Hej
Jag har inte gjort mycket idag för jag vaknadde av att min lillebror kom och fråga hur en miniräknare fungerade och så kom han tre gång till slut så fick jag frispel så jag gick upp titta på tv och åt frukost och jag sen satte jag på musik och börjadr stda lite plåcka undan lite kläder osv... sen så skulle jag rensa mitt smink har fem stora låder men smink så jag tänkte rensa lite och jag skulle slänga mitt röda läppstift för jag köpte ett nytt för ett tag sedan och när jag skulle plåcka ihop mitt smink så så jag att jag hade fått en stor röd fläcl av läppstiftet på sängen och det går inte bort och så gick bra där, sen skrev jag ner lite vad jag behövde köpa till skolan börjar osv.. så nu sitter jag i soffan och tittar på en film.

social media
insta- Denise.nilsson

//Denise

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​jag tänkte börja blogga igen, för sist så ja årkade inte uppdatera varje dag osv.. men jag tänkte börja på nytt

//Denise 

Likes

Comments

Nu har jag gjort klart nationella provet, min lärare drog ut tiden och min data dog. Jag sitter och äter lunch nu ska cykla bort och köpa lite godis men några kompisar.

MVH Denise<3'

Likes

Comments

nationella prov det låter jätte hemskt men det är det inte jo lite men inte mycket, jag har gjort 1 a b och 2 a b ska göra sista idag, är inte spänd alls vill bara att det ska bli över stöckat så ALLT blir klart.

MVH Denise<3

Likes

Comments

jag heter Denise och är 12 år snart 13, jag bor i skåne och jag gillar mode och smink och en massa annat. jag hippas att ni kommer gilla det jag skriver och lägger upp.

MVH Denise<3

Likes

Comments