Hej hörrni!

Vart tar dagarna vägen, jag har då i alla fall ingen aning. Men nu är vi redan inne på en ny vecka och halva veckan har gått. Tyckte nyss det var helg, men det var nog för jag hade en helt perfekt och underbar helg som jag inte kan minnas när jag hade det senast. Så kan än inte släppa helgen. Men nu är det onsdag och jag ligger i sängen och skulle lätt utan problem somna och sova tills imorgon. Har jobbat FM både igår och idag så klev upp 6:45 och det är jag inte alls van vid så det känns ju. Men istället så har det varit helt underbart att få gå hem innan middags tid och sedan få äta middag och bara ta det lugnt hela kvällen om man vill. Bara det att kunna komma hem och känna att man kan vara vaken ett tag utan att få ångest för att klockan är så mycket.

Förutom det så har det varit en väldigt händelserik dag på jobbet, fått lite bra men ändå inte nyheter så har fått mig att tänka lite i andra banor och om framtiden. Sedan så har jag gjort dagens goda gärning och gjorde en kunds dag. Bara det gör ju hela dagen att man kan göra någon glad och att man kan hjälpa till. Sedan så hände en del andra spännande saker också.

Just nu ligger jag i sängen och väntar på att Sofie skulle komma men dock så sa hon det för ett tag sedan så får se om hon dyker upp här snart innan innebandyn 😉. Hade hellre legat kvar i sängen men känns som att jag måste träna lite också, på tal om tränings så lyckades jag faktiskt ta mig till gymmet häromdagen. Vände inte innanför dörren som jag gjorde sist, haha så nu är jag på god väg. Och åt rätt riktning.
Vet om att jag tidigare har varit väldigt negativ i mina blogginlägg men nu kan jag faktiskt säga att det är tvärt om. Just nu känner jag att allt går åt rätt håll och även fast vissa dagar är bättre än andra så vet jag att det är påväg åt det hållet som jag vill och känns som att jag ser ljuset i tunneln på hela livet. Jag har börjat sett det positiva i allting och faktiskt är tacksam för allt jag har. Att jag faktiskt har ett jobb, tak över huvudet underbar familj och vänner. Och sedan framöverallt vara rädd om sig själv och faktiskt måste man tänka på sig själv utan att tro att man är ego för det. För trots allt så är det en själv som kan få styrk varelse om det är bra eller dåligt.

Men nu börjar jag spåra iväg igen märker jag så nu ska jag avslutat detta och lägga ifrån mig datorn innan det blir värre. Men jag hoppas allt är bra med er så lär det nog dyka upp nå fler inlägg här längre fram.
Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Vilken dag hörrni! Klev upp tidigt idag för att hinna åka till mamma och pappa för att sedan packa iordning sig för att fara ut med skotern. Hade hoppats på att det skulle vara strålande sol men tyvärr var det inte så, men vi for ut ändå. Hade planerat att vi skulle fara långt idag då vi ändå var lediga. Men vid dagens slut kan jag säga att det ångrade vi. För den som är intresserad så fortsätt läs 👇

För det första så måste jag tillägga att då jag och pappa min ska hitta på något så är det näst intill alltid något som jävlas eller ska gå fel. Spelar ingen roll om vi kör skoter, lagar mat eller ska åka och handla. Men iaf vi packade ihop oss och lyckades komma iväg hyfsat tidigt. Nästan hela vägen gick bra till första stugan vi skulle till. Där stannade vi och tog en snabb fika för att sedan fortsätta. Då var det tänkt att vi skulle fara till Finnmarken men enda problemet var att vägen vi skulle fara hittade vi inte. Hittade en väg men då kom nästa problem att det var absolut ingen som hade kört där så det var ju galet mycket snö och ja ni kan ju tänka er. Men dock så tar vi den vägen ändå, och det var lite svårt att hitta. Men vi fortsatte köra på och försökte att hålla oss någorlunda på spåret.

Efter ett tag så kommer vi fram till den andra stugan vi skulle stanna vid. Och där började problemen, för det första så lyckades vi inte få upp någon eld så vi kunde grilla lite och få upp eld. Så vart en sån där ni vet halv grillad korv som var kall i mitten. Alltså vi gav upp efter ett tag med grillandet när vi insåg att det inte gick. Så istället skulle vi fortsätta rulla vidare men istället så börjar vi båda få soppa torsk och ingen utav oss hade riktigt tänkt på att ta med extra bensin.

Så vi hittar en väg som brorsan och mamma kan ta sig till med bil så dem skulle möta oss där så vi kunde fylla på bränsle. Efter vägen så var det samma väg som tidigare att det inte är någon som har kört där så det är lite tungt och jäkligt. Pappa blir ståendes efter leden och jag skulle fortsätta för att hitta till bilen. Men ända felet var ju att jag inte hittade dit, trodde jag hade kört fel. Så jag blir ståendes mitt framför en gigantisk snö hög, utan back på skotern och kan inte vända på allt själv. Samtidigt försöker jag ringa samtal medan mobilen håller på att dö. ( Typsikt Iphone i kyla ). Så efter många om och men så lyckas vi hitta varandra. Så där börjar det hela med att försöka få lös skotern eftersom jag självklart lyckades köra fast också. Köra tillbaks till pappa för att sedan vända där och fara tbx igen. Och inte nog med det så körde jag fast igen, det vart mörkt ute. Kylan började stiga på och man var lagoms less, arg och irriterad och sedan hungrig på det och de är absolut ingen bra kombo.

Alltså denna dag började bra men slutade mindre bra. Hela vägen hem så har det bara jävlats och kändes som att hoppet var borta, haha
Men vi tog oss hem hel skinnad. Det är ju de viktigaste trots allt.. Samtidigt så kan man ju inte vara ute på tur utan att något ska hända eller jävlas. Känns lite som att det hör till.

Lite tankar
Just i dessa situationer så inser man ändå hur otroligt beroende man är utav mobilen. För just i den stunden som jag stod där själv, visste inte riktigt vart jag var och mobilen höll på att dö. Visste att jag inte skulle kunna vända på skotern själv och sedan visste jag inte vilket håll jag skulle köra. Då är man ju verkligen helt strandsatt, för vad hade jag kunna gjort där liksom mitt i skogen, och ett enda hus i syne som var helt tomt. Hade ju typ fått börjat gått och något håll och hoppats på att hitta någon. Eller gått tillbaks till pappa men det hade ju varit dö jobbigt i mjuk snön.

Alltså vad hade man gjort? Man inser ju ändå hur van man är i dagens samhälle att man alltid har uppkoppling och man vet att så fort det är något kan man bara låsa upp mobilen och ringa. Känns nästan lite hemskt att man får sådan panik för att man inte kan använda mobilen. För liksom förr så fanns det ju ändå inte mobilen, vad gjorde man då? Egentligen tycker man ju att man kanske skull behöva få lära sig att klara sig själv i sånna situationer utan mobil. För man vet ju aldrig, rätt som det är så kan det faktiskt hända.

Men nog om det. Nu vart det ett otroligt långt inlägg men kanske kul det med. Nu ska jag krypa ned i sängen för att imorgon börjar jag jobba tidigt. Händer i så ofta så man kanske ska försöka sova även fast man vet att man inte kommer kunna somna förns sent.

Godnatt 💋

Likes

Comments

Hej Lördag i denna strålande sol ☀

Vaknade upp super super trött och känner hur underbart det vore att bara få ligga kvar i sängen och sova hela dagen. Men inser att ganska snabbt att det är mycket härligare att gå ut i det fina vädret. Dessa dagar då solen lyser och man känner för stunden hur underbart livet faktiskt kan vara ibland. Att ibland så se positiva saker i allt så blir livet betydligt mycket lättare.

Den senaste tiden har jag fått lärt mig att man inte kan påverka allt och vissa saker kan man inte rå för att det händer och då måste man se de positiva saker om det är något dåligt. Men ibland så händer det väldigt bra saker också som man inte kan rå för och det bara händer och lyser upp ens vardag. Allt från små saker till stora saker.

Men just nu så flyter allt på och jag ska alldeles snart byta om för att ta mig till jobbet. Idag väntas kvälls pass på jobbet, hoppas på att kvällen går lika fort som den gjorde igår. Efter jobbet funderar jag på om jag ska lyckas ta mig till gymmet. Men har inte riktigt tagit mig i kragen och gått dit men tids nog ska jag väll det också. Just nu känns det bara så underbart att få ta en dag i taget och bara njuta för stunden!

Imorgon väntas en ledig dag och jag hoppas på att det är lika perfekt väder så man får ge ut sig i spåret. Eller bara få vara ute.

Vad gör ni denna helg? Jobbar ni eller får ni njuta utav ledigheten?

Likes

Comments

Hej!
Så här en söndag eftermiddag. Jag har precis fått i mig lite mat hos föräldrarna så sitter just nu bara och tar det lugnt. Idag var det en ledig dag så väckaren ringde kl 9 imorse endast för att jag skulle hinna göra något. Var lite kämpigt att kliva upp men det var lätt värt det när man såg solen lysa in genom fönstret. Så jag klev upp och for direkt hem till föräldrarna. Men varade inte länge innan ja och pappa hade packat ihop oss för att fara ut med skotern. Var väldigt kallt idag men trots det så var det super härligt ute. Så vi for upp till Tuäggenstugan och grillade lite och bara njöt i solen. Enligt mig så kunde inte dagen bli så mycket bättre, hur underbart som helst och man blir så lycklig när man ser solen strålar och hur mycket snö det är. Endorfinerna sprudlar och man kunde inte annat vara än lycklig!

Men kan säga att turen innehöll inte bara bra saker, lyckas dels fälla krokben på mig själv ( fråga inte hur jag lyckades )😂, sedan körde vi fast så stod säkert 1h och försökte skotta och ja, ett tag där så försvann hoppet på om vi skulle komma lös. Men tillslut så gav skottandet resultat och vi kom lös. Men egentligen så kanske är det sånt som ska hända. Blir ju tråkigt att vara ute på äventyr utan att det händer något efter vägen och man måste jobba lite😉

Det var lite kort och gott om dagen, mer än så har jag inte riktigt hunnit med, nu får jag helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda. Imorgon så börjar en ny vecka och nya arbetsdagar. Är man ledig endast 1 dag i taget så försvinner den dagen så otroligt fort. Så du hinner inte ens känna att du är ledig. Så därför känns det så himla viktigt att man njuter utav dagarna och försöker se det positiva i saker och ting. Och kan säga att det har jag gjort idag!

​Har ni haft en bra helg? 

Likes

Comments

Att faktiskt hitta något som man tycker är roligt, och något man ser framemot. Ibland så inser man hur otroligt viktigt vissa saker är.. När man märker hur kroppen bara strålar ut bra hormoner och man känner hur hela kroppen och själen bara lyfts. Då vet man att detta är något jag behöver i mitt liv. Och det är just det man måste ta vara på och se till att det inte försvinner.

Träning - Det för mig strålar ut bra hormoner, att få röra på sig. Känna hur kroppen kämpar och pulsen ligger på max. När man känner hur bra man mår utav det och att få spela innebandy varje onsdag och faktiskt lägga tid på det.
Och jag hoppas att alla där ute kan hitta något, vad som helst som gör att man mår bra. Kan egentlige vara precis vad som helst. Men att man får den egna tiden till att göra precis det man själv gillar att göra.

Lite tankar så här en torsdag, något annat som verkligen får en att må bra det är ju helt klart att man tvingar upp sig själv hyfsat tidigt på morgon endast för att man ska hinna göra en massa saker innan kvällspass på jobbet börjar. Att känna att man inte behöver stressa. Det ger också bra hormoner kan jag säga.

Men nog om det här. Har ni något som får er att må super bra när ni gör det?

Likes

Comments

​Att bara stanna upp, ta några djupa andetag och bara njuta utav stunden. Är ibland väldigt svårt men väldigt nödvändigt. Vakna imorse utav att solen lyste rakt in genom fönstret och att vakna till det får en att bli så glad och energi är på topp. Så jag klev upp, klädde på mig åt lite frukost sedan begav jag mig ut i fin vädret. Stannade en sväng på OK och köpte mig en varmchoklad innan jag gick ned på isen. 

Och att just där stå mitt på isen, ta några djupa andetag och bara ta in solens energi. Att bara stå där och känna sig tacksam över allt man faktiskt har i livet och alla nära vänner och familj som finns vid ens sida i vått och tort. Och att försöka se det positiva i livet och allt vad det faktiskt har att erbjuda. Allt handlar ju om vad man gör med situationen och det är ju ändå faktiskt en själv som bestämmer hur man ska ha det, vad man vill göra och hur allt ska sluta. 
Så efter att fått stått där och samla energi och träffa bästa Bbbbejb så fick jag gå hem äta lite lunch. Sedan väntas det ett kvällspass på jobbet. På något vis så går dagarna så otroligt fort. Men ser det inte som någon nackdel. 

Sä nu ska jag försöka ta det lugnt en stund till innan det är dags att kliva upp ur soffan.
Önskar er alla en fin tisdag! ​​

Likes

Comments

Hej! Från ett otroligt långt uppehåll

Men nu har jag bestämt mig för att komma igång igen med bloggandet för den anledningen att jag tycker om att göra det och det blir som en dagbok för mig.
Men just nu kommer bloggandet inte se likadant ut som det gjorde tidigare. Utan det har blivit en totalt vändning i mitt liv och nu är det nytt år och det är dags att börja på en ny kula kan man säga. Trots att livet kan ta jobbiga vändningar så måste man ändå på något vis gå vidare och fortsätta. Så det dags för det.

Nu kommer ni få läsa om mig och alla roligheter som man kan hitta på och även den vanliga klassiska vardagen. Och jag hoppas på att ni kommer vilja fortsätta följa mig:) 

Be thankful for what you are now, and keep fighting for what you want to be tomorrow.

Likes

Comments

Tillbaka blick till London✈️
Nu har det gått en del veckor sedan jag kom hem från London och lovade att berätta lite hur jag känner i efterhand. Och jag kan inte annat än att vara glad och tacksam idag över att jag tog chansen och for dit. Så många minnen som jag får bära med mig nu och även bilder och erfarenheter. Och bästa av allt är att då bevisade jag på att jag kunde prata engelska. Men när jag är på jobbet här hemma och ska prata engelska blir jag så himla osäker, haha märkligt! 😁
Att pusha andra, jag skulle även mer än gärna få andra till att åka på den resan jag gjorde att bara få uppleva det hela och utmana sig själv är det bästa. Och finns ingen som skull ångra sig!!
Så mina tankar och känslor så här i efterhand är bar positiva och jag tror inte att jag kommer få uppleva samma sak igen. Tack för den möjligheten jag fick! ☺️

  • 203 Readers

Likes

Comments

10/6 för jag har fucking tagit STUDENTEN 🎉🍾
I förrgår var bästa dagen i mitt liv!! Klev upp kl 05:00 på morgonen och sov endast 4,5 h på natten. Så var lagomt trött. Men vi år god frukost, drack vin och gjorde oss redo för dagens bästa. Trots att vi klev upp tidigt så behövde vi stressa sista 30min men det gick ju det med 😉
Sedan 8:30 var vi på skolan för fotografering. Sedan efter det for vi hem och drack lite till för att värma upp inför lunchen. Bästa av allt var att vi fick åka frän EPA till skolan, haha. Men lunchen var igång och den var helt okej men sedan kom stipendium utdelandet den jobbigaste delen enligt mig för jag har alltid vela haft ett alla mina år i skolan men aldrig fått något så tyckte den biten är jobbig pga jag känner mig så dålig och inte tillräcklig när alla andra får men inte jag. Men den 10 juni vid lunchen ropade dem upp Denise Anderholm. Och jag fick ett stipendium på 1000kr och just i det ögonblicket vart jag helt stum och visste inte vad jag skulle säga och göra. Trodde aldrig någonsin att det skulle hända och jag vart mer än överlycklig!! Efter det vart det att tagga ihop oss för då var det dags för oss att gå ut på scenen och tacka för oss. En underbar känsla och mitt tal gick galet fort men jag fixade det. Sedan vart det att hitta familjen och vänner. Innan det var dags för att åka på flak. Rolig upplevelse som jag aldrig kommer glömma.
Denna dag var bästa dagen på väldigt länge och känslan är obeskrivlig. Men det roliga är att förtillfället känns det som att jag kommer komma tillbaks till skolan men kommer inse på riktigt när alla börjar skolan efter sommarlovet och jag inte ska. Men just nu ska jag bara njuta av känslan och njuta av sommarens händelser ! 🌸

  • 225 Readers

Likes

Comments

  • 216 Readers

Likes

Comments