Heden denna helg med min healing! 😀

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 0 Readers

Likes

Comments

Ikväll blir det biomys och middag. Sista delen av Fifty Shades... Ska bli spännande. Har ju läst böckerna, men det är ändå något speciellt med att se filmen på stora duken. Denna mysiga fredag lägger jag även ut ett nytt avsnitt på min Youtube kanal om änglar. Go helg på er.

Likes

Comments

Haft en underbar helg i vår huvudstad, med trevliga människor, vackra byggnader och rejäla skrattattacker 😂

Likes

Comments

Nu lanserar jag en serie avsnitt på min Youtubekanal, där du får veta mer om bla änglar, andevärlden, förvirrade själar. Men jag kommer även att berätta om andra energier som inte är lika vanliga, som stjärnenergier, pleijaderna och sirius. Så är du nyfiken, kika in på min kanal. Denna vecka berättar jag om psykometri.

Likes

Comments

Har du någon gång känt att du haft en närvaro du inte kan förklara? Kanske känt att en nära vän eller släkting som gått bort helt plötsligt känns väldigt närvarande? Hur är det möjligt? Kan det verkligen vara så? Om man väljer att tro på att en person som gått bort verkligen finns hos oss, så väljer man också att tro på att det finns något bortom detta liv. Att livet inte tar slut, utan fortsätter i en annan form eller skepnad, då vi vet att människor som lämnat detta jordeliv omöjligt kan finnas i sin fysiska form igen. Hur gör man då, om man känner närvaro av en död människa? Viftar man bort det? Det händer inte, min hjärna spökar? Eller vågar vi låta oss tro att personen faktiskt kommer till oss och vill visa att de finns där? Valet är ditt, du väljer helt själv vad du vill göra i den situationen.

Själv tror jag på andevärlden, bevisen för mig har varit så många att det inte längre finns några tvivel för mig. En av mina upplevelser med andevärlden, som blev verkligt för mig, var när jag besökte ett medium och hon berättade att min pappa var där. Han hade då varit död i flera år och jag hade ju hela tiden undrat om han fanns "där ute". Jag pratade med honom då och då, men visste inte om han hörde mig eller fanns där. Man kan säga att jag levde på hoppet att han fortfarande fanns kvar. Det som gjorde mig övertygad var att det medium jag gick till visste inte vem jag var, vi hade aldrig setts förut och ändå kunde hon berätta vad min pappa visade henne. Han visade henne ett av mina starkare barndomsminnen, hur vi satt i en liten båt och fiskade. Något vi gjorde som familj varje sommar när vi hälsade på min farmor och farfar. Vi åkte ut med en fin liten träbåt och fiskade makrill i havet. 

Allt eftersom jag öppnat mig för det mediala, så har min övertygelse för det andliga och att livet fortsätter efter döden bara blivit starkare och starkare. Visst har jag också tvivlat flera gånger på vägen, men alltid hittat tillbaka till min övertygelse och nu kan jag inte längre blunda för det. Min pappa är ofta med mig och jag pratar med honom titt som tätt. Jag har nästan bättre kontakt med honom nu, när han är i andevärlden, än när han var en människa på jorden. Hur du väljer att göra när andevärlden knackar på, är helt upp till dig, men om du är villig att släppa in dem, så kommer här lite kännetecken på att någon när och kär från andevärlden är hos dig:

En känsla av att någon är hos dig. En person som poppar upp i ditt huvud helt oväntat. Upplevelsen av att någon tar i dig, kanske lägger sin hand på din axel. Att du ser personen, antingen med dina fysiska ögon eller inne i ditt huvud. 

När andevärlden kommer på besök, kommer de alltid med ljus och kärlek. Oftast blir man väldigt berörd känslomässigt,  men det är en känsla av trygghet, glädje och vetskap om att allt är bra. Om du upplever att du ofta har besök men upplever en obehaglig kyla med kalla kårar, har du förmodligen besök av någon annan energi. Tex en förvirrad själ, som inte hittat till ljuset och andevärlden. Men det kommer jag att berätta mer om vid ett senare tillfälle.

Kärlek & Ljus önskar jag er alla på jorden och i andevärlden!

Likes

Comments

Pendel, Pendla, Hel, Kotte, Koniska, Metall, Metallbit

Vad kan man använda en pendel till? Har du någon gång provat en pendel, men inte känt att det passar dig? Här får du lite tips på hur du kan använda den.

Ta först fram din pendel eller inhandla en pendel som känns rätt för dig, ställ sedan enkla ja och nej frågor till pendeln genom att hålla den i höger eller vänster hand, du kan prova vad som blir bra för dig. Fråga först, visa mig ditt ja, invänta pendelns svar, se hur den rör sig. Ställ sedan frågan, visa mig ditt nej, invänta svar/rörelse från pendeln. Nu när du vet vad som är ja och nej på pendeln, kan du ställa enklare ja och nej frågor, för att få svar på dina frågor. Kan man använda pendeln till mer? Javisst, rensa dina chakran eller varför inte rensa en möbel eller plats i ditt hem från lägre frekvenser och energier. Vill du veta mer? Kika på min youtube, där det finns tre avsnitt om pendeln.

Lycka till!

Likes

Comments

Vi inviger denna helg med en vägledning från änglarna:

"Vi är alla barn under solen, med olika mål i livet. Det du ska göra är inte alltid det samma som för andra. Det viktiga i livet handlar om att hitta sin inre glöd och glädje, där all källa till liv kommer ifrån. För att göra det, hitta din inre glöd, krävs det att du vågar följa din inre röst. Många människor har glömt bort att lyssna till sig själv, de låter alla andra styra och ställa runt omkring och följer bara i ett ledband. Detta i sin tur leder till en stark konflikt inom dig, då du vill något annat än det du gör i detta nu. Ställ dig frågan: Är jag nöjd? Är jag glad? Vågar jag lyssna inåt, oavsett vad andra säger om det? Om du svarar ja på dessa tre frågor, då är du på rätt väg, din själ och ditt inre, samt yttre går "åt samma håll". Men om du svarar nej på ett eller fler av dessa frågor, behöver du kanske börja lyssna mer inåt, för att inte drabbas av en inre konflikt längre fram. En inre konflikt kan leda till utbrändhet, att känna sig förvirrad och inte lita på sig själv eller någon annan. För att undvika dåligt mående och hitta glädjen i livet krävs det att man söker glädjen, hittar det som du mår bra av. Vi finns här och hjälper dig och vägleder dig på din väg, om så önskas. Bara be oss om hjälp, så finns vi där. Ta in kortens budskap och känn energin som de vill förmedla. De finns där för dig och visar dig din väg som den bör vara. Kärlek, lycka, vishet och modet att våga må bra och ta steget i din inre riktnings röst".

Likes

Comments

Jul och nyår firades med underbara vänner och familj. Juldagen firades enligt galenskaparnas jul och ett härligt "julbord" intogs.

Efter nyåret blev det julklappsresa till Ullared med mina goa tjejer Thea och Olivia. Vi är väldigt nöjda med resan och våra inköp, så vi gör nog detta till en tradition.

Likes

Comments

Då var pepparkakshuset och andra omgången lussebullar klara för i år! Nu är det bara julgranen som saknas.

Likes

Comments