Äntligen!! Tycker det är så himla snyggt verkligen. Jag råkade dock smeta ut den lite när den inte var torr så den blev lite förstörd. Men jag är ändå nöjd, och jag kommer lätt göra om det igen så får vara lite försiktigare nästa gång helt enkelt.

Likes

Comments

Inspiration, Fanny Lyckman

Någonting jag tänker göra inom snar framtid är en henna tatuering. Tycker det är så sjukt snyggt och annorlunda!

Likes

Comments


Välkomna till familjen  👏

Likes

CommentsBild från sjuktransporten

Äntligen!! Nu är jag hemma i min egna säng, så himla skönt att det inte går att beskriva. Åkte hem igår kväll, rätt sent då dom hade råkat beställa en vanlig taxi till mig, och det funkar ju inte. Så vi fick vänta i några timmar på en liggandes sjuktransport istället.
Försöker att vara uppe och gå lite då och då för att komma igång med blodcirkulationen, men det gör väldigt ont att vara uppe längre stunder.

Nu ska jag vila. P&K

Likes

Comments

Idag ska bli en bra dag.

Likes

Comments


Hallojsan! Just nu ligger jag utanför röntgen i min säng och väntar på att bli transporterad tillbaka till mitt rum. Har precis tagit nya bilder på min rygg, så det ska bli spännande att se före & efter bilderna.
Det är så skönt att känna att för varje dag så gör jag framsteg, genom att antingen orka vara uppe längre på benen eller att gå längre sträckor, heja mig!

Imorgon får jag äntligen åka hem!! Ska bli så skönt att få vara i mitt egna rum, och att få träffa min älskade hund som jag saknat så himla mycket. Det jag kommer sakna med detta är väll att jag blir så himla uppvaktad här, det räcker med att jag trycker på en knapp vilken tid på dygnet som helst, så är det någon som kommer

Likes

Comments

Igår var en helt okej dag smärtmässigt. Var uppe och gick 2 gånger med rullatorn ✌️ så jag gör mina små framsteg, kan äntligen gå på toan själv också, vilket är ganska skönt.
Annars gör jag inte så mycket på dagarna, jag ligger mest i min säng och försöker gå upp och gå så ofta jag kan då läkningsprocessen skyndas på. Mina 2 pinglor kommer hit i stort sätt varje dag också vilket underlättar allt mycket mer.
Nu ska jag försöka sova i några timmar igen, ganska svårt dock med tanke på smärtan jag har. Puss & kram!

Likes

Comments