För mig är träning glädje

Här sitter jag och chillar med min celsius och väntar på att det ska slutna regna så jag kan traska mot dagens pass. Förväntade inte mig världens skur efter att precis suttit ute i bikini, men men. Det är april, ingen blir förvånad.
Jag ÄLSKAR träning, jag älskar TRÄNA. Jag har ALLTID älskat att vara aktiv, har alltid varit aktiv. Som yngre spelade jag fotboll och innebandy. Jag jag gått lite på tennis. Idrott var favoritämnet som yngre ( inte på gymnasiet dock haha ). Men jag ÄLSKADE friidrott. ALLT som har fått kroppen att kämpa, slita, vara aktiv etc. har alltid varit något jag avgudat.
Idag när jag inte går på någon sport så har istället gymmet blivit min favoritplats. Där jag dagligen får göra VAD jag vill. Springa, cykla, cardio, styrketräning etc. Min kropp FUNGERAR inte utan träning. Jag blir extremt rastlös, får ont i kroppen, blir på dåligt humör, finner ingen ro etc. Det är så galet olika från person till person. Men jag tror att vi måste acceptera att vi alla är olika. Bara för jag lägger upp bilder på min träning, kropp eller något annat som får folk att ”reagera” så betyder det INTE att jag tycker andra ska se ut så, träna, vara aktiv eller något annat som snabbt kan bli skevt i folks ögon. Jag gör det för min kropp behöver det, mitt psyke behöver det.
Precis som någon annan behöver yoga eller något annat jag aldrig skulle kunna tänka mig att göra. Med mitt speedade inre och fördubblade tankar så är träning det som får mig i balans. Vi måste lära oss acceptera andras levande och inte klaga eller överanalysera allting. Vi är våra egna rivaler, ingen annans. Tänk på det.
Gör det som får DIG lycklig. Skit fullständigt i vad andra publicerar. Det är deras liv, inte ditt.
#peace

  • Nära Ekebacken-Hjortsberg, Ljungby

Gillar

Kommentarer

Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Såå bra skrivet! I slutändan ska man göra det man själv mår bra av, oavsett ❤️ och sen måste jag säga att alltså WOW vad fin du är !! kram
nouw.com/vägentillfriheten