LET THE AUTUMN BEGIN

Hei Guys!

We were working on a project together with Zora. We know eachother for a while, and i like her really much.
We always had a great relationship from the beginings, so we wanted to do something special together.

Sziasztok!

Az elmúlt időben közös projekten dolgoztunk Zóraval, akit nagyon szeretek. Mondhatom hogy mar egy jó ideje ismerjük egymást. Kezdetektől fogva jól kijöttünk egymással. Talán ebből kifolyólag is pattant ki a fejünkből az ötlet hogy csináljunk valami közöset. Íme:

Thanks for the place to Starbucks Hungary.

We tried their "must have" pumpkin spice latte...aww what can I say? Absolutely delicios, sweet like a dessert.

Segítségünkre volt a poszt megszületésében a Starbucks Magyarorszag képviselete. Kiprobáltuk a "must have" sütőtökös láttéjukat. Mit mondhatnék?! Nagyon finom volt, édes és olyan mint egy desszert.

As you can see i decided to wear dark colours, i played especially with black and jeans tones. Summer is ending soon, so lets pick up some dark blue stuff guys! I like to wear it very much of course with a bit of white and grey.

Az outfitemet illetően ismét a sötét színeknél maradtam. A sötétkék a fekete és a farmer árnyalatokkal játszottam. Most nyár végén, hogy itt az ősz megszerettem a sötétkéket. Úgy gondolom egész ősszel szívesen fogom viselni fehérrel valamint szürkével kiegészitve.

MY OUTFIT:

T-SHIRT: H&M BASIC

JACKET: PULL&BEAR

PANTS: ZARA BASIC

SHOES: VANS OLD SKOOL

GLASSES: VISION EXPRESS

WATCH: DANIEL WELLINGTONZORA'S OUTFIT:

T-SHIRT: ZARA

PANTS: H&M

SHOES: H&M

SUNGLASSES: DIOR

WATCH: DANIEL WELLINGTON

BRACELET: SPARK PELOTE

ALL PICTURES BY PÁLMI GULYÁS

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

PHOTO SHOOT WITH VOIDFILLED

Hello Everyone!

On tuesday we decided to take some pictures of me, with my lovely friend Pálmi. We found the perfect location, a brilliant botanical garden. Glória, our friend joined us too, who painted lovely freckles on my face.


Sziasztok!

Kedden kedves barátommal, Pálmival úgy gondoltuk készítünk nektek pár képet rólam. Egy gyönyörű botanikuskertet választottunk helyszínnek. Valamint velünk tartott Glória aki szeplőssé varázsolt a nap folyamán.

My composition is based on grey and babypink colors, it gives us a silky, smooth impression. I wanted to wear a light grey jacket also, but because of the muggy tropical heat, it wasn't neccessary.

Az összeállításomat a lágy letisztult színek jellemzik, mint a szürke és a babarózsaszín. A nagy melegben nem volt rá szükség, de valójában még egy szürke dzsekivel egészítettem volna ki az outfitem.

WATCH:
DANIEL WELLINGTON
SHOES:
VAPIANO
T-SHIRT:
COS STORE
PANTS:
ZARA
BRACELET:
CRUCIANI


PICTURES BY VOIDFILLED (PÁLMI GULYÁS)

MAKEUP: GLORIA HORVÁTHLikes

Comments

Monday in the rain

Hei Guys!

Yesterday was a bit rainy in Budapest. I love this kind of weather..The best time to make photos, because the lights are beautyful. So i took one of my friend, Balázs. We started to take pictures as you can see. The dominating colors of my outfit are black and blue, here you are!

Sziasztok!

Tegnap egy picit esős napunk volt Budapesten. Imádom ezt az időjárást mivel ilyenkor olyan szépek a fények, és jó képeket lehet csinálni. Úgyhogy fogtam magam valamint egy barátomat Balázst, és elindultunk fotókat készíteni. A szettemben a sötét színek dominálnak, a kék és a fekete. Tessék!

As a result of the bad weather, we decided to drink a coffee somewhere. After all, we choosed Konyha Budapest. Have you ever been there? I have heard a lot of good things about this place. It is worth to go there, because the coffee was really delicious, also the service was great. Just one negative thing maybe, that they were a bit slow, but otherwise i comment it to you guys!

Természetesen a rossz idő jóvoltából nem maradhatott ki egy szokásos kávézás sem a programból. Helyszínnek a Konyha Budapestet választottuk. Ezelőtt még nem jártam ott. Kíváncsi voltam milyen, mert mások elmondása alapján igen jónak tűnt. A hely szuper! Elégedett voltam azzal amit kaptam, a kávé finom volt, a pincér hölgy nagyon kedves mosolygós volt, talán ami negatívum lehet hogy egy picit lassú volt a kiszolgálás, annak ellenére, hogy nem volt teltház. Mindezt leszámítva jó hely.

THE LOOK:

SHOES: COSSTORE

PANTS: P&B

PULOVER: ZARA

SCARF: MASSIMO DUTTI

SUNGLASSES: ZERO UV


LOCALE:

KONYHA BUDAPEST - FRIENDS FOR FOOD

Budapest, Madách Imre út 8, 1075


OUTFIT PICTURES:

BY BALÁZS ZSALEK


Likes

Comments