träning så har jag varit stressad över att börja praktiken med tanke på att det är kontorsjobb och det innebär mycket stillasittande. Positivt nog sitter vi på första våningen och jag behöver upp till plan 4 då och så vilket innebär trappstädning! När jag har kommit in i allt lite mer ska jag se till att promenera på lunchen eller kanske kila bort till gymmet.

Gillar

Kommentarer