En växande mage, en tuff kurs i utbildningen och tid hos barnmorskan(!)

Hej och hå!
Vi är i vecka 28 och mår fortfarande väldigt bra ( hoppas jag ). Lite ligament värkar hit och dit, någon känslostorm här och var och en sömnbrist som inte riktigt ger med sig. ~ men ändå är allt väldigt fint. Man kan nog inte förvänta sig en dans på rosor när man är gravid, det tillhör nog lite att någon värk tittar fram titt som tätt, vore ju nästan knäppt annars tänker jag(?). Så vi mår bra och imorgon ska vi träffa barnmorskan igen för att säkerställa att allt faktiskt är bra haha :-), så mer märker vi då helt enkelt.

Snacka om att utbildningen sattes igång otroligt hårt, vi (klassen) är lite chockade över hur hårt. Men det är bara att ligga i. 2 inlämningsuppgifter, 2 seminarium där vi pratar om våra inlämningsuppgifter och 1 tenta på loppet av, vad är det, strax över 2 veckor va? Hinner väl blir 3 tills tentan. Men ändå? Helt galet egentligen. Så mycket tid försvinner faktiskt dit, eller ah, nästan all tid. Eftersom sömnbrist checkat in så har dagarna varit ganska tuffa, hjärncellerna behövs ju v e r k l i g e n när det går i det tempot det gör i skolan just nu. Kämpigt MEN fortfarande kul, för jag älskar ju min utbildning <3!

******

Men som sagt, för övrigt rullar allt på, väldigt fort må jag säga. Jag anade att tiden skulle ta fart när pluggandet drog igång och jag anade helt rätt. För t u s a n vad det tickar på haha. Magen blir större och större och lillkillen blir starkare och starkare. Det är så häftigt att känna men också se hur det för varje dag nu verkligen går så fort rent utseendemässigt (spegelbilden) men också hur man känner kontrasten inifrån, att vi är två som växer haha. Svårt att sätta ord på.

Eftersom jag haft ligament smärtor fram och till under hela graviditeten och är överrörlig, vilket kan förvärra smärtan lite, så införskaffade jag ju mig ett bäckenetbälte. Som gör att det trycks ihop lite, vilket är så skönt främst när jag är ute och går de dagar jag har ondare. Det stabiliserar och trycker ihop bäckenet, vilket gör att smärtorna från ligament och bäckenet minskar något så sjukt!!! Så det är ett dunder tips att klicka hem även om du inte har foglossning, för det är så skönt haha. Jag kommer nog ha duktigt mycket användning utav det nu när det växer på som tusan och jag fortfarande vill vara aktiv ~ för då kan man liksom fortfarande vara aktiv, hur bra(?)!

*******

Men nu kollade jag på klockan och insåg att hon vart väldigt mycket. Morgondagen innefattar väldigt många timmar till plugg inför tentan och ett besök hos barnmorskan. Det är väl i princip vad jag kommer hinna att göra imorgon. Så får vi se när nästa uppdatering sker. Håll tummar för oss imorgon & ha en fortsatt fin vecka(!!) <3

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229